cyqan, orientujesz się może czy w tym gościncu w którym będziecie są jeszcze wolne pokoje? ;)
Jutro chcemy rezerwować bo nie wiemy jeszcze czy 3 osobowy czy 4 ;)
Ewentualnie będzie można do Was podbić na wieczorne imprezowanie?
Igi_666 pisze:cyqan, orientujesz się może czy w tym gościncu w którym będziecie są jeszcze wolne pokoje? ;)
Na booking z tego co widzę - wszystko wyprzedane". Dzwońcie, może coś się znajdzie: 757-619-309
Na imprezowanie jak najbardziej, chociaż nie wiem, czy do wieczora wytrzymamy
PS.
Jones, Pati - zarezerwowaliście sobie pokój.....?
świetnie trosze nie wydało, ale na wojnie musza być straty. Zobaczcie jak szybko pojawiają się służby porządkowe godne podziwu, od razu czuje się bezpieczny.
Igi_666 pisze:cyqan, orientujesz się może czy w tym gościncu w którym będziecie są jeszcze wolne pokoje? ;)
Na booking z tego co widzę - wszystko wyprzedane". Dzwońcie, może coś się znajdzie: 757-619-309
Na imprezowanie jak najbardziej, chociaż nie wiem, czy do wieczora wytrzymamy
PS.
Jones, Pati - zarezerwowaliście sobie pokój.....?
Jeszcze nie :/ kurcze bo jeszcze nie wiem czy będę w sobotę wolna. Jutro postaram sie przycisnąć szefa o konkrety. Może znajdę jeszcze jakies wolne lokum, a jak nie to coś wymyśle A Jones wraca jutro z urlopu to może tez jakoś ogarnie temat.
Nie powiem, iż kobiety nie mają charakteru, raczej mają codziennie inny.
Do dupy a nie do białego rana! To, że ja powiedziałem, że mogę prowadzić w jedna stronę, nie oznacza, że dotyczy to również powrotu.
Wisisz mi za chlejady 2009, więc nie podlega to negocjacjom
burat pisze:
lukwol, z tego co pas_ti mi opowiadał z tamtego roku to szczęście ,że nikt nie zginą takie było zabezpieczenie
Burat bo kibice powinni miec troszeczkę wyobrazńi i ustawiać się z lekkim poczuciem fizyki
to jest drift na górskim odcinku na sprzetach o średnich mocach 500-600KM,z mega kozakami za kółkiem,wszystko co nauczyłeś sie o fizyce to zostaw w domu
A najczestszymi zwrotami po przejazdach są:
1) yeah bunny
2) kopulowany
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
Fakt na takich imprezach grawitacja i fizyka często mnie zawodzi, niemniej jednak na niektórych filmikach ustawienie kibiców jest wysoce ryzykowne. Zgodnie z radą Fizykę pozostawię Fizykom.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2012, o 12:20 przez lukwol, łącznie zmieniany 1 raz.