http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 59878.html
rrosiak pisze: A skoro odgrzebałem, to może jakieś czwartkowe dylematy w przyszłym tygodniu![]()
![]()

rrosiak pisze: A skoro odgrzebałem, to może jakieś czwartkowe dylematy w przyszłym tygodniu![]()
![]()
Godlik pisze: Zaparkować też nie ma gdzie
Generalnie to Galmok jest dość luźny po wprowadzeniu opłat za parking, ale może by tak bardziej wieczorkiem i właśnie gdzieś indziej, aby czas za bardzo nikogo nie gonił?barbie pisze: No to może być gdzieś indziej, tylko gdzie?
kuzwa, znowu trzeba się nażreć przed wyjściem.Kruszyn pisze: barbie, dają sałatki,zupę z soczewicy, bakłażany w pomidorach, adanę, urfe (opiekane na szpadzie mięso),szaszłyki cielęce bardzo dobrą musakę ale niestety nie zawsze jest.
Kruszyn, ma rację Efez jest ok i sądzę, że do jedzenia każdy coś znajdzie.barbie pisze: Kruszyn, a tam dają coś poza kebabem?
Lunch.barbie pisze:No dobrze, to lunch czy kolacja?
To jedzmy od razu od razu do np kompanii piwnej i już , po co to się włóczyćKonto usunięte pisze: Po kolacji można jakiś melanż jeszcze uskutecznić.
Jeśli mowa o czwartku 29., to niewykluczone, że ja też, bo bedę w Wawie na takiej-jednej-nasiadówie służbowej, po której być może trzeba będzie odreagować z normalnymi ludźmibarbie pisze: jak sie na coś zdecydujecie, to napiszcie kiedy i gdzie przyjechać