Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
a ja pozdrawiam Vica który mnie przyłapał na expo, zwłaszcza że miał mniej wątpliwości poznawczych niż ja 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Ja pozdrawiam kierownika białego GT/STi widzianego na Dożynkach Powiatu Kłodzkiego w Wambierzycach
oraz
kierownika zielonego GT widzianego na Dożynkach Gminy Bystrzyca Kł. w Wilkanowie
Miałem kilka imprez do obskoczenia
oraz
kierownika zielonego GT widzianego na Dożynkach Gminy Bystrzyca Kł. w Wilkanowie
Miałem kilka imprez do obskoczenia

Life is a Joke !
- azotoks
- 0 gwiazdek
- Auto: "bug-eye" 2.0
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam kierownika czerwonego Forka mijanego dzisiaj w Skierdach. Trochę się zagapiłem, bo żółta świnka się zamaskowała na czerwonym lusterku 

białe + awd = :D
Pozdrawiam panama z niebieskim wax lub sti w Zgierzu dzisiaj...jechalem zony autem.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Też pozdrawiam. Baw się dobrze w UK.inquiz pisze:a ja pozdrawiam Vica który mnie przyłapał na expo, zwłaszcza że miał mniej wątpliwości poznawczych niż ja

Pozdrowienia dla osobnika jeżdżącego moją byłą Landrynką, którego dziś minąłem na zjeździe na Gąsek z Ursynowa. Samochód jak widzę nadal jak nowy.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Może tak długo na nowe teleskopy czekał...Arno pisze: Samochód jak widzę nadal jak nowy.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
W ramach ekumenicznej wspólnoty znaków interpunkcyjnych chciałem pozdrowić Przemka_Docenta którego turbowanna stała zaparkowana pod fabryką.
Pozdrowię brzydszego bliźniaka mojej srebrnej strzały co stał na Woronicza 18...Piórka miał nowsze od moich .... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kruszyn pisze: Piórka miał nowsze od moich ....![]()
W sensie, że zaj..... mu wycieraczki?

Kruszyn jesteś nieznośny z tymi wymianami wycieraczek na nowsze. Tłumaczymy Ci, a Ty ciągle swoje
Ostatnio zmieniony 10 paź 2012, o 20:14 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
Będę teraz w Krakowie ...tam podobno też są nowe to się też podmieniKonto usunięte pisze: Tłumaczymy Ci, a Ty ciągle swoje

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kruszyn pisze: Będę teraz w Krakowie ...
Najlepsze wycieraczki są na ul jakiejś pisarki... Konopnickiej, czy Nałkowskiej... nie pamiętam dokładnie

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kruszyn, łożysko mi coraz bardziej szumi... gdybyś przypadkiem zaparkował koło jakiegoś Forka...

Czyli jak kupię jakiegoś rodzinnego złomaWiS pisze: uszyn, łożysko mi coraz bardziej szumi... gdybyś przypadkiem zaparkował koło jakiegoś Forka...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
zastanawiam się czy nie zamienił stryjek siekierki na kijek...nie ma skarg to może lepsze dałem ... 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Tylko passat w ti-di-ajku, to szybkie auta są, no i oszczędne...Piter 35 pisze: jak kupię jakiegoś rodzinnego złoma
Pozdrowienia na STI Blob klasycznie umaszczonego ze świnką na klapie.
Wypatrzony ok 19.00 pod Okęcie Tennis Club wczoraj o 19.00.
Wypatrzony ok 19.00 pod Okęcie Tennis Club wczoraj o 19.00.
Pozdrowienia dla czarnego bloba na trasie Warszawa - Lublin wczoraj około 14 leciał pod Lublinem w strone Warszawy
Pozdrawiam tez moje zimne panewki
Pozdrawiam nowa stronę

Pozdrawiam tez moje zimne panewki

Pozdrawiam nowa stronę