Felgi stalowe z nowymi oponami 195/60R15

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
kamzool
0 gwiazdek
Auto: IMPREZA MY97
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Felgi stalowe z nowymi oponami 195/60R15

Post 3 paź 2012, o 00:41

Witam!
Rok temu zakupiłem 4 szt felg stalowych oraz nowe (oczywiście 4szt) opony DAYTON DW510 (Grupa Bridgestone Made in Spain) bardzo dobry stosunek jakości do ceny, to już 2 komplet w moim życiu. Felgi wypiaskowałem, zapodkładowałem i pomalowałem akrylowo na kolor wku...nej pomarańczy ;) W końcu Subaru może sobie na to pozwolić. Opony zrobiły ok 600km i to po gęstym śniegu, więc nie wiem czy zjechałem chociaż pół milimetra bieżnika. Dlaczego sprzedaje tak udany komplet? A to dlatego, że dostałem za niewielką cenę 14 calowe alusy do swojej Imprezy, a nie ma szans, żeby 15 calowe oponki wlazły na 14 cali ;)
Stąd rodzi się także okazja na zamianę! Jeżeli masz nowe 14 calowe zimowe opony, niekoniecznie z felgami, które pasowały do Imprezy, daj znać, chętnie się zamienię. Oczywiście wszystko proste, wyważone, żadnych drgań itp :)
Cena : 1000 pln'ów
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