Kropka applied
Re: Kropka applied
Mam nadzieję. Zawsze można im narysować.
Skoro w Audi się w końcu połapali, to może i w Subaru kogoś oświeci, że w dobie kryzysu utrzymywanie pośrednika jest cokolwiek nieopłacalne...
Skoro w Audi się w końcu połapali, to może i w Subaru kogoś oświeci, że w dobie kryzysu utrzymywanie pośrednika jest cokolwiek nieopłacalne...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bilex, u nas Subaru sprzedaje tyle aut przez rok, co w USA w jeden dzień. Im to wisi, kto tu sprzedaje.
Witam tu chojny z tego drugiego forum.
Informacje o spotkaniu z okazji 10-lecia "The Forum" została wysłana do wszystkich, którzy poprawnie wpisali swój adres e-mail w profilu. Zmiany adresu, posiadanie nieaktualnego, nieużywanego adresu może spowodować, że choć użytkownik jest w bazie, to kontakt przez funkcję wysłania poczty grupowej jest utrudniony, czy niemożliwy. W sumie to albo jest albo nie ma, a jak nie ma to znaczy że coś nie jest tak jak powinno bo widocznie użytkownik tak chciał.
Nie upatrujcie w tym, że ktoś maila nie otrzymał kolejnej teorii spiskowej, tak jak ja się nie czepiam, choć może to właśnie robię, dlaczego musiałem się dzisiaj po raz drugi na tym forum rejestrować, skoro zrobiłem to już w roku 2008
Część z was tworzyło "The Forum", tworzyło jego historię, wypowiadało wojny, rządziło, napędzało... 10 lat to szmat czasu i czy chcecie czy nie tak jak wy jesteście częścią kropki tak my jesteśmy częścią kreski.
My, wy, oni... bez sensu zupełnie.
Kto będzie miał ochotę ten przyjedzie, manifestacje za, przeciw, anty, kontra... teraz też tworzymy historię.
Osobiście mam nadzieję zobaczyć parę osób, których nie widziałem wieki.
I jest to moje, prywatne i osobiste zdanie aby wszystko było jasne.
Informacje o spotkaniu z okazji 10-lecia "The Forum" została wysłana do wszystkich, którzy poprawnie wpisali swój adres e-mail w profilu. Zmiany adresu, posiadanie nieaktualnego, nieużywanego adresu może spowodować, że choć użytkownik jest w bazie, to kontakt przez funkcję wysłania poczty grupowej jest utrudniony, czy niemożliwy. W sumie to albo jest albo nie ma, a jak nie ma to znaczy że coś nie jest tak jak powinno bo widocznie użytkownik tak chciał.
Nie upatrujcie w tym, że ktoś maila nie otrzymał kolejnej teorii spiskowej, tak jak ja się nie czepiam, choć może to właśnie robię, dlaczego musiałem się dzisiaj po raz drugi na tym forum rejestrować, skoro zrobiłem to już w roku 2008

Część z was tworzyło "The Forum", tworzyło jego historię, wypowiadało wojny, rządziło, napędzało... 10 lat to szmat czasu i czy chcecie czy nie tak jak wy jesteście częścią kropki tak my jesteśmy częścią kreski.
My, wy, oni... bez sensu zupełnie.
Kto będzie miał ochotę ten przyjedzie, manifestacje za, przeciw, anty, kontra... teraz też tworzymy historię.
Osobiście mam nadzieję zobaczyć parę osób, których nie widziałem wieki.
I jest to moje, prywatne i osobiste zdanie aby wszystko było jasne.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ja bym chętnie przyjechał.
Niestety termin mi nie pasuje, siła wyższa.....
Życzę dobrej zabawy!
Niestety termin mi nie pasuje, siła wyższa.....

Życzę dobrej zabawy!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
szybko się rozchodzą wieści jak nawet wpadają tu MODY z Kropy i się rejestrują
ps:
internet to ZŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ps:
internet to ZŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Akurat chojny był zawsze bardzo przyjaźnie do nas (kreskowiczów) nastawiony
http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=1198759#p1198759
więc z tym złem to nie przesadzajmy - zresztą jak pamiętam chojnego z reala, to jakiś strasznie zły też nie był
Pablonas też jest modem na kropce i co z tego? Pisze również u nas, na organizowane tu imprezy też wpada. Co to ma za znaczenie, na jakim forum kto pisuje. Ja zresztą na kropce też czasem coś napiszę (chociaż głównie biernie czytam) i fakt, zły trochę jestem. Ale to z natury, znak interpunkcyjny w nazwie forum nie ma na to wpływu
Możemy nie czuć mięty do właściciela tamtego forum, ale jest tam masa świetnych ludzi i bardzo szkoda, że nie ma z nimi na codzień kontaktu.

