Coś niedobrego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Coś niedobrego
cubikon, dobrze ,żeś cały
.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Dokładnie, dobrze że się Tobie nic nie stało..
Niestety zatrważająca jest ilość kierowców którzy myślą, że włączenie migacza powoduje uprzywilejowanie....
Niestety zatrważająca jest ilość kierowców którzy myślą, że włączenie migacza powoduje uprzywilejowanie....
Marcin
-_-
-_-
A mnie ktoś zarąbał nakrętki wentli. Fajne były - w kolorze "dresiarskie amelinium". Do tego była taka osłonka na sam wentyl, ale wszystkie osłonki zostały na miejscu, chyba w związku z tym, że moje białe felgi są czarne, więc wszystko wkoło też (prócz nakrętek najwyraźniej).
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
KamilP,
Cubikon, najważniejsze, że się Tobie nic nie stało. Reszta to przedmioty.
Masz jakichś świadków, jego numer rej.?

Czyli pojechał sobie dalej w swoim samouwielbieniu najlepszego kierowcy na świcie.cubikon pisze:Debil nawet nie zwolnił. No ale jak nie patrzy się w lusterka przed manewrem to dlaczego po jego zajebistym wykonaniu miałby w nich dostrzec wypierdalajacego się motocyklistę.
Żebym miał czas to bym debilowi nie darował ... ale nie mam i mu się upiecze.
Cubikon, najważniejsze, że się Tobie nic nie stało. Reszta to przedmioty.
Masz jakichś świadków, jego numer rej.?
Dzisiejsza nagroda nobla to żenada
, straciłem szacunek do tej instytucji 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
To cytat z ministra kultury jak Czesław Milosz dostał NoblaPiter 35 pisze:Dzisiejsza nagroda nobla to żenada, straciłem szacunek do tej instytucji

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Fakt, że poszli w bezpieczną decyzjęPiter 35 pisze: Dzisiejsza nagroda nobla to żenada

Kubik1,

Za Miłoszem nie przepadamKubik1 pisze: Czesław Milosz

Dzięki czuję się większyKubik1 pisze: To cytat z ministra kultury

NoWiS pisze: Jakby nie spojrzeć, parę "pokojowych" zasług można ciotce Unii przypisać

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A ja myślałem, że to dla UE, czyli dla nas wszystkich, już miałem łapać za kalkulator, a to tylko dla urzędu. 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Kto ją dostał? I w jakiej kategorii?Piter 35 pisze:Dzisiejsza nagroda nobla to żenada, straciłem szacunek do tej instytucji
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Unia Europejska. Pokojową nagrodę Nobla.jarmaj pisze:
Kto ją dostał? I w jakiej kategorii?
Unia Europejskajarmaj pisze: to ją dostał? I w jakiej kategorii?

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Prędzej z ekonomiWiS pisze: A co, mieli jej dać medyczną?

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: straciłem szacunek do tej instytucji![]()
A jak Obama dostał, bo tylko 2 wojny prowadził, a mógł 3, to szacunek był ?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
leon pisze: to szacunek był

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Leon,leon pisze:A jak Obama dostał, bo tylko 2 wojny prowadził, a mógł 3, to szacunek był ?
bo to były wojny o pokój i demokrację.
A nie jakieś zwykłe wojny...

Ja bym chciał z tego miejsca przeprosić, ale po pierwsze: Ja nigdzie nie podałem definicji nieróbstwa. Nie pisałem, że szczęście to praca w korporacji. Zresztą mam na ten temat odmienne zdanie.vibowit pisze:Konto usunięte, wyobraź sobie, że wiem co oznacza słowo nieróbstwo. Tylko, że z niego niewiele wynika.
Czy jeśli zamiast zasuwać w korporacji będę się cały dzień zajmował zbieraniem grzybów, łowieniem ryb i grillowaniem to będę nierobem, czy nie?
Według definicji Arno tak, a moim zdaniem to zależy...![]()
Nie każdy musi być wynalazcą i nie każdy odczuwa wewnętrzną potrzebę udoskonalania świata (swoją drogą, całe szczęście ;) ). To po pierwsze.
Po drugie. Brak pogoni za dobrami materialnymi nie oznacza jeszcze, że nic się nie robi.
problem polega na tym, że niektóre sekty twierdzą, że najważniejsza jest "dobroć", niegrzeszenie i ostateczny cel, czyli pogrobowe życie. Są inne skety, ktore twierdzą, że aby dostać się do raju, trzeba jednak na ziemskim łęz padole pracować, tworzyć... Stąd niektóre społeczeństwa bogate, aktywne, a co poniektóre gadają: a może byśmy tak coś zasiali? .. A po co.
Nie napisałem vibovicie, że praca pod tytułem zbieractwo jest nieróbstwem, Życie na roli jest ciężkim zapierdem. I powiedziałbym, że jest przwciwieństwem nieróbstwa.
I nie pisałem o pogoni za dobrami mateirlanymi, jednak praca na ogół prowadzi do tworzenia czegoś, czy to zboża, czy rowu, czy samochodu albo książki lub czujnika jakiegoś - za tym idzie wynagrodzenie, czyli jak to dziś kretyni mówią MONETYZACJA. Monetyzacja łączy się z dobrem materialnym, chlebem, autem, wędką, koszykiem na grzyby, radłem...
Kiedyś w kościele podczas święcenie jajek na święta usłyszałem razem z dziećmi: Życie doczesne jest nieważne, liczy się grób, bo tam spotkacie Jezusa.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Tu najwyraźniej ktoś sobie jajka zrobił.Arno pisze:Kiedyś w kościele podczas święcenie jajek na święta usłyszałem razem z dziećmi: Życie doczesne jest nieważne, liczy się grób, bo tam spotkacie Jezusa.
A propos karmy, to gościowi się upiecze. Niestety, 3miesięczna córeczka z żoną są w szpitalu i na prawdę wymierzanie sprawiedliwości zeszło na drugi plan.
Numerów rej niestety nie mam, WZ ... i tyle, prawdopodobnie jakbym temat podrążył to bym je może wyciągnął z monitoringu miejskiego.
Nikt ze świadków których niewątpliwie było trochę, nie rzucił się by mi zapamiętane numery podawać, a ja zanim pozbierałem się i manele to jedynie te "WZ" dojrzałem.
Nic to, bark i dupa trochę boli, bagażnik się dokupi, a nauczka pozostanie w pamięci.
Swoja drogą uważam, że każdy uczestnik ruchu drogowego powinien sobie ma motocyklu po mieście pojeździć
Numerów rej niestety nie mam, WZ ... i tyle, prawdopodobnie jakbym temat podrążył to bym je może wyciągnął z monitoringu miejskiego.
Nikt ze świadków których niewątpliwie było trochę, nie rzucił się by mi zapamiętane numery podawać, a ja zanim pozbierałem się i manele to jedynie te "WZ" dojrzałem.
Nic to, bark i dupa trochę boli, bagażnik się dokupi, a nauczka pozostanie w pamięci.
Swoja drogą uważam, że każdy uczestnik ruchu drogowego powinien sobie ma motocyklu po mieście pojeździć
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
No co, łatają deficyt budżetowy jak się daPiter 35 pisze: Dzisiejsza nagroda nobla to żenada