Link: http://pl.youtube.com/watch?v=cNZRPxMAx ... /Marchewka
Chlejady 2008
Re: II Chlejady 2008 Codename Ashes :mrgreen:
tak mi się jakoś skojarzyło z tym wątkiem
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
No tak... marchewka jest zawsze ;)zagatka pisze:tak mi się jakoś skojarzyło z tym wątkiem
Ostatnio też była... podobno
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
i tak BTW, boita sie dopisac do listy uczestnikow, Anonymous ?
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2008
Lipa szkoda....
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Bardzo dziekuje za zaproszenie, niestety na Chlejady nie dotre. Obiecuje, ze nie dlugo pokaze sie na jakims spotkaniu.remek pisze:i tak BTW, boita sie dopisac do listy uczestnikow, Anonymous ?
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Witam szanownych kolegow i kolezanki
kiedy przewidziane jest jakies spotkanko z udziałem cytrynówki
ps. według starego przepisu
ps. według starego przepisu
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Nie no czytam i oczom nie wierze. Cytrynówka? Według starego przepisu?sidor pisze:ps. według starego przepisu
Sidor, jakbyś miał problem z transportem to ja chętnie przyjade i zabiore część, bo bagażnik mam duży.

Moze byc problem bo pracuje jesli juz to tylko niedziela ale juz nie bedzie z kim rozmawiac.Arti pisze:Nie no czytam i oczom nie wierze. Cytrynówka? Według starego przepisu?sidor pisze:ps. według starego przepisuLepiej być nie może!
![]()
![]()
Sidor, jakbyś miał problem z transportem to ja chętnie przyjade i zabiore część, bo bagażnik mam duży.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
rzuc pracesidor pisze: Moze byc problem bo pracuje jesli juz to tylko niedziela ale juz nie bedzie z kim rozmawiac.
- Arti
- 6 gwiazdek
Sidor nawet nie ma takiej opcji żebys sie nie pojawił w sobote rano. Po pierwsze planowane jest upalanie - ktoś musi spalić klocki tak jak ostatnio, po drugie wieczorem będzie impreza i ktoś musi nam pokazać jak walczyć z bocznym wiatrem żeby trafić do celu a po trzecie ktoś do jasnej cholery musi przywieźć cytrynówkę!sidor pisze:Moze byc problem bo pracuje jesli juz to tylko niedziela ale juz nie bedzie z kim rozmawiac.Arti pisze:Nie no czytam i oczom nie wierze. Cytrynówka? Według starego przepisu?sidor pisze:ps. według starego przepisuLepiej być nie może!
![]()
![]()

Gdzie planowane jest spotkanie
Brat idzie na urlop ale ...
Brat idzie na urlop ale ...
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
1 Remek
2 Ola vel Gadzecik vel Gangsterek
3 Lucek
4 Arti
5 Mazi
6.SeQ + Mania
7 jarmaj
8. pablonas + Wiolka
To gdzie te chlejady?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
pablonas, gites!
Update:
1 Remek
3 Lucek
4 Arti + 2
5 Mazi
6.SeQ + Mania
7 jarmaj
8. pablonas + Wiolka
Update:
1 Remek
3 Lucek
4 Arti + 2
5 Mazi
6.SeQ + Mania
7 jarmaj
8. pablonas + Wiolka

- pablonas
- 5 gwiazdek
To mam takie pytanie. W związku z pozbyciem się autka przyjedziemy pociągiem (mam nadzieję, że wrócimy jakimś fajnym GTkiem
).
Co radzicie? Dojeżdżamy w piątek pociągiem do wrocka bo mamy fajne połączenie z olsztyna. Czy ktoś może jedzie z wrocka i byłby w stanie nas zabrać? Czy może próbować dostać się do Kowalowej środkami komunikacji publicznej?
Co radzicie? Dojeżdżamy w piątek pociągiem do wrocka bo mamy fajne połączenie z olsztyna. Czy ktoś może jedzie z wrocka i byłby w stanie nas zabrać? Czy może próbować dostać się do Kowalowej środkami komunikacji publicznej?
- Arti
- 6 gwiazdek
pablonas, nie ma problemu ja mogę po was pojechać.
Daleko nie mam (ca 60km). O której macie planowany przyjazd do Worcławia? Zabiorę was i pojedziemy od razu do Kowalowej. No chyba, że ktoś będzie jechał prosto z Wrocławia.

- pablonas
- 5 gwiazdek
Dzięki Arti ale chyba bez sensu żebyś gonił 120 kmArti pisze: pablonas, nie ma problemu ja mogę po was pojechać.Daleko nie mam (ca 60km). O której macie planowany przyjazd do Worcławia? Zabiorę was i pojedziemy od razu do Kowalowej. No chyba, że ktoś będzie jechał prosto z Wrocławia.
W takim wypadku też mamy super połączenie bo we Wrocku czekamy ~10 minut i już siedzimy w pociągu do Wałbrzycha. Na miejscu jesteśmy o 16:30. I wtedy gdyby nas ktoś odebrał to byłoby super
- Arti
- 6 gwiazdek
pablonas, no nie ma sprawy. W końcu nie jedziesz z wioski obok tylko drzesz przez pół Polski. Jeszcze sie dogadamy ale mogę Was zabrać z Wrocławia albo Wałbrzycha, jak sobie wolicie. A do do tego super towarzystwa to bym nie przesadzał.

Remek po Was raczej nie przyjedzie, bo dzwonił właśnie, że wydachował Żabę po godzinnym upalaniu na Jodłowniku i jedzie szybko do blacharza żeby się wyrobił do końca miesiąca.

Remek po Was raczej nie przyjedzie, bo dzwonił właśnie, że wydachował Żabę po godzinnym upalaniu na Jodłowniku i jedzie szybko do blacharza żeby się wyrobił do końca miesiąca.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Normalnie nielegala walił! Trzeba go przesunąć na Chlejadach za to o 10 pozycji do tyłu!Arti pisze:Remek (...) wydachował Żabę po godzinnym upalaniu na Jodłowniku