Wredne puszki
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Fotoradary
A ja dziś widziałem objazdowe kino w akcji na Wale Miedzeszyńskim. Srebrny Citroen C4 na tablicach LU - też bym nie podejrzewał.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
inquiz pisze: mnie najbardziej urzekło "misiowe małżeństwo" z fotelikiem
To jest gra na rozczulenie przeciwnika. Powinni jeszcze sobie prawdziwe dziecko zrobić, kierowcy sami prosiliby o możliwość zapłacenia mandatu

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A to tak wolno, poza rewiremrrosiak pisze:A ja dziś widziałem objazdowe kino w akcji na Wale Miedzeszyńskim. Srebrny Citroen C4 na tablicach LU - też bym nie podejrzewał.

To nie USA- this is not your jurisdiction.Konto usunięte pisze:A to tak wolno, poza rewiremrrosiak pisze:A ja dziś widziałem objazdowe kino w akcji na Wale Miedzeszyńskim. Srebrny Citroen C4 na tablicach LU - też bym nie podejrzewał.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Arno pisze: To nie USA- this is not your jurisdiction.
E no, są przecież komendy wojewódzkie. Lublin przyjechał podreperować sobie budżet?

Konto usunięte, wydaje mi się że oni mają różne komplety tablic zależnie od humoru, była o to afera bo sporo przepisów tak mocno naciągają.
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Z tego co słyszałem to wymieniają się radiowozami jak już na danym terenie się opatrzą. U mnie do niedawna jeździł nieoznakowany z Mławy.
Na 7-mce Wwa-Radom najbardziej znana vectra jest na numerach ciechanowskich.
ciekawe, czy to może oznaczać że poruszają się pojazdami niekoniecznie prawidłowo dopuszczonymi do ruchu?Azrael pisze: wydaje mi się że oni mają różne komplety tablic zależnie od humoru, była o to afera bo sporo przepisów tak mocno naciągają.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Ta w Grójcu co często występuje w UWAGA PIRAT ma numery WMA .... czyli makowskie /inquiz pisze: Na 7-mce Wwa-Radom najbardziej znana vectra jest na numerach ciechanowskich.
Ta w Białobrzegach ma WCI....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
naciągają czy łamią?Azrael pisze: była o to afera bo sporo przepisów tak mocno naciągają.

Alan, Alan, Alan!, chyba naciągają, jakąś tam podstawę prawną do tego raczej mają - przecież kryminalni i służby specjalne muszą to jakoś rozwiązywać.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Manda ... omosc.html
No to wreszcie będzie można, płacąc legalną łapówkę na rzecz ministra finansów, unikać punktów.

No to wreszcie będzie można, płacąc legalną łapówkę na rzecz ministra finansów, unikać punktów.
Teraz tylko czekać akcji "1% dla ITD". Albo promocji - dla stałych klientów co 10 mandat gratis 

fitter happier more productive
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Powinni od razu abonamenty wprowadzić, najlepiej w postaci naklejek za szybą. Zaoszczędzą na korespondencjisrnk pisze:Teraz tylko czekać akcji "1% dla ITD". Albo promocji - dla stałych klientów co 10 mandat gratis

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mam pewne zastrzeżenia. Ciągle za trudno zrobić taki amber gold.WiS pisze: I niech mi ktoś powie, że to nie jest cudny kraj...
Ja bym to Via Tollem połączył. Wpłacasz na konto ze 2-3 tysie i od razu by ściągali. Nawet nie musieliby listów wysyłać...
Na koncie by się co miesiąc sprawdziło, ile pękło.
Mankament jeden, iż musieliby dwie noty księgowe wysyłać; jedną za bramki, drugą za radary...
No i jeszcze extra piiiii w urządzeniu powinno być.
Na koncie by się co miesiąc sprawdziło, ile pękło.
Mankament jeden, iż musieliby dwie noty księgowe wysyłać; jedną za bramki, drugą za radary...
No i jeszcze extra piiiii w urządzeniu powinno być.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX, jake piiii.... Ty to jednak zaniżasz oczekiwania. Przynajmniej melodyjkę powinno odegrać
Może być Marsz Imperium albo We will rock you... 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Tak właśnie zrobią, każdemu Viaboxa do auta, porównanie czasu przejazdu pomiędzy bramkami Viatoll i jak za szybko to mandat. Zobaczycie że w ciągu 10 lat to zrobią.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ty wiesz, kto nas zapewne czyta - i że słowo łatwo może stać się ciałem?FUX pisze: bym to Via Tollem połączył. Wpłacasz na konto ze 2-3 tysie i od razu by ściągali. Nawet nie musieliby listów wysyłać...

Ojtam, to Polska przecież jest.Azrael pisze: że w ciągu 10 lat to zrobią.
Będzie przetarg na komputery.
Potem odwołania i nowy przetarg.
Potem testowanie systemu, które się nie powiedzie, bo przetarg wygrał gościu co prawda słuszny politycznie i najtańszy, ale za to mający wcześniej kontakt z komputerami tylko w swoim warzywniaku na zapleczu.
Jak już coś zainstalują, to będzie się psuło...
A potem przyleci kometa, albo coś...
Myślę ,że pomysły tego Pana od ITD , nie przejdą 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Albo kosmici , bo stwierdzą ,że to pastwisko z tymi zwierzątkami dwu nożnymi jest bardzo apetyczneWiS pisze: A potem przyleci kometa, albo coś...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Opcja mandatu bez punktów już jest. Jakiś czas temu pisałem, że ustrzelił mnie fotoradar straży miejskiej w Tarczynie. Przysyłają do wypełnienia kartkę z formularzami numer 1, 2 i 3. Gotowe, do wypełnienia, trzeba tylko wybrać opcję.
Opcja 1 - przyznaje się do winy ten, do którego przyszła fota (8 punktów i 400 zł)
Opcja 2 - trzeba wskazać winnego (8 punktów i 400)
Opcja 3 - bez wskazania winnego, tu jest drożej bo pińcet.
Kumpel dostał podobny właśnie z ITD
Opcja 1 - przyznaje się do winy ten, do którego przyszła fota (8 punktów i 400 zł)
Opcja 2 - trzeba wskazać winnego (8 punktów i 400)
Opcja 3 - bez wskazania winnego, tu jest drożej bo pińcet.
Kumpel dostał podobny właśnie z ITD