A tutaj cała galeria.
I jeszcze

Galeria
1. To nie są fabryczne zestawy, tylko indywidualna twórczość pasjonatów.pawlaswrc pisze:Ciekaw jestem, dlaczego nie ma takich zestawów dostępnych w sklepach?
rrosiak pisze: Klocki z założenia są dla dzieci
a po co i co to za zabawa? Ja pamiętam, że jak dostawałem jakieś lego, to na początku budowałem raz daną rzecz z instrukcji, a potem miałem już frajdę w postaci nowych klocków do kolekcji, z kórych mogłem sobie tworzyć co mi tylko wyobraźnia podsunęła.. Niestety obecnie LEGO idzie cosraz bardziej w upraszczanie i produkcję niemalże gotowych zabawek, zabijając w dzieciach kreatywność...pawlaswrc pisze: Ciekaw jestem, dlaczego nie ma takich zestawów dostępnych w sklepach?
To było najlepsze. Technic'a montowałem do 18 roku życia, i wcale się tego nie wstydzęeMTi pisze: na początku budowałem raz daną rzecz z instrukcji, a potem miałem już frajdę w postaci nowych klocków do kolekcji, z kórych mogłem sobie tworzyć co mi tylko wyobraźnia podsunęła..
Chloru pisze: Jak już jesteśmy w estetycznym wątku to polecam to:
Tak na szybko zrobiłem , a poszukiwania autora zjadły by lata świetlne ( to tylko tak dla Nas zrobiłem )Chloru pisze: Żeby jeszcze być fair wypadałoby spytać autora zdjęcia o zgodę na taką przeróbkę.