ale tlumaczenie... rece opadaja.. szczegolnie, ze w artykule wczesniejszym jest napisane, ze iphone 5 ma ta ubytki zanim sie go wyciagnie z opakowania
Place jak za produkt premium wiec oczekuje produktu/jakosci premium..
antyprzykladow tez jest sporo, ale nikt by na tym nie zarobil ;)
moim zdaniem widac brak ducha jobsa, konkretniej jego haryzmy w niewypuszczaniu bubli na rynek.. Brakuje im podobnego skurwysyna w teamie ;)
oto widok wyspy KRK z IOS6, googlowych map i Tomtoma - softu na IP platnego.
Obrys wyspy dobry, ale podpisy miejscowosci na wodzie..
Google zgubilo pol wyspy:
Tak to powinno wygladac:
Jak widac da sie spieprzyc najlepsze dostepne drogowe mapy od tomtoma. A i google maps nie sa idealne i nigdy nie byly..
gregski pisze:
moim zdaniem widac brak ducha jobsa, konkretniej jego haryzmy w niewypuszczaniu bubli na rynek.. Brakuje im podobnego skurwysyna w teamie ;)
za czasów jobsa też były chryje... gubienie sygnału GPS, antennagate itp..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Te mapy na ios 6 to jakas tragedia, wyszukiwanie w nich tez, nie wiem co to za poryty pomysl z ta zmiana.
A ja mialem thinkpada (bardzo zadowolony), vaio (tak sobie, niby ladne i lekkie i z hd, ale dosc mocno sie grzeje i jest glosne), a nastepne mam nadzieje ze bede mogl juz kupic sobie Maca, bo sa ladne .
Tak samo jak kupie ajfona 5 (ewentualnie poczekam na 5S), bo uwazam ze nie ma szybciej i bardziej intuicyjnie dzialajacego telefonu, a bawilem sie tymi htc, ericssonami i szajsungami.
A krytykowanie apple wynika z tego, ze was nie stac .
Dokladnie tak, nie stac mnie na prowizorke..
A Ty kupuj sobie apple'a, bo 'ladny'... Litosci.. Nie chce nikogo obrazac i szufladkowac, ale miedzy innymi dlatego zrezygnowalem z iphone'a
KamilP pisze:...
A Ty kupuj sobie apple'a, bo 'ladny'... Litosci.. Nie chce nikogo obrazac i szufladkowac, ale miedzy innymi dlatego zrezygnowalem z iphone'a
KamilP pisze:...
owoc666 pisze:
Te mapy na ios 6 to jakas tragedia, wyszukiwanie w nich tez, nie wiem co to za poryty pomysl z ta zmiana.
A ja mialem thinkpada (bardzo zadowolony), vaio (tak sobie, niby ladne i lekkie i z hd, ale dosc mocno sie grzeje i jest glosne), a nastepne mam nadzieje ze bede mogl juz kupic sobie Maca, bo sa ladne .
Tak samo jak kupie ajfona 5 (ewentualnie poczekam na 5S), bo uwazam ze nie ma szybciej i bardziej intuicyjnie dzialajacego telefonu, a bawilem sie tymi htc, ericssonami i szajsungami.
A krytykowanie apple wynika z tego, ze was nie stac .
Mam macbooka pro co prawda nie nowego ale z intelem i odkryłem przy nim na nowo pojęcie grzania się komputera gdyby miał obudowę z plastiku to by się pewnie stopiła :D praktycznie niemożliwe jest trzymanie go na kolanach a jak np położysz go na poduszce i się nagrzeje jeszcze mocniej to jak ruszą oba wiatraki jest głośniej jak przy odkurzaniu.
Bardziej zadowolony jestem z iMaca.
Jeżeli chodzi o iPada to fakt fajny ale potrzebowałem chwilowo kasy i sprzedałem teraz zastanawiałem się na nowym ale chyba wolę coś z androidem więc raczej samsung galaxy 2 i to ten mniejszy 7 cali.
Natomiast iPhone nigdy nie miałem. Uznawałem tylko BB ale teraz mam tel z androidem i jestem zadowolony więc następny będzie też z andkiem albo może coś z BB.
Więc nie jest tak do końca jak piszesz.
Ludzie śmieją się z polityki apple i z ludzi którzy kupili by nawet metalową kulkę z logiem apple i powiedzieli że jest to coś niezwykłego i tak wspaniałego jak żadna kulka przedtem.
Przykład: Typowy klient apple