więc z tym złem to nie przesadzajmy - zresztą jak pamiętam chojnego z reala, to jakiś strasznie zły też nie był

Pablonas też jest modem na kropce i co z tego? Pisze również u nas, na organizowane tu imprezy też wpada. Co to ma za znaczenie, na jakim forum kto pisuje. Ja zresztą na kropce też czasem coś napiszę (chociaż głównie biernie czytam) i fakt, zły trochę jestem. Ale to z natury, znak interpunkcyjny w nazwie forum nie ma na to wpływu

Możemy nie czuć mięty do właściciela tamtego forum, ale jest tam masa świetnych ludzi i bardzo szkoda, że nie ma z nimi na codzień kontaktu.
Dla mnie i l_ewego to całkiem blisko, ale ominąłem kilka naszych ostatnich zlotów forumowych - no po prostu inne rzeczy na głowie (takie, bardziej życiowe)... i mocno mi nieswojo, ale może ktoś się wybiera? 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
jarmaj pisze: Możemy nie czuć mięty do właściciela tamtego forum, ale jest tam masa świetnych ludzi i bardzo szkoda, że nie ma z nimi na codzień kontaktu.
Dokładnie, ja do samych kropkowiczów nic nie mam - ludzie jak ludzie.
chojny, a możesz wrzucić tu całe info? Bo mi się udało zalogować na starą pocztę, ale też nic nie dostałem, a nie wiem co i kiedy

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Konto usunięte,
Może teraz się uda pogadać.

TERZO, mistrz

citan, a ja Was widziałem na plejadach przez okno restauracji ale zanim dojadłem kotleta to mi gdzieś uciekliścieape pisze: Drodzy Forumowicze,
Może to jeszcze nie czas zaśpiewać "40-lat minęło jak jeden dzień....", ale czas płynie nieubłaganie i z każdym dniem jesteśmy bliżej pełnej, okrągłej rocznicy. Tak! 27-go października 2012 The Forum kończy pełne 10 lat!!!!! W związku z tym Wasza cudowna, wspaniała i wyjątkowa Moderatorniazaprasza Was do wspólnego celebrowania tego wydarzenia :)
Gdzie? po długich dyskusjach uwzględniających Japonię, Australię, USA, Nową Zelandię, wybraliśmy jednak teren Polski - tak żeby jak największa ilość z Forumowiczów miała szansę uczestniczyć w tym wydarzeniu. Nasz wybór padł na miejscowość "Spała" - znaną z tego, że trenują tam nasi olimpijczycy (okolice Tomaszowa Mazowieckiego). Szczegóły dotyczące dokładnej lokalizacji podamy już wkrótce.
Kiedy? oczywiście 27-go października [sobota]. Termin zupełnie nieprzypadkowo związany z uruchomieniem The Forum w roku 2002 ;)
Postaramy się ogarnąć to tak, aby chętni mogli przyjechać wcześniej i zostać dłużej w celu świętowania i pogłębiania integracji forumowej ;)
Z planowanych atrakcji, najważniejszą będzie jak zwykle wystąpienie Ojca Dyrektora ;)
Pozostałe atrakcje to oczywiście możliwość zobaczenia żywych moderatorów, tudzież zrobienia sobie z nimi pamiątkowej fotki - coś jak z misiem w Zakopanem ;) Inne pomniejsze atrakcje - poznacie już na miejscu.
Kwestie organizacyjne:
- udział w imprezie nieodpłatny jest. Oczywiście dobrowolne i absolutnie niewymuszone "datki na tacę" dla moderatorni zawsze mile widziane ;)
- pasztetowy nocleg pod gołym niebem - oczywiście jest bezpłatny. Kawiorowa wersja pod dachem już niestety nie ;) Spała na szczęście oferuje wiele możliwości dopasowanych dla każdego. Z naszej strony wskażemy Wam już wkrótce sugerowane miejscówki, tak aby jak najwięcej z Was mogło kontynuować nocne hulanki i swawole pod jednym dachem.
- wyżywienie - nikt pewnie nie wyjdzie głodny, ale owoce morza tudzież stek z żyrafy, z dostawą "on-line" z nieba, nie są przewidywane ;)
- napoje bezalkoholowe - znajdą się... na stołach ;)
- napoje alkoholowe - ale niekoniecznie te mocniejsze - będą dostępne. Wszystko zależy od Was do jakiego momentu ;) W alkohole mocniejsze - warto się zaopatrzyć we własnym zakresie. Niestety Bruce Willis powiedział, że wypiliśmy mu na Plejadach cały budżet rozrywkowy i go puściliśmy prawie z torbami ;)
- spotkanie ma charakter "stacjonarny", zatem pojeżdżawkowy "wyścig zbrojeń" zostawiamy na 10-te Jubileuszowe Plejady :)
W ciągu najbliższych dni zamieścimy dodatkowe informacje dotyczące koordynatów GPS, "rozkład jazdy" oraz podamy wspomniane już wyżej propozycje noclegowni - dla chętnych na jesienny weekend poza domem. Oczywiście sugerujemy pobyt od piątku wieczór do niedzieli jako rozsądne minimum, ale zdajemy sobie sprawę, że nie każdy aż tyle może... przenocować ;)
Będziemy wdzięczni jeśli chętni zaznaczą swoją gotowość uczestnictwa, co pozwoli nam przygotować odpowiedni parking i narąbać odpowiednią ilość drewna na ognisko ;)
Pozdrawiamy
Wasza Moderatornia Team
---------
EDIT - organizacyjnie:
Noclegi
Miejce: FWP
Kontakt: telefon: 044 710-14-18 lub rezerwacja online
Noclegi na hasło "Subaru". Bez hasła się nie da ;)
Deadline na rezerwacje to 12-ty października. Po tym terminie może już nie byc miejsc.
Proszę dzwonić i rezerwować. Jutro dopiszę kolejną miejscówkę bo tutaj pewnie wszyscy się nie zmieścimy. Oczywiście zalecam dwa noclegi - od piątku do niedzieli... w końcu jak integracja to integracja ;)
Poza wymienionymi powyżej:
http://www.spala.pl/noclegi/noclegi.html

