Esteci i Estetki
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Esteci i Estetki
Właśnie chodzi o to, żeby te koszty zniwelować i nie bawić się we wszystkie homologacje i inne pierdoły. No ale wiadomo nie od dziś, że u nas zawodnik to zło, a potem się stare dziady oburzają jak KTOŚ w Kamionkach pojedzie (bez pokazywania palcem
)

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Kamionki pokazują właśnie jak brakuje takich imprez w Polsce w majowych startowało coś koło 70-ciu załóg i jakoś wszyscy żyją 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Choć nigdy nie byłem, to wiadomo, że to niebezpieczna zabawa, ale może by było bezpiecznej, gdyby jakiś PZMot przyłożył do tego palucha...

oby nigdypawlaswrc pisze: gdyby jakiś PZMot przyłożył do tego palucha...

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Może i masz rację!

pawlaswrc, masz okazję wpaść i zobaczyć jak to wygląda 

na rakietowej też mamy po 60-70 załóg 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
nie no spoko ,tylko na kamionkach ,żeby wystartować musisz mieć przygotowane auto (np. klatka) co na rakietowej już nie jest konieczne więc zebrać taką ilość jest teoretycznie dużo łatwiej
a Rakietową będę chciał odwiedzić oczywiście
, ten fiacior nieźle zamiatał dupą na Kamionkach 

a Rakietową będę chciał odwiedzić oczywiście

na rakietowej robił to samo 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Kurde, tak się czaiłem na ten termin, a wczoraj wyszło, że chyba pojadę na Rajd Konstruktor do Leszna, bo przy okazji mam odebrać parę gratów do Błękitnej.burat pisze:pawlaswrc, masz okazję wpaść i zobaczyć jak to wygląda
....a wracając do tematu, to ciągle się biję z myślami - może by jednak Malcera grzebnąć, wstawić choćby 1.1 ze Sportinga, dwa kubły i jazdaaaa. No nie wiem....

pawlaswrc, no pomysł dobry i sprawdzony w wielu przypadkach ale teraz moda jest na startowanie seryjnymi malcami odpowiednio wzmocnionymi i zrobionymi pod te z "epoki"

pawlaswrc, szkoda trochę... Nie lepiej kupić jakiegoś zmęczonego maluszka i z niego zrobić wydmuszkę?
Marcin
-_-
-_-
TERZO, tylko to już może zabraknąć miejsca na pojeździe
,znam ten ból
a tak żeby offtopa nie było to może takie cóś

a tak żeby offtopa nie było to może takie cóś

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ale batmobil
, w sumie nawet ładny, choć dziwne połączenie BeeMy z JDMowymi felgami....
...a co do Malcera, to rzeczywiście trochę mi go szkoda, bo ładny jest i całkiem seryjny, bez udziwnień, czysty klasyk. Już dziś ciężko o takiego, a za parę lat niejeden się zacmoka na jego widok...
Zresztą, co ja Wam będę mówił, w końcu dział odpowiedni. Chuchrak we własnej osobie, rocznik 1980, VOILA:

Beżowa tapicerka, cienka kierownica, a w garażu już czekają "13 ATS Classic, okrągłe halogeny Zelmot, chromowane lustereczko i jeszcze kilka gadżecików z epoki. Tylko muszę podłogę wstawić i jedną reperaturkę błotnika, też już czekają.

...a co do Malcera, to rzeczywiście trochę mi go szkoda, bo ładny jest i całkiem seryjny, bez udziwnień, czysty klasyk. Już dziś ciężko o takiego, a za parę lat niejeden się zacmoka na jego widok...

Zresztą, co ja Wam będę mówił, w końcu dział odpowiedni. Chuchrak we własnej osobie, rocznik 1980, VOILA:

Beżowa tapicerka, cienka kierownica, a w garażu już czekają "13 ATS Classic, okrągłe halogeny Zelmot, chromowane lustereczko i jeszcze kilka gadżecików z epoki. Tylko muszę podłogę wstawić i jedną reperaturkę błotnika, też już czekają.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2012, o 14:18 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 2 razy.

eee.. chyba szkoda go na rajdówkę... 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No właśnie, szkoda....

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
A właśnie, tak przy okazji - od roku mam dylemat - jeśli kolor zostanie fabryczny ( a raczej zostanie) to jak pomalować ATS'y ? Różne opcje mi chodzą po głowie: Tradycyjny srebrno-szary, grafit z czerwonymi rantami na ramionach, biały, biały z polerowanym rantem, czy może coś w stylu "old english white"?

pawlaswrc, piękny klasyk
, szkoda , będziesz żałować, jak przerobisz 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No właśnie nie będę przerabiał. Tak tylko co jakiś czas przychodzą mi głupie pomysły do głowy. Będzie sportowo-klasycznie, tzn, tylko halogeniki na zderzak i klasyczne ATSki.

pawlaswrc, no to masz już kierunek dla chuchraka 

burat, a to nie jest jakaś replika gr.b albo a, za jakieś ciężkie tysiące jurków. Budowana w Polsce na zamówienie.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol, pewnie tak ale wizualnie to co to dla pawlaswrc`a