[K] Kupię dolot (stożek) do Imprezy WRX 2003
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
wojtek1908
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza WRX
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[K] Kupię dolot (stożek) do Imprezy WRX 2003
Jak w temacie kupie kompletny dolot do imprezy o większej przepustowości niż oryginalny filtr.
Re: [K] Kupię dolot (stożek) do Imprezy WRX 2003
Oczywiscie jak tam sobie kto zyczy - ale tak z ciekawosci, budujesz potwora na 500+KM?
Seryjna puszka ze zwyklym papierowym filtrem nie jest problemem do przynajmiej 300-320KM
Seryjna puszka ze zwyklym papierowym filtrem nie jest problemem do przynajmiej 300-320KM
Jacek "AMI" Rudowski
-
wojtek1908
- 0 gwiazdek
Potwora to ja nie buduje, ale pech chciał, że moja oryginalna puszka została roztrzaskana. Dlatego też pomyślałem o wymianie dolotu na taki, nie mam na to jakiegoś wielkiego parcia dlatego tylko szukam. Nie znajdę, wstawię oryginalną puszkę. Bo wydawać ok 1700 zł na taki nowy zestaw to mi się nie widzi;)
Kumam - prawde mowiac najlepiej chyba poszukac z jakiegos innego auta oryginalna puszke w tej sytuacji.
Jacek "AMI" Rudowski
-
wojtek1908
- 0 gwiazdek
Jeśli nie znajdę nic ciekawego tak zrobię. Ale kto pyta nie błądzi;)
- marecki_ol
- 0 gwiazdek
- Auto: Bug 2.0GX -> Bug WRX -> GT SW
Ja mam coś podobnego do tego: http://moto.allegro.pl/cold-air-dolot-s ... 34811.html
Jeśli byłbyś zainteresowany to porobię fotki.
Jeśli byłbyś zainteresowany to porobię fotki.
wojtek1908 jak po zmianie dolotu zostanie Ci tłumik szmerów to ja go przygarnę 

- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Tłumika szmerów to ja bym się pozbył tylko nie chce mi się tego rozdłubać :)
wojtek1908, jak już musisz mieć stożek to przynajmniej kup z przegrodą od komory silnikowej lub taki który wpuszcza się pod błotnik bo inaczej będzie ci zasysał gorące powietrze i więcej stracisz niż zyskasz.
wojtek1908, jak już musisz mieć stożek to przynajmniej kup z przegrodą od komory silnikowej lub taki który wpuszcza się pod błotnik bo inaczej będzie ci zasysał gorące powietrze i więcej stracisz niż zyskasz.