rrosiak pisze:
Kolega nieaktualny strasznie![]()
Bywa ...omnibusie forumowy

rrosiak pisze:
Kolega nieaktualny strasznie![]()
faktycznie,dwie karetki do jednego poszkodowanego,gdzie widać,że raczej bez obrażeń to tak troche gruboOqrek pisze:Wygląda to tak jak by wszyscy się zlecieli pooglądać fajną rozwaloną furę i nie mam na myśli przypadkowych gapiów. Nic nikomu się nie stało a wszystkich służb x2. Jak lambo to pogapić się jedziemy, ale jak by jakaś skoda eeee nuda.eMTi pisze:sądząc po wyglądzie fury w tym filmiku to raczej oryginał:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=XiPNBu9I6Uo
kierowcy takich fur wzięliby się za szkolenie jazdy, a nie dzikowali jak łosie
Konto usunięte pisze:"Pani minister edukacji Krystyna Szumilas: Mój 26-letni dziś siostrzeniec był pierwszym rocznikiem, który uczył się w nowo powołanym gimnazjum - mówiła. - I on nie zainwestował w Amber Gold. Swoje oszczędności ulokowali tam ci, którzy są w większości ze starej szkoły."
Brawo kurwa dla Pani Ministry
Idealny wątek do omówienia teorii względnościWiS pisze:
No i teraz, to już Donald na pewno jej nie odwoła - w końcu, im głupsi okazują się publicznie ministrowie, tym na ich tle mądrzejszy sam premier![]()
z ekonomi toja jestem pon. gimnazjum tak więc tam nie zaglądamWiS pisze:1. Gdy SoWhat wkleił toto w wątku ekonomicznym, pies z kulawą nogą się nie zainteresował. Gumas wkleił tutaj i proszę, od razu dyskusja. No, taki świat - widać, nie chodzilismy do gimnazjów
:
ależ tam jest logika. Ilu po gimnazjum jest w stanie zainwestować jakiekolwiek rozsądne pieniądze. Tak więc byłeś w gimnazjum nie zainwestowałeś. Proste i słuszne, gimnazja są świetne, prosty 'if'WiS pisze: a więc osobą, od której teoretycznie możnaby oczekiwać znajomości elementarnych zasad logiki.
A może - po prostu - nie chodziła do gimnazjum.WiS pisze: a więc osobą, od której teoretycznie możnaby oczekiwać znajomości elementarnych zasad logiki.
Tak tak.. ten stary system był dużo gorszy. Ja słyszałem, że z osób wyedukowanych w starym systemie NIKT nie dostał się do gimnazjumcitan pisze:A może - po prostu - nie chodziła do gimnazjum.
Przypomniała mi się stara, dobra reklama z sezonu 2007:burat pisze: McLaren robi fajną kreskówkę![]()