Takiego Typ.. tfu przystojniaka to zaszczyt ostrzycburat pisze: moja pani fryzjerka obcina mnie za 10 zł muszę powiedzieć ,żeby ceny podniosła bo wstyd się na forum przyznać ile płacę
Fryzjer
Re: Fryzjer
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
macie rację idę z reklamacją 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Chłopy, prawda jest bolesna, wiem, ale jak ktoś ma tyle testosteronu co powinien, to nie ma problemów z fryzjerami 
Znaczy coBergen pisze: Chłopy, prawda jest bolesna, wiem, ale jak ktoś ma tyle testosteronu co powinien, to nie ma problemów z fryzjerami
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Znaczy co, zabija , gwałci
( kolejność dobra ) a później pyta o cenę
![]()
![]()
Oj Piter Piter... Tobie to tylko to klepanie w głowie, jak nie samochodów, to fryzjerów
ŁYSIEJE!
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Eeeee, bo to jeden osioł na świece...?Alan, Alan, Alan! pisze:możliwe, a nawet prawdopodobne. Tylko nie wiem co Jarmaj na to.
Oczywiście. Rozprowadzany szczoteczką do zębów w wersji softBergen pisze:A potem obowiązkowo Cif.
Bo można także potraktować włosy kremem depilującym, co nie wiem ile kosztuje, ale skutkuje.
Ja mogę w warszawie poleci kilku bardzo drogich fryzjerów.
Ja mogę w warszawie poleci kilku bardzo drogich fryzjerów.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Uprasza się tu o dyskrecję i posługiwanie się PW.Arno pisze:Ja mogę w warszawie poleci kilku bardzo drogich fryzjerów.
Żona mi forum czyta.
Dla żony chętnie zasugeruję wyjątkowo drogiego.
Ale jedynie za zgodą zainteresowanych.Ci wiecej, większość tych drogich ma antypredylekcję do pań.
Ale jedynie za zgodą zainteresowanych.Ci wiecej, większość tych drogich ma antypredylekcję do pań.
Cholera; znowu od trendu odstaję i golą, strzyga mnie co jakiś czas za 13 zeta.
Ostatnio włosy i brodę zapuściłem. Brodę strzygę samemu.
Arno, masz namiar na tych trendseterów od nożyczek w Stolycy, to może się wybiorę, aby mi porządek na łbie zrobili...
Ostatnio włosy i brodę zapuściłem. Brodę strzygę samemu.
Arno, masz namiar na tych trendseterów od nożyczek w Stolycy, to może się wybiorę, aby mi porządek na łbie zrobili...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Żeby Ci tylko, przy okazji, w środku nie namieszali...FUX pisze: się wybiorę, aby mi porządek na łbie zrobili...
Cwaniak, idzie do Urzędu Skarbowego udawać pustelnikaFUX pisze: Ostatnio włosy i brodę zapuściłem
Na NRD-owskiego piłkarza..?Piter 35 pisze:Widziałem w sobotę Jarmaja i mogę powiedzieć ,że fryzurę ma raczej klasyczną
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
GALU na SZWEDA. Krótko na górze, długie z tyłu. No i w zasadzie bląd.
FUX, uważaj, bo to uzależnia, jeszcze się w mistrzu fryzjerskim zakochasz i skucha na całe życie i śmiech lokalny
FUX, uważaj, bo to uzależnia, jeszcze się w mistrzu fryzjerskim zakochasz i skucha na całe życie i śmiech lokalny
Jak by nie było - klasyk.Arno pisze: GALU na SZWEDA. Krótko na górze, długie z tyłu. No i w zasadzie bląd.
I tym bardziej dziwi, że Jarmaj krytycznie odnosi się do potrzeby posiadania fryzjera, powiedziałbym, dedykowanego.
To nie jest pikuś - chybi o te 5 mm i cały efekt diabli wzięli.
PS. Chyba jednak wolę "na NRD-owskiego piłkarza".
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jarmaj pisze:Uprasza się tu o dyskrecję i posługiwanie się PW.Arno pisze:Ja mogę w warszawie poleci kilku bardzo drogich fryzjerów.
Żona mi forum czyta.
Co prawda nie za często, ale za to jak widać najważniejsze tematy
Czarownica prawdę Ci powie :D