No jak to co? Szpieguję Was i później odhaczam do kogo ma nie dolecieć mail z info o zlociejarmaj pisze: Pablonas też jest modem na kropce i co z tego?

TERZO, mistrz

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
pablonas, no niestety, wtedy będę siedział w samolocie wracając z wojaży. Nie dam rady fizycznie.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zaraz, zaraz. Jaka znowu kolejna teoria spiskowa. Nie doszło to nie doszło, newslettery tak mają. Ja np. byłem ciekaw WTF 
Z ciekawości się zalogowałem i mam '!' przed mailem, całkiem możliwe, że sam go tam wpisałem.
W każdym razie joł Chojny. Pablonas też joł
BTW sprawdziłem, nie było konta "chojny". Nie byłeś też nigdy cytowany, kilka razy wspomniany, na jakiejś liście na imprezę. Może miałeś inną xywkę, co było na początku dość popularne.

Z ciekawości się zalogowałem i mam '!' przed mailem, całkiem możliwe, że sam go tam wpisałem.
W każdym razie joł Chojny. Pablonas też joł

BTW sprawdziłem, nie było konta "chojny". Nie byłeś też nigdy cytowany, kilka razy wspomniany, na jakiejś liście na imprezę. Może miałeś inną xywkę, co było na początku dość popularne.
A byliśmy się rozejrzeć, daleko nie było (mieszkam na wylocie na Słok). Wziąłem swojego brata inwalidę bo marudził.pablonas pisze: citan, a ja Was widziałem na plejadach przez okno restauracji ale zanim dojadłem kotleta to mi gdzieś uciekliście Może teraz się uda pogadać.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
se napisałem coś z dodatkiem takich emotekKonto usunięte pisze:![]()
![]()
a tu już teoria spiskowa

powtarzam
Internet to ZŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Remek, moglo byc jak piszesz, niestety nie mam jak sprawdzic bo padl mi czas pewien temu komp i stracilem dosc sporo danych w tym poczte. Nie pozostaje mi wiec nic innego jak przyznac Ci racje. Fakt rowniez, ze procz samego poczatku kreski w dalsze losy nie wnikalem, nie zagladalem, nie logowalem sie, lat pare minelo a pamiec juz nie ta.
Co do "!"... nie wiem co napisac.
Co do "!"... nie wiem co napisac.
Ja tez nic nie dostałem więc coś macie źle na tej kropce 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Bardziej bym się obawiał z twojej strony zapakowania bębna w d....Konto usunięte pisze:mnie nikt nie zaprasza
nie dziwota jeszcze zajebię komuś racą w ryja![]()

Własnie słyszałem, że teraz na meczach będziecie się zachowywać jak na wieczorze poezji śpiewanej

U mnie jest to samo, a odkrylam to zaraz po tym jak zablokowano mi PW i usunieto podpis.chojny pisze:Co do "!"... nie wiem co napisac.
Ja tam do Was nic nie mam, wrecz uwazam ze naprawde pora odpuscic, ale fakty sa takie, ze sami sobie zlych maili nie powpisywalismy (bo sie nie da, trzeba to potwierdzic... mailem).
Ale mniejsza z tym, bylo minelo.

Milo, ze o nas pamietacie

Ja pamiętam, że był zły...znaczy się szedł jak zły swoim żółtym Sejem na Plejadach na Kaszubachjarmaj pisze: pamiętam chojnego z reala, to jakiś strasznie zły też nie był

Na jubileusz chętnie bym się wybrał, ale niestety nie ogarnę terminowo.