Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Niezła Historia .
Ostatnio znajomy sprzedawał skoda Fabię ( w miarę nowa ) , przyjechał jakiś koleś i błagał by sprzedać mu za 19 tysi , bo to dla dzieci , młode małżeństwo na dorobku . I on zmiękł i sprzedał za taka kwotę .
Szlak go trafił bo znalazł już następnego dnia furę na oto za 24 koła
" Cfaniaków " nie brakuje
Ostatnio znajomy sprzedawał skoda Fabię ( w miarę nowa ) , przyjechał jakiś koleś i błagał by sprzedać mu za 19 tysi , bo to dla dzieci , młode małżeństwo na dorobku . I on zmiękł i sprzedał za taka kwotę .
Szlak go trafił bo znalazł już następnego dnia furę na oto za 24 koła

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
A ten twój znajomy to do kogo ma pretensję? Do kupca ,ze go zrobił w rogi czy do siebie ,że się dał w h zrobić?Piter 35 pisze:Niezła Historia .
Szlak go trafił bo znalazł już następnego dnia furę na oto za 24 koła![]()
A może chłopina pojechał do domu,a tam żona w krzyk,że kolor nie taki.A dzieci,że nie ma wodeło.Jak już musiał sprzedać to grzech by było nie zarobić.

Jedni wykazali się operatywnością, której innym zabrakło, a nade wszystko cierpliwości...
W myśl starej zasady, że każda zmora znajdzie amatora. Zdjęcia są, jakie są, opis o kolizji także (ktoś komuś wjechał w d...), żadnej ściemy na pierwszy rzut oka nie widać, to o co lotto...

W myśl starej zasady, że każda zmora znajdzie amatora. Zdjęcia są, jakie są, opis o kolizji także (ktoś komuś wjechał w d...), żadnej ściemy na pierwszy rzut oka nie widać, to o co lotto...
Do siebiebojar pisze: A ten twój znajomy to do kogo ma pretensję? Do kupca ,ze go zrobił w rogi czy do siebie ,że się dał w h zrobić?

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
skrzypekQ4
- 0 gwiazdek
- Auto: GF8, BP5, E30
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
post edytowany po wstepnym uzgodnieniu z zainteresowanym. czekam na zalatwienie sprawy i wywiazanie sie z ustalen.
Magda w szpitalu. Niby nic groźnego, bo tylko nadciśnienie, ale w końcówce ciąży żartów już z tym nie ma
Trzymajcie kciuki żeby junior wstrzymał się z desantem jeszcze choćby dwa tygodnie.

WRC fan, dobrze będzie ,oczywiście trzymam kciuki

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
skrzypekQ4
- 0 gwiazdek
- Auto: GF8, BP5, E30
Wracając do powstałej i niemiłej sytuacji opisanej wczesniej… po otrzymanych wyjaśnieniach od wszystkich stron konfliktu, mogę stwierdzić tylko, że zawiodła komunikacja na płaszczyźnie, warsztat Pana Krzysztofa Zagrodzkiego(MOTOR-ZAGRODZKI) wykonujący naprawę silnika, a dostawcą części Xbike. W związku z tym, że sprawa została wyjaśniona i sprostowana, zwracam honor Xbikowi.
Co do warsztatu Pana Krzysztofa Zagrodzkiego(MOTOR-ZAGRODZKI), może zawiodła trochę komunikacja z dostawcą części Xbike, ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń i pretensji. Pan Krzysztof jest prawdziwym specjalista od naprawy silników, a nie od spraw papierkowych i rozliczeń. Wieloletnie doświadczenie zdobyte w OBR-FSO i własnym warsztacie, w którym naprawia i buduje silniki dla wielu klientów jak i zawodników(np. Krzysztof Hołowczyc), gwarantuje satysfakcje z dobrze i fachowo wykonanej naprawy. Szczerze polecam usługi tego warsztatu i jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy, fachowości i ludzkiej życzliwości z jaką się tu spotkałem.
Co do warsztatu Pana Krzysztofa Zagrodzkiego(MOTOR-ZAGRODZKI), może zawiodła trochę komunikacja z dostawcą części Xbike, ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń i pretensji. Pan Krzysztof jest prawdziwym specjalista od naprawy silników, a nie od spraw papierkowych i rozliczeń. Wieloletnie doświadczenie zdobyte w OBR-FSO i własnym warsztacie, w którym naprawia i buduje silniki dla wielu klientów jak i zawodników(np. Krzysztof Hołowczyc), gwarantuje satysfakcje z dobrze i fachowo wykonanej naprawy. Szczerze polecam usługi tego warsztatu i jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy, fachowości i ludzkiej życzliwości z jaką się tu spotkałem.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
WRC fan, pozdrowionka dla Was. Będzie dobrze
skrzypekQ4, pocieszę Cię. Krzysiek nam robił trzy silniki.... i trzy wybuchły.
Ale nie z jego winy - to bez przekąsu, tak wyszło - 12+ lat temu trochę inaczej to wszystko wyglądało i pewno złożyło się na to bardzo dużo czynników. Zwłaszcza poza silnikowych.

skrzypekQ4, pocieszę Cię. Krzysiek nam robił trzy silniki.... i trzy wybuchły.

