mi nie chodziło o to, że nie mogę tego znaleźć, tylko to jak przerywanie filmu reklamami w kulminacyjnym momencie Swoją drogą ciekawe, czemu to podzielił, skoro można wgrywać nawet 2h materiały..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
klasyka
ale dokładnie to samo z chłopakami w firmie stwierdziliśmy.... Że w takich produkcjach po prostu "mają rozmach skur...ny" Nie ma biednego blue/green boxa, tylko jest jechane wszystko live
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze:klasyka
ale dokładnie to samo z chłopakami w firmie stwierdziliśmy.... Że w takich produkcjach po prostu "mają rozmach skur...ny" Nie ma biednego blue/green boxa, tylko jest jechane wszystko live
Mi się wydaje, że w Polsce nie można zrobić dobrego rzemieślniczo filmu z gatunku sensacji, ponieważ nie ma takich budżetów i scenariusze kuleją, że o samym udźwiękowieniu już nawet nie wspomnę... Być może nasi twórcy powinni się skupić na jakiejś innej formie wyrazu (bardziej teatralnej) i napięciu psychicznym, skoro nie ma pieniędzy na dobre efekty specjalne.
Ostatnio ojciec oglądał film: "Warsaw Dark", skusiła go lista aktorów i po projekcji stwierdził: mega chała a scenariusz to był pisany chyba na kolanie...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
I to zarazem odpowiedź, dlaczego na rajdy przychodzi coraz mniej ludzi. Żeby oglądać jeżdżące od cyrkla współczesne wurce i s2000, czy ważące zylion ton N4/R4?
Rajdy to były jak takie auta jeździły. Z pół milionem koni pod maską.......