busik pisze: jest fun, ale jakbym był w tej ochronie, to bym się pakował i zastanawiał na jaką robotę się przekwalifikować
Najlepiej to jakby zaczęli od zapadnięcia się pod ziemię ze wstydu. Ale zabawne to jest, dobrze ze tak się skończyło.
busik pisze: jest fun, ale jakbym był w tej ochronie, to bym się pakował i zastanawiał na jaką robotę się przekwalifikować
Gal pisze: gruby
Obejrzałem film - to jakieś curiosum.Azrael pisze: Ale zabawne to jest, dobrze ze tak się skończyło
WiS pisze: niedawno przyszła studentka z wytycznymi tatusia co do pracy licencjackiej i z sugestią, żebym z tatusiem omówił szczegóły![]()
WiS pisze: Obejrzałem film - to jakieś curiosum.
Do mnie kiedyś (nie na uczelnię...) przyszedł uroczy starszy pan - pogadać o pracy. Poniewaz kwalifikacje miał niezłe, o czym wiedziałem, gadałem bardzo uprzejmie... dopóki nie okazało się, że chodzi o pracę dla synusia.Azrael pisze: Znam wykładowców do których przychodzą rodzice studentów na dużur ;)
Powiedzieć mogę, a co mi tamAzrael pisze: powiedz proszę że u nas są bardziej ogarnięci!!!!
Gal pisze:gruby!gruby pisze: Jezeli czegos nie znasz i nie rozumiesz, to morda w kubel.
Ta wypowiedź jest chamska.
Takie dno kultury podstawowej.
Możesz odpowiadać enigmatycznie, bezsensownie, tajemniczo, sugerująco, ale odpowiadając knajacko stawiasz siebie samego na dnie.
To byla kiedys okolicznosc lagodzaca w przypadku wypadkow samochodowych...Gal pisze:Mam nadzieję, że byłeś pijany.
Żebyś Ty jeszcze umiał czytać ze zrozumieniem, pewnie miałbyś czasem dużo łatwiejgruby pisze: taniej propagandy przeciw "leniwym poludniowcom"
Oni nie są leniwi, mają po prostu taki specyficzny styl pracy, w którym najlepiej nic nie robićgruby pisze: Specyfika Italii jest naprawde latwa do zbadania i kolportowanie taniej propagandy przeciw "leniwym poludniowcom" nie powinno byc tolerowane.
No to znalazłeś niezły sposób aby odwiedzić Wielkiego Brata bez tych wszystkich uciążliwych formalności wizowych.Azrael pisze:jakbym się przestał pojawiać to wyślijcie paczki do Gitmo ;)
Cholera , mieliśmy wojnę ostatnio z PortugalczykamiAzrael pisze: https://www.cia.gov/library/publication ... tugal.html
Portugalia mówią...
Anyway, napisałem do nich maila,jakbym się przestał pojawiać to wyślijcie paczki do Gitmo ;)
Dobrze, że im się np. z Afganistanem nie pomyliło. Ale wtedy nasz kontyngent miałby blisko na misjęAzrael pisze: Portugalia mówią..
Ojtam, na szczęście podpis na samej mapce jest OK, więc jest nadzieja, że zanim dzielni Boys wpadną tutaj obalać reżim Salazara, ktoś się skapnie w nieporozumieniuAzrael pisze: Portugalia mówią...
Лукашэнка pisze: niezły sposób aby odwiedzić Wielkiego Brata bez tych wszystkich uciążliwych formalności wizowych.
WiS pisze: Ojtam, na szczęście podpis na samej mapce jest OK, więc jest nadzieja, że zanim dzielni Boys wpadną tutaj obalać reżim Salazara, ktoś się skapnie w nieporozumieniu![]()
subarka zapoznaj sie ze stylem rat lub rost.Wpisz te hasła w google i będzieszmiala wysyp rostów i ratów:)subarka665 pisze:Jak to jest tuning to ja jestem cesarz chińskieMTi pisze:jak widać są różne style tuningu:
Link: http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... fQ315JoiF0![]()
A tak w ogóle to te biedne Audi to wyglada jak grat, a nie jak jakaś konkretna furka.
Zobaczyłam tak z ciekawości i w google było pełno fot i znalazłam takie coś-hemi112 pisze:subarka zapoznaj sie ze stylem rat lub rost.Wpisz te hasła w google i będzieszmiala wysyp rostów i ratów:)subarka665 pisze:Jak to jest tuning to ja jestem cesarz chińskieMTi pisze:jak widać są różne style tuningu:
Link: http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... fQ315JoiF0![]()
A tak w ogóle to te biedne Audi to wyglada jak grat, a nie jak jakaś konkretna furka.
Gośc poszedł tu bardzo daleko z przeróbkami i pomysłami:) zamiast jak większośc zrobić rata na bazie jakiegośtrupa to wział nowa furkę:)
Mnie najbardziej rozwalaja dwa elementy tej przeróbki: silnik od trabanta i bambusowa hustawka w srodku:)