Лукашэнка 1 pażdziernika ubiegłego roku pisze:Zrobiłem sobie apetyt na Kugę 2.0 Ecoboost, ale skoro ma być tylko 1.6, to apetyt osłabł.
Dzisiaj, przy okazji wizyty w sewisie Forda, po raz pierwszy miałem okazję zająć miejsce za kierownicą nowego modelu Kuga. No i niestety, jak bym nie regulował fotela, nie potrafię ustawić wygodnej dla mnie pozycji. Czyli ten niebrzydki suvik definitywnie odpada.
Bez względu na ewentualne inne zalety, nie jestem już gotowy wybrać samochodu, który nie obiecuje wygodnego przejechania tysiąca kilometrów, bez późniejszych dolegliwości tu i ówdzie.
Лукашэнка 1 pażdziernika ubiegłego roku pisze:Nowy Forek z nowoczesną 2-litrową turbobenzyną (i skrzynią CVT

) byłby w ciemno moim faworytem.
Więc jeśli faktycznie pojawiłby się taki w przyszłym roku, to mieliby już jednego klienta.
Ale byłbym ostrożny z przedwczesnym optymizmem.
W tym aucie też miałem okazję się ostatnio rozgościć.
Fotel, choć siedzisko ma podobnie krótkie jak nowa Kuga, jest jednak znacznie wygodniejszy, z lepszym zakresem regulacji.
Czyli podstawowy warunek mógły być spełniony.
Niestety nie miałem okazji przejechać sie tym autem.
Ale, myślę, że trafi się jeszcze okazja.
Tak czy siak, sprawa nie jest paląca, bo dostępność nowych Foresterów 2.0XT jest na razie i tak zerowa. Podobno mają się pojawić do odbioru w lecie tego roku. Ale to - podobno.