Pozdrawiamy się

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: Pozdrawiamy się

Post 10 sie 2012, o 11:00

scrmnwrx pisze: Zrelaksuj sie troche
Jak może mnie poznasz to będziesz wiedział ,że jestem baaaaardzo zrelaksowany :cofee:
scrmnwrx pisze: ten wasz Polski mi przez noc nie przyjdzie
No teraz i Twój :idea:
scrmnwrx pisze: Morze jestem troche leniwy z urzywania Google translate, ale z czasem to jusz nie bede musial urzywac go. :)
A nie można zainstalować Mozille lub Chroma Googloskiego i tam uruchomić taka funkcję :?: Przeca to żadna filozofia :idea:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 10 sie 2012, o 11:09

Piter 35 pisze: A nie można zainstalować Mozille lub Chroma Googloskiego i tam uruchomić taka funkcję Przeca to żadna filozofia

boszzz :roll: nie wiedziałem że bolesny ucisk w okolicach lędźwiowych tak wpływa na głowę

:-p
:mrgreen:

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: 2011 Subaru WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 10 sie 2012, o 11:18

Google Translate to pisze po jednej stronie po Angielsku, i puzniej copy/paste w forum to co przetlumaczylo. Tyle co ja pisze, tak krutko, to nawet nie chce mi sie otwierac drugiego tab-u zeby przetlumaczyc dobrze jedno zdanie. Lenistwo? OK, zgadzam sie z tym.

W stanach na innych forum, jak ktos pisze z obcego kraju nawet gorzej nisz ja, to zabardzo sie nie zuczamy na ich pismo. Morze w stanach innaczej do tego podhodzimy nisz w Polsce. Poznalem w stanach miesionc temu facet z Wloch. Bardzo malo muwil po angielsku ale w grupie naszej nikt mu nie kazal isc sie nauczyc angielskiego lepiej, wszyscy sie jakos dogadali i razem wszyscy pilismy zabawnie.

Pozdrawiam.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 10 sie 2012, o 11:54

Chloru, co Ty wiesz, panie w dziekanacie na pewno są biegłe w angielskim :giggle:

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 10 sie 2012, o 11:56

scrmnwrx,
Ja dzięki Forum nauczyłem się pisać z polskimi znakami. Mnie nikt nie cisnął tak jak Ciebie ale z czasem samo przyszło ;-)
Jeżeli używasz MAC'a to zawsze można ustawić język polski i sprawdzanie pisowni ( poprawianie automatyczne lub podpowiadanie słów ) - działa b. dobrze - sam korzystam ;-)

Mi nie przeszkadza Twoja pisownia. Najważniejsze żeby się dogadać :thumb:
Ja angielskiego uczyłem się sam i wiem, że nie zawsze mówię poprawnie ale kłopotów z komunikacją jeszcze nie miałem :thumb:
Life is a Joke !

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 10 sie 2012, o 12:00

scrmnwrx pisze: Tyle co ja pisze, tak krutko, to nawet nie chce mi sie otwierac drugiego tab-u zeby przetlumaczyc dobrze jedno zdanie. Lenistwo? OK, zgadzam sie z tym.
scrmnwrx pisze: Morze w stanach innaczej do tego podhodzimy nisz w Polsce
To skąd tylu medalistów, świetnych sportowców, naukowców, skoro promujecie lenistwo? :whistle:
Myślę, że źle na to patrzysz, potraktuj to jak szansę, żeby się czegoś nauczyć, a nie "nie chce mi się otwierać drugiego tab-u"...

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 10 sie 2012, o 12:10

Konto usunięte, a nie myślałeś nigdy, zeby się na przykład nauczyć pisać po chińsku?
No wiesz, na zasadzie szansy, żeby się czegoś nowego nauczyć! ;-)

scrmnwrx, nie przejmuj się zbytnio tym, że nie wszystkim podoba się to jak piszesz po polsku.
Język polski jest jednym z najtrudniejszych na świecie. Jest w nim więcej wyjątków od zasad niż jakiś zasad.
Na pewno zajmie Ci to dużo czasu, zanim zaczniesz robić mało błędów.
Mało prawdopodobne jest, abyś kiedyś nauczył się nie robić w ogóle błędów w tym języku.
Dlatego pracuj spokojnie i nie przejmuj się krytyką. :razz:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 10 sie 2012, o 12:15

Konto usunięte, a i łaciny od studentów się nauczyły przez te wszystkie lata :giggle: :mrgreen:

scrmnwrx, ja tam nie mam problemu ze zrozumieniem ale koledzy mają rację, że nie zaszkodzi nad pewnymi kwestiami popracować.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 10 sie 2012, o 12:23

