Brama do domu bezprzewodowa sterowane przez pilota
Brama do domu bezprzewodowa sterowane przez pilota
Dzien dobry.
Potrzebuje dokupic piloty do otwierania bramy. Nie moge znalesc na Google gdzie w Lodzi jest jakas firma ktura sie tym zajmuje. Slyszalem o Konsalnet. Ja tez nie wiem kto ta brame zalorzyl i na silniku nie jest zadna nazwa. Czy nawet jest morzliwosc dokupic pilota do starej bramy pilotem otwierana?
Dziekuje bardzo.
Potrzebuje dokupic piloty do otwierania bramy. Nie moge znalesc na Google gdzie w Lodzi jest jakas firma ktura sie tym zajmuje. Slyszalem o Konsalnet. Ja tez nie wiem kto ta brame zalorzyl i na silniku nie jest zadna nazwa. Czy nawet jest morzliwosc dokupic pilota do starej bramy pilotem otwierana?
Dziekuje bardzo.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Brama do domu bezprzewodowa sterowane przez pilota
To może jeden wspólny wątek pt. "Gdzie w Łodzi znajdę..."?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
To ja proponuję http://zumi.pl ... to wymusi też poprawną pisownię 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
dobra pomysła - będzie porzundekKonto usunięte pisze:To może jeden wspólny wątek pt. "Gdzie w Łodzi znajdę..."?
a Ty znowó się pizowni czepiarz ?Chloru pisze:To ja proponuję http://zumi.pl ... to wymusi też poprawną pisownię

przecie podpisał rze przeprasza za błendy i prosi o wyrozumiałoźć - wiemc wyrozumiej siem

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
busik, jestem bardzo wyrozumialy i sie nie czepiam. Niosę kaganek oświaty

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
wierzę 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Re:
Brama w ogrodzeniu.j33mbo pisze:Masz na myśli bramę w garażu czy w ogrodzeniu?
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Konto usunięte pisze: To może jeden wspólny wątek pt. "Gdzie w Łodzi znajdę..."?
no już chyba blisko do liczby tematwów załozonych przez niezrównanego wielkiego nieobecnego Devlina

pilota do otwierania bramy dorobi każdy od autoalarmów

albo specjaliści

Wlasnie ze nie ma nigdzie imienia producenta. To juz morze 10 lat stare.FUX pisze:A wiesz jakiego producenta te mechanizmy?
scrmnwrx, zrób zdjęcie siłowników jeżeli to brama uchylana lub silnika jeżeli masz tę bramę przesuwaną. Może ktoś z nas ma podobne i wtedy Ci powiemy 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Podaje zdjencie z pilota...

Chcial bym jakis pilot mniejszy, albo nawet cos na telefon ze moge przedzwonic "do" bramy i brama sie otwiera. Pomysly ktos ma? Znalazlem "hack" no telefon, ale nie wiem czy to wyjdzie z tej bramy.

Chcial bym jakis pilot mniejszy, albo nawet cos na telefon ze moge przedzwonic "do" bramy i brama sie otwiera. Pomysly ktos ma? Znalazlem "hack" no telefon, ale nie wiem czy to wyjdzie z tej bramy.
Tak wyglonda motor itd...

Chcial bym dokupic piloty. Czy Castorama bedzie miala?

Chcial bym dokupic piloty. Czy Castorama bedzie miala?
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Raczej nie. Idź do punktu dorabiania kluczy.Wiele z nich dostraja nowe piloty jeśli masz choć 1 sprawny do bramy.
Pamietajmy o Wołyniu.
scrmnwrx, castorama, wątpię by miała.
Ale tutaj na pewno znajdziesz: http://www.bramatic.com.pl/piloty.html
Ale tutaj na pewno znajdziesz: http://www.bramatic.com.pl/piloty.html
czarne jest piękne...
Nie udaje... jestem "retarded." lol
Dziekuje za informacje.