[S] iphone 4s/ PROMOCJA! ZABIERAC TO ODE MNIE
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] iphone 4s/ PROMOCJA! ZABIERAC TO ODE MNIE
mam do pogonienia nowego 4s, bez simlocka. kupiony na przedluzenie umowy w polskim salonie:)
ja jednak wole klasyczne niezniszczalne telefony a nie takie:))
Cena 1999zł do malej negocjacji
NOWA CENA1699ZŁ!!!!!!
w czwartek sprzedam za 1600zł bez negocjacji. potem wraca cena 1699zł
edit: ile mozna sprzedawac iphona? no brac w koncu!
chetnie widziany odbior osobisty
ja jednak wole klasyczne niezniszczalne telefony a nie takie:))
Cena 1999zł do malej negocjacji
NOWA CENA1699ZŁ!!!!!!
w czwartek sprzedam za 1600zł bez negocjacji. potem wraca cena 1699zł
edit: ile mozna sprzedawac iphona? no brac w koncu!
chetnie widziany odbior osobisty
Ostatnio zmieniony 23 sie 2012, o 01:40 przez Michalek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [S] iphone 4s/NOWA cena ze wzgledu na brak zainteresowania
NOWY.
tym bardziej dziwi mnie brak zainteresowania
tym bardziej dziwi mnie brak zainteresowania

Re: [S] iphone 4s/NOWA cena ze wzgledu na brak zainteresowania
Michałek,Michalek pisze:tym bardziej dziwi mnie brak zainteresowania
takie drogie aparaty to chyba najczęściej kupują biznesmeni, a oni patrzą na cenę netto na fakturze.
Twoja oferta może być atrakcyjna tylko przy zakupie prywatnym.
Więc miej nieco więcej cierpliwości.

-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Wrx Sti V2 555 Limited Edition
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S] iphone 4s/ PROMOCJA! ZABIERAC TO ODE MNIE
Witam.
Czy telefon jest fabrycznie zapakowany w folii itp czy był wyciagany z pudełka ?
Czy telefon jest fabrycznie zapakowany w folii itp czy był wyciagany z pudełka ?
zafoliowany, przyjemnosc rozpakowania zostawiam przyszlemu nabywcy
-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
Piwiedzmy, ze jestem zainteresowany. Nie zrozum mnie zle ale czy jest ktoś na forum kto moglby poreczyc za ciebie i twoja wiarygodność ? W moim przypadku w grę wchodzi tylko wysylka lub odbiór przez kuriera takze...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ScoobyBoy, weź pobranie, jak się nie da do UK to do rodziny w PL 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
ScoobyBoy, Patrząc na profil to, żeby zacząć myśleć o kupnie tego musiałbym zobaczyć zdjęcie tego ajfona, aktualnej gazety oraz skan dowodu osobistego
Śmierdzi wałkiem na kilometr.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki

Hehe wiem, wiem dlatego grzecznie zapytałem kolegę o jakies poręczenie ze strony jakiegoś użytkownika forum.
Drugi raz juz sie nie dam nabrać na ten sam numer

-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
Natomiast jeżeli chodzi o skan dowodu to juz kiedyś miałem owy i co ??!! 1600zl Pooossszzzllooo sie je... 

Nie chcę nikogo posądzać, oceniać ani nic podobnego ale CHYBA macie rację...
Otóż forumowicz Michalek odezwał się do mnie w sprawie klimy do GC8. Najpierw zaproponował cenę z kosmosu, po dalszych rozmowach na PW cena stopniowo spadała, aż osiągnęła normalny pułap, za który sprzedają się takie fanty na forum. Dostałem info, że jeżeli sfinalizujemy transakcję do zeszłego pt do 18.00 to cena spadnie dodatkowo o 50pln, zgodziłem się, napisałem wyraźnie "biorę" po czym kontakt na jakiś czas się urwał co skutkowało tym, że nie udało się sfinalizować transakcji do godz 18 w owy piątek. Wysłałem kolejną wiadomość i dostałem odpowiedź, że forumowicz Michalek najbardziej preferowałby odbiór osobisty, ewentualnie mógłby podrzucić graty 20-30km ale dla mnie to drugi koniec PL więc odbiór osobisty nie wchodzi w grę, a znajomych w tamtych okolicach też nie posiadam więc te 20-30km nic by nie pomogło. Oczywiście ja preferowałem opcję wysyłki "za pobraniem", do której wysłałem nawet adres ale na tym się skończyło i od jakichś 3 dni odzewu ze strony forumowicza Michalek brak pomimo, że odbiera PW...
Trochę to wszystko dziwne...
Otóż forumowicz Michalek odezwał się do mnie w sprawie klimy do GC8. Najpierw zaproponował cenę z kosmosu, po dalszych rozmowach na PW cena stopniowo spadała, aż osiągnęła normalny pułap, za który sprzedają się takie fanty na forum. Dostałem info, że jeżeli sfinalizujemy transakcję do zeszłego pt do 18.00 to cena spadnie dodatkowo o 50pln, zgodziłem się, napisałem wyraźnie "biorę" po czym kontakt na jakiś czas się urwał co skutkowało tym, że nie udało się sfinalizować transakcji do godz 18 w owy piątek. Wysłałem kolejną wiadomość i dostałem odpowiedź, że forumowicz Michalek najbardziej preferowałby odbiór osobisty, ewentualnie mógłby podrzucić graty 20-30km ale dla mnie to drugi koniec PL więc odbiór osobisty nie wchodzi w grę, a znajomych w tamtych okolicach też nie posiadam więc te 20-30km nic by nie pomogło. Oczywiście ja preferowałem opcję wysyłki "za pobraniem", do której wysłałem nawet adres ale na tym się skończyło i od jakichś 3 dni odzewu ze strony forumowicza Michalek brak pomimo, że odbiera PW...
Trochę to wszystko dziwne...
-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
Wcale bym sie nie zdziwił jakby to był ten sam "sympatyczny" kolega, który mnie przewalil na oponach. Schemat ten sam - odbiór osobisty ale tylko do momentu jak komuś nie pasuje z powodu odległości. W przeciwnym razie kontakt sie urywa.
Takich ludzi nie powinno sie zamykać do więzień, im powinno sie łamać palce u rąk zeby juz nigdy nie mogli korzystać z klawiatury komputera.
Takich ludzi nie powinno sie zamykać do więzień, im powinno sie łamać palce u rąk zeby juz nigdy nie mogli korzystać z klawiatury komputera.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 199 razy
A gdzie? Z promocji czwartkowej bym skorzystałMichalek pisze: chetnie widziany odbior osobisty

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Odbiór osobisty ma uwiarygodnić szlachetne intencje sprzedającego
Dobre, dobre

-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
A czemu zamykać? Może niech służy ku nauce potomnych. Może ktoś czasem pomyśli? 

Szkoda ,że mieszkam tak daleko to bym podjechał na ten odbiór osobisty
Ciekawe co by wyszło 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 199 razy
A skąd wiesz, że daleko? A może kolega akurat z Jeleniej jest?Piter 35 pisze: Szkoda ,że mieszkam tak daleko
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Fakt , błędne założenie . Tak się człowiekowi wbiło do głowy ,że Warsiawa to pępek światarrosiak pisze: A skąd wiesz, że daleko? A może kolega akurat z Jeleniej jest?

Michalek, chciałbym zobacz ten telofono

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa