Telefony, telefony...
Re: Telefony, telefony...
E 52 styknie lub i4 bez eS.
Ten pierwszy do dzwonienia, ten drugi do tego, co pierwszy + net i poczta oraz muza sparowana w disco.
Ten pierwszy do dzwonienia, ten drugi do tego, co pierwszy + net i poczta oraz muza sparowana w disco.
mi to się wydaje, że coraz więcej ludzi się wkurwi na dumbfony, bo coraz ciężej z takiego sprzętu ... zadzwonić.
Kiedyś wybierałeś kontakt, zielona słuchaweczka i drrrryń. Teraz - wybierasz kontakt, teraz definiujesz czy chcesz połączenie wideo, połączenie głosowe, czy może lajknąć temu kontaktowi coś na fejsie, a może jednak wysłać karła na karym kucyku z mesedżem w butelce... jak już zadecydujesz, że jednak chcesz kurwa tylko zadzwonić, to cię zapyta o jeden z pięćdziesięciu numerów które masz przypisany do niego ... dopiero teraz usłyszysz ... szelest fona w kieszeni.
Kiedyś wybierałeś kontakt, zielona słuchaweczka i drrrryń. Teraz - wybierasz kontakt, teraz definiujesz czy chcesz połączenie wideo, połączenie głosowe, czy może lajknąć temu kontaktowi coś na fejsie, a może jednak wysłać karła na karym kucyku z mesedżem w butelce... jak już zadecydujesz, że jednak chcesz kurwa tylko zadzwonić, to cię zapyta o jeden z pięćdziesięciu numerów które masz przypisany do niego ... dopiero teraz usłyszysz ... szelest fona w kieszeni.
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
Mam taki zapasowy numer telefonu . Dokupiłem do niego telefon z możliwością zaaplikowania dwóch dowolnych kart
NOKIA BL-5CB już 20 dni bez ładowania na czuwaniu i jeszcze ma zapas
NOKIA BL-5CB już 20 dni bez ładowania na czuwaniu i jeszcze ma zapas

True, true
Po zakupie Galaxy III przestałem praktycznie dzwonić z samochodu nie mówiąc o pisaniu sms'ów. Kiedyś robiłem to nawet nie patrząc na ekran teraz to jakaś masakra. Byle dołek, przypadkowe dotknięcie ekranu i sru sms wysłany w połowie pisania albo odpali się jakieś gówno i wracaj, gmeraj, smaruj paluchem po tym przepastnym ekranie.
W sumie nie wiem czy jestem zadowolony
Fajne gówno, bo sobie mogę na telewizor zrzucić zdjęcia czy filmik ale żeby dojść do tego to musiałem zaprząc Alana
, bo jak sam bym to robił to to urządzonko wylądowało by na ścianie z prędkością spadania Baumgartnera z kosmosu. A i też nie powiem aby dla niego było to jakieś strasznie oczywiste.

W sumie nie wiem czy jestem zadowolony

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

FUX pisze:A Ty chyba symbol baterii podałeś...

NOKIA 101 dual SIM - trzy tygodnie jest na czuwaniu bez ładowania i jeszcze dycha
Czy nowy Ipad ma bluetooth-a
Bo już sam nie wiem 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A co, chcesz używać w passacie jako telefon?Piter 35 pisze:Czy nowy Ipad ma bluetooth-aBo już sam nie wiem

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
W specyfikacji napisali, że tak, ale ja bym im nie ufałPiter 35 pisze:Czy nowy Ipad ma bluetooth-aBo już sam nie wiem

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Nie jako aparat fotoFUX pisze: A co, chcesz używać w passacie jako telefon?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
mały 5150, ale wiesz, że możesz mu powiedzieć do kogo ma zadzwonić i on to zrobi?
Tylko trzeba akcent poćwiczyć i wydech przytkać 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Pierwsze słowo jakie cisnęło mi się na usta, później były już niecenzuralne.Chloru pisze: Dziwne
Np."Adobe nie wspiera i nie daje możliwości zainstalowania flasha na Androidzie w wersji IceCream Sandwich i ewentualnych późniejszych"
Pewnie da się to obejść , coś zainstalować ale dlaczego Ja mam tracić swój czas ??
Akurat wcześniej zanabyłem Parrot Minikit Plus - działa dużo lepiej niż dowolnie wybrany telefon ze sterowaniem głosowym. Nie trzeba się napinać, rozpoznaje mowę nawet gdy jadę mega głośnym STiChloru pisze: możesz mu powiedzieć do kogo ma zadzwonić i on to zrobi? Tylko trzeba akcent poćwiczyć i wydech przytkać

Life is a Joke !
Raczej ma. Matka mojego dziecka kupiła ten wynalazek. Jak dobrze kojarzę to Instrukcja mówi, że można sparować klawiaturę bluetooth taką jak do iMac'a.Piter 35 pisze: Czy nowy Ipad ma bluetooth-a
Life is a Joke !
Chloru, w dupie go mam a jak tym bardziej, że on tego nie zrobi w Złym za chińskiego boga przy grającym radiu i ryczącym wydechuChloru pisze: mały 5150, ale wiesz, że możesz mu powiedzieć do kogo ma zadzwonić i on to zrobi?Tylko trzeba akcent poćwiczyć i wydech przytkać
![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
@lbert, wycofuje to z tym flaszydłem. Zasugerowałem się tym, ze jutub bangla ale faktycznie jakies flaszowe gierki juz niekoniecznie.
- Chloru
- 6 gwiazdek
mały 5150, przy napieprzającym radiu też nie pogadasz więc problem nie istnieje
Ja mam uchwyt HR i zdarza mi się mówić do niego - czasem nawet rozumie. Pomocne bardziej przy wskazywaniu miejsca do nawigacji (Google Maps) niż przy wybieraniu numerów.

