Różowy znaczek na gril gc8 oddam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Różowy znaczek na gril gc8 oddam
Zaczek "i" trafił do mnie wczoraj. Jedyne co mogę powiedzieć o tej produkcji, to jest to bardzo dobrze wykonany jak na zamiennik
Polecam 
Napisz mi które teraz zostały Tobie i czy już one pasuję p&p na grill GC8
TERZO, tylko spokojnie
O wszystkim pamiętam. Prosiaki do breloków mam już zrobione (3 szt). W poniedziałek będzie prosiak w znaczku 
cyqan, jasne że tak. Twój już jest, tyle że będę mógł podejść na pocztę dopiero w poniedziałek
Najdalej jutro podeślę foto jak to wyszło.
cyqan, PW
TERZO, zrobione. Niestety żadna fota nie oddaje rzeczywistego wyglądu znaczka

TERZO, zrobione. Niestety żadna fota nie oddaje rzeczywistego wyglądu znaczka

ooo i jest moja róźowa świnia

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
dosyć fajnie wykonany, w ogołe ciezko mi jest choćby wydedukować jak melina je robi
Polecam
http://i.imgur.com/KTveR.jpg?1
http://i.imgur.com/5bUqE.jpg?1
http://i.imgur.com/uTXbs.jpg?1
Polecam
http://i.imgur.com/KTveR.jpg?1
http://i.imgur.com/5bUqE.jpg?1
http://i.imgur.com/uTXbs.jpg?1

Yyyy, a ten znaczek to jest dociśnięty do końca? U udawało się go zamocować znacznie głębiej w grillu
Nie została tam jakaś pozostałość po poprzednim znaczku? Jeśli tak dziwnie pasuje to oczywiście wyślę Ci drugi.
- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
- Polubione posty: 0
jest docisniety, nic nei zostało ,moze grill 98+ jest płytszy, wystaje moze tylko 2mm wiecej niz fabryczny.
mi nie przeszkadza
Btw- fabyczny dał sie wyciagnać bez uszkadzania czegokolwiek
mi nie przeszkadza
Btw- fabyczny dał sie wyciagnać bez uszkadzania czegokolwiek

Heh...Ja mam oryginał z jdm'a...Ale muszę przyznać że to co oferuje melina26, b.ładnie wygląda...
Jeśli można to atrapa przedlifta ma minimalnie inne wyprofilowanie...dlatego też znaczek "wchodzi głębiej"
jakkolwiek to brzmi
w polifcie jest troszkę inaczej...pomimo tej samej wielkości znaczków...tak czy owak....DOBRA ROBOTA:)
Jeśli można to atrapa przedlifta ma minimalnie inne wyprofilowanie...dlatego też znaczek "wchodzi głębiej"
w polifcie jest troszkę inaczej...pomimo tej samej wielkości znaczków...tak czy owak....DOBRA ROBOTA:)
WueM, gdybym mógł to bym Ci dał pomuka
Dzięki wielkie za info, sporo to wyjaśnia a zarazem znowu przyprawia mi kłopotu 
Edit
Zainteresowanym wysłałem pw z informacją o errorze. Niestety na kolejną generację trzeba będzie zaczekać aż zaopatrzę się w grill od polifta. Kto szuka do przedlifta albo pasuje mu to co jest ten dobrze trafił
Edit
Zainteresowanym wysłałem pw z informacją o errorze. Niestety na kolejną generację trzeba będzie zaczekać aż zaopatrzę się w grill od polifta. Kto szuka do przedlifta albo pasuje mu to co jest ten dobrze trafił
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
melina26 - dzięki za emblematy! Nie są to dziewicze odlewy, ale znaczki są bardzo przyzwoite - polecam!
Który Waszym zdaniem lepiej będzie pasował na Żmii?

hmmmm miały być stars'y, ale teraz sam już nie wiem - chyba jednak nakleję "i"........??????
Który Waszym zdaniem lepiej będzie pasował na Żmii?

hmmmm miały być stars'y, ale teraz sam już nie wiem - chyba jednak nakleję "i"........??????
melina26, A że tak jeszcze zapytam...Czy forumową świnię na czarnym tle masz już jakąś zrobioną? Oczywiście chodzi mi o znaczek na atrapę....Może bym sobie zapas jakiś sprawił bo autko nie oświniaczone jakoś 
cyqan, zdecydowanie "i"
WueM, pomyślimy, zobaczymy. W środę dam znać
WueM, pomyślimy, zobaczymy. W środę dam znać
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
W końcu się zabrałem za emblemat..... Tak to wygląda.

melina26, odnośnie zapytania na pw --> "i" minimalnie lepiej pasowało. Kwestia jeszcze na co wklejać. Poprzedni znaczek był na taśmie dwustronnej. Ten wkleiłem pistoletem (wyciskaczem), dzięki czemu zyskałem ten powiedzmy 1mm

melina26, odnośnie zapytania na pw --> "i" minimalnie lepiej pasowało. Kwestia jeszcze na co wklejać. Poprzedni znaczek był na taśmie dwustronnej. Ten wkleiłem pistoletem (wyciskaczem), dzięki czemu zyskałem ten powiedzmy 1mm
cyqan, dzięki za info. Właśnie i było już delikatnie poprawione przez co miało lepiej siedzieć. Niestety dopadła mnie grypa przez co dalsze eksperymenty jestem zmuszony odłożyć na przyszły tydzień 
cyqan, I tak fajnie wygląda..Pomimo iż nie co wystaje...Jest dobrze 
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
dobra odzywam się po latach i pokazuje swój znaczek
szkoda,że nie jest to ten z niebieska obwódką i karbonowym tłem ,ale i tak jest dobrze:)
szkoda,że nie jest to ten z niebieska obwódką i karbonowym tłem ,ale i tak jest dobrze:)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)