Chociaż producenci aut oferują swoim klientom wiele możliwości konfiguracji wnętrza, zdarza się, że to nie wystarcza i właściciel decyduje się na nadanie swemu pojazdowi niepowtarzalnego charakteru. Do takich osób kierowana jest oferta wielu cenionych na świecie firm, które specjalizują się w najrozmaitszych przeróbkach samochodowych wnętrz. Jedną z nich jest manufaktura Carlex Design z Bielska Białej...
PESA to nie przypadek, tylko firma, która od dawna konsekwentnie ciągnie do przodu. start mieli taki sami jak wszystkie inne pozostałości po poprzedniej rzeczywistości, w większości mające ZNTK w nazwie.
Piter35, widzę, żeś komletnie zagubiony w Polskiej medialności.
Panie Grycnaki, pozwól, że wyjaśnię, to nawiększy wyczyn celeberycki przed koleżankoł Siwiec Natalio. Grycanki owe, czyli puszyste osobniczki, są skoligacone z Grycanem od lodów. I głuwnie epatują kasą i tłuszczem. Co ciekawe, media uznały to za coś ciekawego i zrobiły z nich gwizdy.
Zapewne wiesz, że podczas Euro pojawiła się następna twarz poleskeij celebrytury tzn Siwiec N.
jeśli masz ochotę zgnębić temat wrzuć do googla Siwiec Pudelek... tam wszystko jest. Cieszy oko a dusza się śmieje.
Zwłaszcza godne polecenia jest ostatnie pojawienie się ob Siwiec.
Krótki filmik, w którym się o dziwo nie WYPOWIADA ( bo to jest kategoria sama w sobie).
Za to reaguje na polecenia reporterów internalizując je mięśniowo.
A dlaczego patrzysz tylko pod kątem represji?
Myślę, że u nas za dużo rozpleniło się bezkarności i poczucia bycia ponad wszystko, zwłaszcza w klasie rządzącej!
Każdego szczebla.
I nie jestem zwolennikiem PiS, żeby była jasność.
Uprzejmie przypominam, że w pierwszym poście wyraźnie sprecyzowałem zakres i cel tego wątku.
Miało być o dumie z tego, ze Polak czegoś dokonał w dziedzinie nauki, biznesu, wynalazczości, sztuki... a nawet polityki czy religii, a nie, że jakiś nasz osiłek okazał się szybszy/wytrzymalszy/silniejszy/bardziej naszprycowany od jakichś obcoplemiennych, ichnich osiłków.
Z całym szacunkiem dla młodego łodzianina o inicjałach JJ, ale Curie-Skłodowska, Polański, Zglenicki ani Starostecki to on nie jest. Wałęsa i JP II też. I zapewne nie będzie.
Dla fizkultury uprasza się założyć sobie inny wątek.