Właśnie musiałem przestawić tryb USB, bo nie łączył się z SyncMate... Nie znalazłem tego.Chloru pisze: A co tu ustawiać - albo jest w trybie developerskim jak chcesz debuggować aplikacje pisane przez siebie albo nie i tyle
Synchronizacja z Mac'iem przy pomocy wspomnianego SyncMate via bluetooth "powiodła się" ale... nie odnalazłem kontaktów w żadnej z pamięci ( wew. , karta SD, karta zewn. )
W efekcie zrzuciłem kontakty z Nokii (była w trybie pamięci masowej, uszkodzony wyświetlacz ) przez Windows na pendrive'a , z pen'a na Mac'a, z Mac'a na kartę MicroSD i tą włożyłem do Xperii...
Czytam Wszystkie instrukcje - począwszy od noża, zapalniczek etc. po instrukcje do auta ( po 400 stron ). Instrukcja do Xperii zawiera się na 1/4 kartki A4 i obejmuje instrukcje ładowania, wkładania karty i włączania "smart"FONA...Chloru pisze: nie przeczytałeś instrukcji
Life is a Joke !
Chloru,
jak poustawiam wszystko - co zajmie mi pewnie tydzień - to będzie naprawdę fajny sprzęt...
Może poza flash'em i baterią ( wpływ na to pewnie ma liczba otwartych w tle aplikacji - ciężko się połapać co można wyłączyć a co nie )
jak poustawiam wszystko - co zajmie mi pewnie tydzień - to będzie naprawdę fajny sprzęt...
Może poza flash'em i baterią ( wpływ na to pewnie ma liczba otwartych w tle aplikacji - ciężko się połapać co można wyłączyć a co nie )
Life is a Joke !
Ma, ale nie ma. Jeżeli będziesz chciał podpiąć jakieś urządzenie (bluetooth) pobłogosławione przez Apple (poznasz po oznaczeniach i cenie), to się da. Bezpieczniej jest uznać, że się nie da - mniej rozczarowujących sytuacji.Piter 35 pisze:Czy nowy Ipad ma bluetooth-aBo już sam nie wiem
http://support.apple.com/kb/HT3647?view ... cale=pl_PL
O, tutaj jeszcz wyjaśniają nieco temat Bluetooth w iPhone:
http://applefobia.blox.pl/2011/10/Na-co ... th-40.html

http://applefobia.blox.pl/2011/10/Na-co ... th-40.html

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
@lbert, nie nerwujsja. Soniawa ma całkiem porządnie zrobiony soft, choć fakt, pustych pulpitów nie wywalisz
w sumie nie ma po co. Se są.
Z resztą powinieneś sobie poradzić bez problemu.
Smakfony idą w kierunku html5, choć działają z nim gówniano, więc trzeba się przyzwyczaić. Flaszka będzie odchodzić. Idiotyzmy Stiva, bo nie bardzo wiem co mu przeszkadzała, przynajmniej flash robił jedno, html drugie, coś tam trzecie - a teraz będzie rok 2000 z różnicami przeglądarek (juz downgradeowałem jakąś stronę, bo firefox coś tam zkiepścił).

Z resztą powinieneś sobie poradzić bez problemu.
y2b bangla na flashu lub html5 w zależności.Chloru pisze: Zasugerowałem się tym, ze jutub bangla ale faktycznie jakies flaszowe gierki juz niekoniecznie.
Smakfony idą w kierunku html5, choć działają z nim gówniano, więc trzeba się przyzwyczaić. Flaszka będzie odchodzić. Idiotyzmy Stiva, bo nie bardzo wiem co mu przeszkadzała, przynajmniej flash robił jedno, html drugie, coś tam trzecie - a teraz będzie rok 2000 z różnicami przeglądarek (juz downgradeowałem jakąś stronę, bo firefox coś tam zkiepścił).
Alan, Alan, Alan! pisze: y2b bangla na flashu lub html5 w zależności.
Z tego co wyczytałem na stronie youtuba to nie wszystkie filmy są w wersji html5
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
może tak być, podobnie jak nie wszystkie są hd lub 3dAzrael pisze: Z tego co wyczytałem na stronie youtuba to nie wszystkie filmy są w wersji html5

Alan, Alan, Alan! pisze: Idiotyzmy Stiva, bo nie bardzo wiem co mu przeszkadzała
Focha strzelił, oficjalna wersja mówi.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.