[K] Kurnik z STi new age w cenie pasztetu
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Kurnik z STi new age w cenie pasztetu
Potrzebuję kurnik z STi new age w cenie wyjątkowo pasztetowej, może być połamany, zajechany itd byle byłby za przysłowiową flaszkę lub dwie ewentualnie 3
Jeżeli komuś przypadkiem takowy zalega to pisać :P

- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Kurnik z STi new age w cenie pasztetu
Towar bardzo deficytowy, ja szukałem długo aż Scoobyboy załatwił mi coś a'la STI 2005 i teraz mój robal wygląda tak 

no właśnie wiem... dlatego przygarnę takiego połamanego po wypadku byle był tani :P a resztę już ogarnę :pfreediver pisze:Towar bardzo deficytowy, ja szukałem długo aż Scoobyboy załatwił mi coś a'la STI 2005 i teraz mój robal wygląda tak
napisz do- skiba STI
na kropce i dogadaj sie z nim mam jego tlumik, ktory ktos mial wziasc ale sie nikt nie zglosil
lezy u mnie bezuzytecznie
na kropce i dogadaj sie z nim mam jego tlumik, ktory ktos mial wziasc ale sie nikt nie zglosil
lezy u mnie bezuzytecznie
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
danny007, kolega Krysztal szuka kurnika a nie tłumika, chyba że to przejęzyczenie 

freediver pisze:danny007, kolega Krysztal szuka kurnika a nie tłumika, chyba że to przejęzyczenie
Sorka zaspany bylem

Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
hehe zdarza się :)danny007 pisze:freediver pisze:danny007, kolega Krysztal szuka kurnika a nie tłumika, chyba że to przejęzyczenie
Sorka zaspany bylem