[S] Maska Subaru Impreza 99' LAMINAT i Elektrownia LAMINAT!

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
rallypawlo
0 gwiazdek
Auto: impreza gt my'99
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Maska Subaru Impreza 99' LAMINAT i Elektrownia LAMINAT!

Post 28 sie 2012, o 17:58

Witam sprzedamy do imprezy maskę z laminatu,maska po lifcie 'dwuczęściowa', możemy zrobić też jedno częściową, montowaną na czterech zapinkach(bardzo lekka), istnieje możliwość kupienia maski i elektrowni, to jest dobra opcja jeżeli ktoś nie chce robić dziur w swojej masce, a tak to jest dobra opcja na zimę:) Kompletna maska z laminatu (wlot,zaślepki,zamek) waży ok. 9kg, dla porównania taka sama maska tylko zwykła metalowa również kompletna waży 20kg, aluminiowa maska waży niewiele mniej bo ok. 8kg. Maska jest solidnie wykonana niemal niczym nie ustępuje od oryginału!
Posiadamy również wiele innych elementów z laminatu do subaru i nie tylko.

Cena za samą elektrownie 120zł
Cena za samą maskę jednoczęściową(bez zaślepek i wlotu) 350zł
Cena za samą maskę jednoczęściową(bez zaślepek i wlotu) + elektrownia 450zł
Cena za samą maskę(bez zaślepek i wlotu) dwuczęściową 550zł
Cena za samą maskę(bez zaślepek i wlotu) dwuczęściową + elektrownia 650zł

Kontakt: Tel: 607313477 e-mail: [email protected]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2012, o 08:18 przez rallypawlo, łącznie zmieniany 1 raz.

ravo
2 gwiazdki
Auto: GT my01

Re: [S] Maska Subaru Impreza 99' LAMINAT i Elektrownia LAMINAT!

Post 28 sie 2012, o 23:25

Nie licząc wieli rzeczy do poprawek to nawet na podszybie nie pasuje i trzeba ciąć podszybie :)

rallypawlo
0 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 00:21

nie wiem co masz na myśli, maska która jest na zdjęciu jest taka sama jak oryginał :)

ravo
2 gwiazdki

Post 29 sie 2012, o 07:34

to ja co tyle czekałem :) nie licząc ogromnych rys z którymi lakiernicy walczyli to - krzywe podkładki do przykręcenia zawiasów, brak dziur na spryskiwacze, brak dziur do przykręcenia wylotów i wlotu, brak dziury na uchwyt do otwierania, no i najgorsze po rysach i pagórkach na masce to podszybie nie pasuje i pręży maska o nie. Podsumowując lakiernik wziął prawie 2 razy więcej za pomalowanie tyle miał pracy a blacharz za męczarnie z uzbrojeniem i dopasowaniem :)

edit:

pręży o podszybie bo jest za gruba na końcu ( za dużo nalane )

rallypawlo
0 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 16:23

ravo pisze:to ja co tyle czekałem :) nie licząc ogromnych rys z którymi lakiernicy walczyli to - krzywe podkładki do przykręcenia zawiasów, brak dziur na spryskiwacze, brak dziur do przykręcenia wylotów i wlotu, brak dziury na uchwyt do otwierania, no i najgorsze po rysach i pagórkach na masce to podszybie nie pasuje i pręży maska o nie. Podsumowując lakiernik wziął prawie 2 razy więcej za pomalowanie tyle miał pracy a blacharz za męczarnie z uzbrojeniem i dopasowaniem :)

edit:

pręży o podszybie bo jest za gruba na końcu ( za dużo nalane )

To jest laminat, jeżeli maska miała by być 100% odwzorowana to z pewnością nie kosztowała by tyle tylko dużo więcej... niektórzy nie zdają sobie sprawy ile jest przy tym pracy i też nie wszyscy narzekają tak jak by się spodziewali elementu jak z fabryki i to najlepiej za darmo:)

ravo
2 gwiazdki

Post 29 sie 2012, o 17:59

To nie moja pierwsza maska z laminatu wcześniej miałem styczność z maskami znajomego który robi maski do fiatów coupe i to jakaś przepaść, tamte maski są właśnie idealnym odwzorowaniem oryginału, wole dać 300 zł więcej i mięć profi a nie dać 300 zł więcej lakiernikowi i blacharzowi by się męczył.

rallypawlo
0 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 20:15

ravo pisze:To nie moja pierwsza maska z laminatu wcześniej miałem styczność z maskami znajomego który robi maski do fiatów coupe i to jakaś przepaść, tamte maski są właśnie idealnym odwzorowaniem oryginału, wole dać 300 zł więcej i mięć profi a nie dać 300 zł więcej lakiernikowi i blacharzowi by się męczył.
Tak jak pisałem wcześniej nie każdy patrzy na super wykonanie, większość ludzi patrzy na cenę...

ravo
2 gwiazdki

Post 29 sie 2012, o 21:11

rallypawlo pisze: Maska jest solidnie wykonana niemal niczym nie ustępuje od oryginału!

tylko szkoda, że dałem się na to nabrać :)

rallypawlo
0 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 23:32

ravo pisze:
rallypawlo pisze: Maska jest solidnie wykonana niemal niczym nie ustępuje od oryginału!

tylko szkoda, że dałem się na to nabrać :)
Słuchaj nie chce Ci brzydko powiedzieć bo jesteśmy na forum, jesteś grzecznie mówiąc upierdliwym gościem który się czepia wszystkiego czego popadnie, możesz nie wierzyć ale współpracujemy z gościami którzy mają evo V-IX dopycone i mocno przekraczające budrzet o którym mógłyś za przeproszeniem sobie pomarzyć. tylko śnić i robimy dla nich wszystko z laminatu i mimo, że mają kasy jak lodu i dużo większe wymagania to nie czepiają się byle jakiegoś detalu typu to ma za dużo rys i lakiernik sobie z tym nie poradzi:) tylko biorą i są z tego mega zadowoleni... Tobie radze skontaktuj się z odpowiednimi ludźmi w subaru którzy robią oryginalne elementy z plastyku/aluminium i zacznij od nich kupować wówczas być może wszystko Ci spasuje..... marudzić każdy potrafi a do pracy nie ma nikogo.
PS: "nikt sie taki nie urodził co by każdemu dogodził"

ravo
2 gwiazdki

Post 30 sie 2012, o 10:26

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ja prowadząc sklep nigdy bym sobie nie pozwolił by mój klient miał tyle uwag do towaru jaki mu sprzedałem i tyle. Wyraziłem swoją opinię do której mam prawo a ty mówisz do klienta, że jest upierdliwy. Gratuluje podejścia do biznesu.

rallypawlo
0 gwiazdek

Post 30 sie 2012, o 17:00

Oczywiście każdy ma prawo do opinii z tym, że podchodzisz do laminatu jak do elementu który musi być wykonany jak element z fabryki, nie zawsze wszystko wychodzi jak by człowiek chciał nawet jak by się starał, zrobiliśmy już z 10masek do subaru i póki co tylko Ty narzekasz najbardziej.

j33mbo
5 gwiazdek

Post 1 wrz 2012, o 06:30

"najbardziej" może narzekać tylko 1 osoba. ;p

rallypawlo
0 gwiazdek

Post 10 wrz 2012, o 11:32

up!

ODPOWIEDZ