W niu jorku w metrze to bywa fajnie
Link: http://www.youtube.com/watch?v=tVeqNuHcb-I
co z nich wyrośnie (wrażenia z transportu publicznego)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: co z nich wyrośnie (wrażenia z transportu publicznego)
Czy w warszawskim metrze bywa podobnie?Konto usunięte pisze:W niu jorku w metrze to bywa fajnie
Link: http://www.youtube.com/watch?v=tVeqNuHcb-I
Bo może bym się przekonał do komunikacji publicznej..

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Wczoraj specjalnie zwracałem uwagę na to, jak jest w warszawskiej komunikacji.
No.. Polska to piękny kraj. Idąc z fabryki na parking mam kilkuminutowy spacer i przechodzę koło przystanków tramwajowych. Wczoraj, mało się nie władowałem pod samochody, taka piękna to okolica.
Reasumując, damaz nie marudź.
No.. Polska to piękny kraj. Idąc z fabryki na parking mam kilkuminutowy spacer i przechodzę koło przystanków tramwajowych. Wczoraj, mało się nie władowałem pod samochody, taka piękna to okolica.

Reasumując, damaz nie marudź.

czarne jest piękne...
Pracujesz kolo klasztoru? ;))vibowit pisze:Wczoraj specjalnie zwracałem uwagę na to, jak jest w warszawskiej komunikacji.
No.. Polska to piękny kraj. Idąc z fabryki na parking mam kilkuminutowy spacer i przechodzę koło przystanków tramwajowych. Wczoraj, mało się nie władowałem pod samochody, taka piękna to okolica.![]()
Ach ta dzisiejsza młodzież
A mnie najbardziej wnerwiają młode laski, naście lat, czarne od solarium a jakby w czoło puknąć to tapeta zakurzyłaby całą okolicę.

A mnie najbardziej wnerwiają młode laski, naście lat, czarne od solarium a jakby w czoło puknąć to tapeta zakurzyłaby całą okolicę.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!