EU vs US problem
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
maestro1991
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
EU vs US problem
witam mam pytanko jaka jest różnica w silniku europejskim a amerykańskim 2.0 turbo subaru wrx 2004r
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: EU vs US problem
Godlik, pewnie stąd Ci się to wzięło, że STi i Forester turbo w US faktycznie weszły od razu jako 2.5.
A ad rem, to obstawiam, że różnic EU vs US w silniku 2.0 turbo nie było chyba żadnych. A przynajmniej, zadnych poważnych. Ale na 100% mogą powiedzieć tylko ci, którzy macali te silniki w warsztacie, a jest tu paru takich...
A ad rem, to obstawiam, że różnic EU vs US w silniku 2.0 turbo nie było chyba żadnych. A przynajmniej, zadnych poważnych. Ale na 100% mogą powiedzieć tylko ci, którzy macali te silniki w warsztacie, a jest tu paru takich...
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX Sport Wagon JDM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ostatnio porównywałem wizualnie swój z silnikiem kolegi. Ja mam WRX'a 2001 EU, on WRX'a 2003 US.WiS pisze:Godlik, pewnie stąd Ci się to wzięło, że STi i Forester turbo w US faktycznie weszły od razu jako 2.5.
Krótko: Nie różni się niczym.

Założyciel Japanese Fanatics. Miłośnik JDM.
Myślę ,że mocąKaiser_Sowza pisze: Krótko: Nie różni się niczym.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa