Postanowiliśmy z Beatką kupić jakieś rodzinne auto

Tak więc, przejdźmy do szczegółów :
Subaru Impreza GT '99 granatowy metalik sedan .
Auto przywiozłem ze Szwajcarii ( ze 3 lata temu ) z przebiegiem 190 tys km ( od razu wymieniony rozrząd razem z pompą wody i cała reszta ) , obecnie ma 279 tys km ( rozrząd zmieniony jakieś 10 tys km temu wraz z pompą , zmieniony olej w skrzyni i w dyferku - millers ) , na bieżąco serwisowane , olej wymieniany co 10 tys km ( nie upalam ) obecnie zalewam millersa.
Zmienione gumki w zawieszeniu na poliuretany ( strongflex czerwone ) bez dyfra , mocowania przekładni kierowniczej Whiteline .
Hamulce z przodu APRacing 4 tłoczki , tarcza 330x28 ( powoli się kończy - pozostaje oryginał do zakupu jakies 3 tys zł lub zamienniki które znalazłem w Anglii, ceny od 900 zł do 1600 zł ), przewody w oplocie , opisywać nie muszę jak to hamuje

Tył seria , wszystko zmienione ze 3 tygodnie temu ( tarcze , klocki i szczęki ) .
Wyposażenie : pełna elektryka ( prawa szyba pasażera coś szwankuje ) , klima , szyber itp, gałka momo .
Auto jest wolne od rdzy ( w zeszłym roku zrobione porządnie tylne nadkola , żadnych purchli )

Silnik chodzi idealnie ( wiadomo pistonslap na zimnym jest ale krótko ) ale tak, to żadnych problemów

Skrzynia biegów perfekt, z wyjątkiem łożyska wstecznego biegu ( brzęczy od paru kilosów )

Coś więcej jak mi się przypomni to dopisze .
Cena 23 tys zł , sprzedaje jako osoba prywatna , to moje własne auto

Namiary :
tel- 608-42-49-26
mail : [email protected]
Zdjęcia wkleję jak furę posprzątam i umyję