nie pocieszaj sięKonto usunięte pisze: W sumie niedrogo;

vibowit pisze: Sprzęgło, to tylko sprzęgło. i aż.
esilon, gdzie robisz?
w ASO oczywiście

nie pocieszaj sięKonto usunięte pisze: W sumie niedrogo;
vibowit pisze: Sprzęgło, to tylko sprzęgło. i aż.
esilon, gdzie robisz?
Jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz.EterycznyŻołądź pisze: Bo oni nimi jeżdżą, a nie stoją w serwisie.![]()
hogi pisze: Jakbym tak chciał, to bym sobie kupił Alfę Romeo.
Ja to powiedziałem w kwestii mojego poprzedniego, czyli 2,0turboEterycznyŻołądź pisze: Bo oni nimi jeżdżą, a nie stoją w serwisie.![]()
A ponoć się nie przewracałyhogi pisze: Jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz
radekk pisze: A ponoć się nie przewracały
PRAWDA.Paweł_BB pisze:Tak mnie ostatnio naszła myśl, że to forum coraz bardziej się rozkręca, a wielu ludzi dawało nam max 3 miesiące
Niemożliwe!hogi pisze:Coraz więcej terroru i dyktatury na kropce.
Arno pisze: Kiedy nastapi saturacja.
Czy kiedy juz ludnosc tego nie zniesio, to zwal nam sie tu tsunami uciekinierow? I co wtedy? Jak my to zniesiem?
Znowu srobkowcy vs ot
pasztety/kawiory
a tak milo bylo.
cisza, spokoj. nikt sie nie czepia.
Ale coz.
Arno pisze: I znowu powstaje kolejne pytanie - czy to, ze podwalynoł kreski jest kropka, to cos dobrego czy zlego?
Czy to stawia nasz byt w jakims ciemniejszym swietle?
Konto usunięte pisze:Mam propozycję, odkreślmy to grubą kreską
Wedle uznania....EterycznyŻołądź pisze: Pytanie tylko, kto jest nad, a kto pod.
3 kropki, 3 kreski, 3 kropki to SOSKropka kreska, kreska kropka. MORS normalnie.
I tak mamy czas tylko do 2036...
Do 2036r prawdopodobnie w całości wyczerpiemy światowe zasoby ropy, więc już nawet na gnojówce nie pojeździmypiotruś pisze:Zresztą wtedy i tak wszyscy będą zmuszeni do jazdy klekotami na gnojówce, więc co to za życie - "do życi" (jak mówia Ślązacy)
![]()