Fryzjer
Fryzjer
Czy ktos morze polecic dobrego fryzjera w Lodzi? Szukalem na google i bylem w czech ruznych i co inny to gorszy a ludzie tak bardzo polecali. Tez jest morzliwosc ze nawet tutaj nie znajde polecenia, ale warto sprubowac.
Dziekuje.
Dziekuje.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Fryzjer

Naprawdę to nie jest obojętne, do jakiego się idzie?

Najlepszy jest ten najbliższy i najtańszy.

No chyba że nie pytasz w swoim imieniu, tylko małżonki, to nie będę się nabijał.

AAA, jeśli ktoś się strzyże maszynką do golenia to nie ma tio znaczenia, jeśli któś ma dł¨ższe włosy, to fryzura, zwłaszcza dla osobników o nastawieniu narcystycznym, ma wielkie znaczenie. Zresztą nie zależy to jedynie od tego jak sam się widzisz, ale w wielu miejscach jest ważne, jak ciebie widzą.
Jak wszyscy wiemy sposób zachowania, metalność, to jak o sobie myśłimy, ja siebie widzimy - określają to jak się ubieramy. Często ten wizerunek włąsny jest tworzony debilnie, jest niedopasowany, bo się komuś wydaje że jest Dżejms Bond, a wyglądą jak niedorobiony ruski na przykłąd. Ile widzicie na ulicach nieco otyłych panien z poodsłanianymi brzuchami i spodniami opuszczonymi poniżej linii demarkacyjnej.
Wszystko względne.
A fryzjer w Łodzi- ciężka sprawa. Sprawdź, do którego chodzą ludzie z filmówki.
Jak wszyscy wiemy sposób zachowania, metalność, to jak o sobie myśłimy, ja siebie widzimy - określają to jak się ubieramy. Często ten wizerunek włąsny jest tworzony debilnie, jest niedopasowany, bo się komuś wydaje że jest Dżejms Bond, a wyglądą jak niedorobiony ruski na przykłąd. Ile widzicie na ulicach nieco otyłych panien z poodsłanianymi brzuchami i spodniami opuszczonymi poniżej linii demarkacyjnej.
Wszystko względne.
A fryzjer w Łodzi- ciężka sprawa. Sprawdź, do którego chodzą ludzie z filmówki.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
scrmnwrx pisze:ludzie tak bardzo polecali
Widzę, że ciężka sytuacja.scrmnwrx pisze:bylem w czech ruznych i co inny to gorszy

Aż boje się powiedzieć, że być może beznadziejna.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
eeee ale co znowu jaArno pisze: AAA

a poza tym ja noszę kapelusz, chociaż ponoć nie robi to ze mnie automatycznie cool gościa

Wiesz... w tym wieku to już oczy nie te...Alan, Alan, Alan! pisze:eeee ale co znowu jaArno pisze: AAA

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ale to jakby burzy moją teorię jakoby Arno czytał tylko lewą kolumnę w wątkuBilex pisze: Wiesz... w tym wieku to już oczy nie te...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Arno pisze: jeśli któś ma dł¨ższe włosy, to fryzura, zwłaszcza dla osobników o nastawieniu narcystycznym, ma wielkie znaczenie. Zresztą nie zależy to jedynie od tego jak sam się widzisz, ale w wielu miejscach jest ważne, jak ciebie widzą.
No właśnie, może i byśmy polecili jakiegoś fryzjera, ale nie wiemy jaką fryzurę kolega chciałby uzyskać.
Widzę potencjał w tym wątku

To jest w ogóle straszna sytuacja.
Bilex:
Złe sobie wystawia świadectwo,
Gdy kto wyszydza kalectwo.
pisał znany odbrązownik czyli Boy.
Bilex:
Złe sobie wystawia świadectwo,
Gdy kto wyszydza kalectwo.
pisał znany odbrązownik czyli Boy.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Widziałem w sobotę Jarmaja i mogę powiedzieć ,że fryzurę ma raczej klasyczną 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
ŻliletPiter 35 pisze:
Widziałem w sobotę Jarmaja i mogę powiedzieć ,że fryzurę ma raczej klasyczną![]()

A potem obowiązkowo Cif.Konto usunięte pisze: taką klasyczną fryzurę to sobie każdy może maszynką stworzyć![]()
Nie rysuje powierzchni.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Z tego:
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/pilk ... 74646.html
wynika, że nasz najbardziej znany fryzjer przebywa obecnie we Wrocławiu, więc nic w Łodzi nie wystrzyże, ani irokeza, ani tytułu dla Widzewa...
Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ujawniły się jakieś młode talenty
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/pilk ... 74646.html
wynika, że nasz najbardziej znany fryzjer przebywa obecnie we Wrocławiu, więc nic w Łodzi nie wystrzyże, ani irokeza, ani tytułu dla Widzewa...

Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ujawniły się jakieś młode talenty

Zona byla u fryzjera to wyszlo ponad 300 zloty. Ja tyle wlosuw nie mam co zona i proste ustryzenie potrzebuje. Ostatnia co strzyzla to miala naprawde jakiegos zeza bo tak mnie wystrzyzla.
A najlbliszy i najtanszy to nie sztuka znalesc. Jedna to za 15 zloty usztrzyzyla mnie, jusz tam nigdy nie wruce.
Trudno.
A najlbliszy i najtanszy to nie sztuka znalesc. Jedna to za 15 zloty usztrzyzyla mnie, jusz tam nigdy nie wruce.
Trudno.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- WiS
- 6 gwiazdek
Jakby co, to ja mogę polecić zakład pana Henia, u którego (z małymi przerwamiscrmnwrx pisze: najlbliszy i najtanszy to nie sztuka znalesc. Jedna to za 15 zloty usztrzyzyla mnie, jusz tam nigdy nie wruce.

Niestety musisz coś doliczyć na benzynę, bo to jakieś 140 km od Łodzi

Ale za to damskie stoisko też jest...
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2012, o 14:54 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.
u nas w mieście zwykłe normalne strzyżenie faceta jest po 18 zeta,
15 to faktycznie dziwnie tanio
może źle szukasz, porządny i nowoczesny fryzjer nie ma w nazwie "Fryzjer" tylko zapewne: Teatr Fryzur, Taniec Z Włosami albo inną Pracownię Budowania Wizerunku, dla młodych LocoCoco.................

15 to faktycznie dziwnie tanio

może źle szukasz, porządny i nowoczesny fryzjer nie ma w nazwie "Fryzjer" tylko zapewne: Teatr Fryzur, Taniec Z Włosami albo inną Pracownię Budowania Wizerunku, dla młodych LocoCoco.................
uuu, widze że utrzymanie brody nie jest tanieWiS pisze: Podstawowe strzyżenie męskiego łba i przycinanie brody - 30 złotych

- WiS
- 6 gwiazdek
Ale za to sos z hamburgerów nie skapuje na tors, więc oszczędność na pralniesilon pisze: widze że utrzymanie brody nie jest tanie

moja pani fryzjerka obcina mnie za 10 zł muszę powiedzieć ,żeby ceny podniosła bo wstyd się na forum przyznać ile płacę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"