Лукашэнка pisze: Konto usunięte, a nie myślałeś nigdy, zeby się na przykład nauczyć pisać po chińsku?
No wiesz, na zasadzie szansy, żeby się czegoś nowego nauczyć! ;-)

Jakbym był młody i jechał na studia do chin, to z pewnością bym się uczył chińskiego, nawet jeśli studia byłyby tam po polsku :-p

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 10 sie 2012, o 12:24

Panowie ale całkiem co innego jest mówić z błędami ( wiadomo,że język Nasz nie należy do łatwych ) i nie mam do tego żadnych zastrzeżeń i rozumiem ,że jest Koledze Ciężko .
Lecz na forum , gdzie można się posłużyć narzędziami programowymi , nie jest to chyba problem :idea: .
scrmnwrx, nie obrażaj się na mnie lub tym bardziej Na innych Forumowiczów , chciałbym byś po prostu zastanowił się jak to wyeliminować . Tym bardzie ,że nie wymaga to zakupu nowego kompa :mrgreen:

" W Językowych Forumowiczu młody nasz bądź w swych potyczkach wytrwały " :mrgreen:

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: 2011 Subaru WRX

Post 10 sie 2012, o 15:16

Z czasem to bede pisal lepiej. Nawet nie mam czasu odpotrzonc troche asz od kiedy przyjechalismy.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

Kubik1
5 gwiazdek
Auto: impreza 2,0

Post 21 sie 2012, o 20:53

Piter 35 pisze: Na innych Forumowiczów
Pisze się i mówi forowiczów a nie forumowiczów . Tak tłumaczyła Katarzyna Kłosińska a jednak programy robią błąd
Kiedyś w radiu usłyszałem pewnego profesora " zobaczyłem że na reklamie ulicznej pisze , że mamy promocję ..... to mnie szlag trafia " Mnie natomiast szlag trafia jak słyszę "na reklamie pisze " i są to słowa wypowiedziane przez profesora :-/

dzixd
Awatar użytkownika
Moderator działu
Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
Polubił: 9 razy
Polubione posty: 307 razy

Post 21 sie 2012, o 21:11

Pozdrawiam takowego gjeteka widzianego pod kolejką linową na Kasprowy Wierch.
I wiele, wiele innych subaraków widzianych w Zakopanem, we Wrocławiu. Do wszystkich było machane :mrgreen:
Załączniki
P8160553.JPG
bulgot.jpg
Jeździć nie umiem, ale się staram :mrgreen:
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Konto usunięte pisze:
29 gru 2018, o 17:15
masz dobre serducho i ostrego pierdolca :lol: :thumb:
Obrazek

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 29 sie 2012, o 14:22

Burat wycieraczkę z tylca masz podniesioną do góry :-p

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 29 sie 2012, o 14:52

Konto usunięte, a gdzieś ty mnie widział ;-) ,bo podejrzewam ,że to nie ja :giggle:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 14:59

coraz gorzej ze mną :o :oops:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 15:02

Konto usunięte, nie moje auto jak sprzedałem jeździ po Wawie i chyba z moimi naklejkami ;-) a właścicielem teraz jest Klema ;-)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 15:10

kombiak, imprezka, niebieska ? ;-)

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 15:11

mhy ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 29 sie 2012, o 15:13

to wszystko jasne :lol:

Klema
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Subarynka RX

Post 31 sie 2012, o 11:04

Konto usunięte pisze:to wszystko jasne :lol:
Pozdrawiam :D
Podszywam się jeszcze pod Burata bo naklejki nie zdjęte. :-)
Muszę kupić troszkę benzynki i ładnie wyczyścić szybki.

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 sie 2012, o 11:38

Klema pisze: Muszę kupić troszkę benzynki
czyli co cały czas na LPG :?: :giggle: :giggle: :mrgreen:

Klema
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Subarynka RX

Post 31 sie 2012, o 12:57

Zdarza się i na benzynce. :mrgreen: Szkoda tylko, że LPG nie czyści szyb. :giggle:

skam
0 gwiazdek
Auto: JDM KOMBI

Post 2 wrz 2012, o 00:42

Pozdrawiam kierowcę niebieskiego STI mijanego wczoraj na trasie Lublin-Warszawa między 13 a 14. Moja Kobieta zauważyła mrugnięcie światłami i pozdrowienie a ja patrzyłem...sam nie wiem gdzie.
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2012, o 01:42 przez skam, łącznie zmieniany 1 raz.

BiP
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: outback, starex, crosstrek
Polubił: 187 razy
Polubione posty: 204 razy

Post 2 wrz 2012, o 00:57

Pozdrawiam forumowicza, właściciela forka, spotkanego na Hondzie dwukółce na Trasie Transfogarskiej.

Mam nadzieję, że wróciliście szczęśliwie. Transalpina w całości wyasfaltowana.

ODPOWIEDZ