Ale nie z jego winy - to bez przekąsu, tak wyszło - 12+ lat temu trochę inaczej to wszystko wyglądało i pewno złożyło się na to bardzo dużo czynników. Zwłaszcza poza silnikowych.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ZDROWIA dla lepszej połowy!!! i junior wstrzymuj się bo ci tatuś da klapsioraWRC fan pisze:Magda w szpitalu. Niby nic groźnego, bo tylko nadciśnienie, ale w końcówce ciąży żartów już z tym nie maTrzymajcie kciuki żeby junior wstrzymał się z desantem jeszcze choćby dwa tygodnie.

WRC fan, oby wszystko skończyło (w sumie to zaczęło) się szczęśliwie...
Marcin
-_-
-_-
WRC fan, zdrowia dla całej załogi.
------------
ad. skrzypekq4
No coz, mam wrazenie, ze się nie zrozumielismy. „Zwracanie honoru” Xbike’owi nie jest satysfakcjonujące. Xbike nie przekazuje wyjasnien i się nie tlumaczy bo Xbike nie zawalil i w zadnym konflikcie nie uczestniczyl – proszę mnie w to nie wciagac. Stal się jedynie, nie wiedziec czemu, bohaterem wypowiedzi umieszczonej w tym watku. Mam wrazenie, ze komunikacja zawiodła na innej plaszczyznie. Bawienie się w dysputy na łamach forum internetowego i dawanie satysfakcji ew. klakierom to nie moja bajka. Xbike oczekiwał wprost przeprosin, ale się jak widze nie doczekal.
------------
ad. skrzypekq4
No coz, mam wrazenie, ze się nie zrozumielismy. „Zwracanie honoru” Xbike’owi nie jest satysfakcjonujące. Xbike nie przekazuje wyjasnien i się nie tlumaczy bo Xbike nie zawalil i w zadnym konflikcie nie uczestniczyl – proszę mnie w to nie wciagac. Stal się jedynie, nie wiedziec czemu, bohaterem wypowiedzi umieszczonej w tym watku. Mam wrazenie, ze komunikacja zawiodła na innej plaszczyznie. Bawienie się w dysputy na łamach forum internetowego i dawanie satysfakcji ew. klakierom to nie moja bajka. Xbike oczekiwał wprost przeprosin, ale się jak widze nie doczekal.
WRC fan będzie dobrze. połóż rękę na brzuchu i powiedz małemu że jak się będzie spieszył to będzie jeździł komunikacją miejską 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Dzięki, przekażę Magdzie

W perspektywie ma Renóffkę, więc nie wiem jak zareagujeinquiz pisze: połóż rękę na brzuchu i powiedz małemu że jak się będzie spieszył to będzie jeździł komunikacją miejską![]()

WRC fan, Będzie dobrze , trzymamy kciuki
. Pozdrowienia dla Magdy 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
WRC fan pisze:Dzięki, przekażę Magdzie![]()
W perspektywie ma Renóffkę, więc nie wiem jak zareagujeinquiz pisze: połóż rękę na brzuchu i powiedz małemu że jak się będzie spieszył to będzie jeździł komunikacją miejską![]()

Marcin
-_-
-_-
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
Będzie wszystko dobrze, tylko trzeba być dobrej myśliWRC fan pisze:Magda w szpitalu. Niby nic groźnego, bo tylko nadciśnienie, ale w końcówce ciąży żartów już z tym nie maTrzymajcie kciuki żeby junior wstrzymał się z desantem jeszcze choćby dwa tygodnie.

W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
dzieki wszystkim za dobre slowo,duzo rozmawiam z mlodym zeby jeszcze posiedzial chociaz te,dwa tygodnie, wiec mam nadzieje, ze poslucha matke 

WRCfanova 

WRC fan, Megis bedzie dobrze, dziedzic już nie może się doczekac kiedy pierwszego posta uskuteczni 
trzymam za Was kciuki

trzymam za Was kciuki

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski