Niestety podczas strojenia na 440cc zabrakło paliwka więc jak w temacie-kupię wtryski 550cc side feed. Potrzebuję ich do GC8 WRX MY97 ale jak ktoś ma phase 2 to też proszę o info. Wrzucę przejściówki i będzie ok.
O oferty proszę na PW
[K] Wtryski 550cc side feed
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Wrx Sti V2 555 Limited Edition
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Wtryski 550cc side feed
Czesc.
Czy dalej szukasz tych wtryskiwaczy ?
Jeszcze nie jestem na 100% pewien ale chyba bede sprzedawal swoje gdyz z uwagi na zmiane planow nie beda mi juz potrzebne. Buduje auto typowo torowe i zamiast mocy skupiam sie na zawieszeniu, hamulcach itp. ogolnie prowadzenie. Czyli moc w granicach 320km na 440cc bedzie wystarczajaca.
Sa to wtryski juz z adapterami takze problem z glowy.
Chcialbym za nie 1200zl juz z przesylka i biorac pod uwage jak trudno dostepne one sa, to wydaje mi sie, ze nie jest to zbyt duza cena.
Pozdrawiam
Czy dalej szukasz tych wtryskiwaczy ?
Jeszcze nie jestem na 100% pewien ale chyba bede sprzedawal swoje gdyz z uwagi na zmiane planow nie beda mi juz potrzebne. Buduje auto typowo torowe i zamiast mocy skupiam sie na zawieszeniu, hamulcach itp. ogolnie prowadzenie. Czyli moc w granicach 320km na 440cc bedzie wystarczajaca.
Sa to wtryski juz z adapterami takze problem z glowy.
Chcialbym za nie 1200zl juz z przesylka i biorac pod uwage jak trudno dostepne one sa, to wydaje mi sie, ze nie jest to zbyt duza cena.
Pozdrawiam