- benzyna 2.0
- krajowy najlepiej
- kombi
-bezwypadkowy ( bezkolizyjny, niemalowany)
-ideałem byłoby od pierwszego właściciela -za komisowe dziękuję :)
-przebieg max 100 tys km
- budżet 35- 42 tys zależenie od egzemplarza
Szukam i ciężko znaleźć

O przepraszam, ja swoje yeti znalazłemPiter 35 pisze: Jak Yeti , wszyscy go szukają i nikt nie znalazł
Godlik ma rację.Godlik pisze: Dziwisz się? Z takimi wymaganiami?
Wystarczy mieć rower, u mnie cztery latka w Legasiu i dopiero 41 kawałków na liczniku, a na rowerku dużo więcejwojtas. pisze:mam imprezę 2006 rok i mam już nakulane 215 tyś więc z przebiegiem 100 tyś to jak strzał w totka, no ale niektórzy trafiają
Dzięki, faktycznie zdaje się, że to ciągle porządne auto.przymar pisze:Kolega z reżimowego forum wystawił takie
http://www.subaru.pl/komis/detale.php?SID=1579&DID=-1
Jakby zszedł trochę z ceną to wydaje się interesujący. Co prawda rocznik 2004, ale nie można mieć wszystkiego.
Gump pisze:Wystarczy mieć rower, u mnie cztery latka w Legasiu i dopiero 41 kawałków na liczniku, a na rowerku dużo więcejwojtas. pisze:mam imprezę 2006 rok i mam już nakulane 215 tyś więc z przebiegiem 100 tyś to jak strzał w totka, no ale niektórzy trafiają
Ja słyszałem plotkęWiS pisze: kosmitą
To u mnie odwrotnie.Gump pisze:Wystarczy mieć rower, u mnie cztery latka w Legasiu i dopiero 41 kawałków na liczniku, a na rowerku dużo więcejwojtas. pisze:mam imprezę 2006 rok i mam już nakulane 215 tyś więc z przebiegiem 100 tyś to jak strzał w totka, no ale niektórzy trafiają
Drzwi po wymianie się nie liczą o ile okolice nie były uszkodzone i np szpachlowane. Wszystko zależy od tego co to jest ta naprawa blacharska z tyłu...dawjar pisze:Dzięki za info, przez ostatnie dni zawalony byłem innymi tematami.
Prezentuje się super ale... rozmawiałem z właścicielem jakiś czas temu --> tył po naprawie blacharskiej i drzwi z jednej strony po wymianie.
Nie ukrywam, że ta informacja popsuła mi humor :(
Plus dla właściciela, za szczerość.
ale ceny poleciały , w lutym ponad 60kpln za MY08 , rok strasze 52-55 chodziły a juz we wrzesniu MY07 za 42tysiąceprzymar pisze: http://moto.allegro.pl/subaru-legacy-2- ... 96504.html
Mnie bardzo kusiło ale odpuściłem.
Dokładnie!Konto usunięte pisze:
Drzwi po wymianie się nie liczą o ile okolice nie były uszkodzone i np szpachlowane. Wszystko zależy od tego co to jest ta naprawa blacharska z tyłu...