Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
czym będą zapodawać?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
dobra misie malinowe, aktualna lista:
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. (Krysztal)
7. ryjeks
8. Filip
9. Adam
10. Grzesiek - C2 Rally
Tak więc, jak to możecie sobie wydedukować, będziemy mieli 1 rajdówkę, która będzie sobie testować przed Rajdem Dolnośląskim.
Pomyślimy z krzyśkiem nad jakąś trasą. Pytanie do Was - czy chcecie mieć 1h z pomiarem czasu?
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. (Krysztal)
7. ryjeks
8. Filip
9. Adam
10. Grzesiek - C2 Rally
Tak więc, jak to możecie sobie wydedukować, będziemy mieli 1 rajdówkę, która będzie sobie testować przed Rajdem Dolnośląskim.
Pomyślimy z krzyśkiem nad jakąś trasą. Pytanie do Was - czy chcecie mieć 1h z pomiarem czasu?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Zgadzam sie na pomiar! Do tego Tomek ladnie ogarnia starty przez co jest porzadek... 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No to może wpadnę - popatrzeć 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Ja jestem jak najbardziej za pomiarem. Mam nadzieję tylko, że będzie sucho 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Krysztal, to już było
pomyślimy nad czymś innym 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Przyjadę popatrzeć/pogadać/przypomnieć sobie jak wyglądacie/przejechać się na prawym. 

Arti, no bez jaj.. dojazd do bielawy Cię więcej kosztuje, niż wpisowe tutaj ;) Dawaj żukiem 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Pojeździłbym w sumie ale teraz nie mogę iść butem, bo mam problem z wysprzęglikiem i pedał zostaje w podłodze po kilku zmianach biegu. Muszę to ogarnąć żeby skrzyni nie połamać.

dobra panowie, przy 10 osobach mielibyśmy 20zł/os dopłaty za 2h pomiaru czasu. Jak to widzicie?
Kryształ ciekawe rzeczy piszesz odnośnie toru. Wkleiłem link w tym temacie do forum SRTW, gdzie wypowiedział się zarządca toru. I nie jest prawdą to co piszesz.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
siewcu, a co jest niby nieprawdą? Wojtek Zastawny sam napisał, że:
"Od listopada 2011r firma szkoleniowa wygrala ogromny przetarg na prowadzenie szkolen policji u nas na torze. Maja wiec rezerwacje toru od rana do 18.30 (zanim zjada to jest przed 19) we wtorek, srode, czwartek, i piatek od rana do 13. Jest to prawie ze w kazdy tydzien, i tak do polowy 2013r. Dlatego jest taki scisk w grafiku.. "
więc nie wiem, o co Ci chodzi..
"Od listopada 2011r firma szkoleniowa wygrala ogromny przetarg na prowadzenie szkolen policji u nas na torze. Maja wiec rezerwacje toru od rana do 18.30 (zanim zjada to jest przed 19) we wtorek, srode, czwartek, i piatek od rana do 13. Jest to prawie ze w kazdy tydzien, i tak do polowy 2013r. Dlatego jest taki scisk w grafiku.. "
więc nie wiem, o co Ci chodzi..
Re:
To się zgadzaKrysztal pisze:ember firma szkoleniowa wygrała przetarg na szkolenia dla niebieskich
ale to nie.Krysztal pisze:maja cały tor bez przerwy zarezerwowany.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
matko, to był skrót myślowy, te kilka h raz w tygodniu wiele nie zmienia 

eMTi, pomiar 2h dla mnie ok. Czyli rozumiem, ze ok 70zl zamknie sie calosc jak 10 osob przyjedzie?
Pavel, tak, tak to by wychodziło
TERZO, znowu na zimówkach będziesz latał?
Jesteś za pomiarem czasu (+20zl) czy nie?

właśnie się zastanawiam
a jeśli chodzi o pomiar czasu to może być i 2h...

Marcin
-_-
-_-