Ja też jestem zadowolony
"Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 109 razy
- Polubione posty: 169 razy
Re: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Patrząc z punktu widzenia właścicieli Pubów dzisiejsza decyzja była bardzo dobra i na pewno są zadowoleni.
Ja też jestem zadowolony
.
Ja też jestem zadowolony
Komedia po prostu , ale jak tu jutro iść do pracy
?

?Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
był wywiad z architektem który zaprojektował stadion i powiedział bardzo jasno- drenaż jest na stadionie i dziwi go decyzja o nie zamykaniu dachu, gość był nieźle wkurwiony i mokry.Czaru goryczy dopełnił Majdan alias ładny zapach i nasza "kibicka szerokie usta Siwiec wszystko wiem o piłce" która chyba ma jakąś chorobę bo non stop przytakiwała i kiwała głową- ale to nie dziwi chyba lubi ten sportBarthol pisze: Zresztą gdyby był drenaż murawy to problem braku zasuniętego dachu byłby pomijalny
ps:
drenaż jest ale i tak nigdzie na swiecie takiej ilości wody by nie odprowadził
ps2:
organizatorem meczu jest FIFA i to oni decydują o wszystkim - od ceny, po godz meczu i czy otwierać czy zamykać dach, co nie zmienia faktu że dziadki z pzpn-u powinny być rozgonione tylko nie widać kto zamiast nich
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Stadion jak stadion ale zarządzający nią ludzie to debile

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Jestem przekonany że za odwołany mecz nikt nie "beknie" . Kto mógłby ukarać delegata FIFA ? Pewnie bedzie tak że o roszczenia trzeba sie zwrócic do federacji światowej i nikomu sie nie bedzie chciało . Przecież nie podadza że winny jest PZPN bo wtedy wiadomo kogo ścigac za zwrot kosztów . Zresztą - na bilecie jest napisane że nie odpowiadaja za takie ulewy .
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat, ten stadion na obrazku nie jest Narodowy 
Przynajmniej mój 6-teni syn który uwielbia nogę będzie mógł ten mecz obejrzeć :)
Dzisiaj słońce. Więc mecz się odbędzie na 90%. Kibiców przyjezdnych zapraszamy do gmachu FIFA lub PZPN. 
Szacun dla Szwecji
wyjść z wyniku 0:4 do wyniku 4:4 trza mieć jaja
wyjść z wyniku 0:4 do wyniku 4:4 trza mieć jaja
zino, wiem to Brazylia ale jakżeż to zdjęcie tu pasuje 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 132 razy
- Polubione posty: 201 razy
Ostatnio zmieniony 17 paź 2012, o 11:06 przez rrosiak, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
ci od biegania chyba sami nie wiedzieli czym ryzykują- 2 lata zakazu stadionowego i 2000 zł kary
Architekt Stadionu Narodowego powiedział w TVN24, że to, co się stało, jest niewyobrażalne. - Są tego dwa powody, pierwszy to trawa, która tu została rozłożona. To nie jest ta sama trawa, ten sam system, który był rozłożony podczas mistrzostw Europy. Tamta miała warstwę drenażową, która miała dwadzieścia kilka centymetrów. W tej chwili rozłożono cienką trawę grubości pięciu centymetrów i to działa tak jakby się położyło dywan na płycie betonowej - powiedział Zbigniew Pszczulny.
Przyznał, że nie wie, czemu dach nie został zasunięty. Poinformował, że przy obecnej temperaturze powietrza dach można w każdej chwili zamknąć i otworzyć. - Do tej sytuacii doprowadziło nieprzewidzenie, że na jesieni może padać deszcz i położenie trawy niezgodnej z tym, co zaprojektowaliśmy i z tym, co zostało przyjęte przez UEFA podczas mistrzostw Europy. Ta trawa nie otrzymała naszej autoryzacji - powiedział architekt.

Architekt Stadionu Narodowego powiedział w TVN24, że to, co się stało, jest niewyobrażalne. - Są tego dwa powody, pierwszy to trawa, która tu została rozłożona. To nie jest ta sama trawa, ten sam system, który był rozłożony podczas mistrzostw Europy. Tamta miała warstwę drenażową, która miała dwadzieścia kilka centymetrów. W tej chwili rozłożono cienką trawę grubości pięciu centymetrów i to działa tak jakby się położyło dywan na płycie betonowej - powiedział Zbigniew Pszczulny.
Przyznał, że nie wie, czemu dach nie został zasunięty. Poinformował, że przy obecnej temperaturze powietrza dach można w każdej chwili zamknąć i otworzyć. - Do tej sytuacii doprowadziło nieprzewidzenie, że na jesieni może padać deszcz i położenie trawy niezgodnej z tym, co zaprojektowaliśmy i z tym, co zostało przyjęte przez UEFA podczas mistrzostw Europy. Ta trawa nie otrzymała naszej autoryzacji - powiedział architekt.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
PZPN domaga się odszkodowania od Ministerstwa Sportu i Turystyki
Polski Związek Piłki Nożnej domaga się odszkodowania od Ministerstwa Sportu i Turystyki za poniesione straty spowodowane nieodbyciem się meczu pomiędzy reprezentacją Polski i Anglii.
Poniżej oficjalny komunikat PZPN w tej sprawie (zachowano oryginalną pisownię).
W związku z nienależytym wykonaniem umowy najmu stadionu Narodowego przez Ministerstwo Sportu i Turystyki, w tym niewłaściwym przygotowaniem płyty boiska oraz niewykonaniem polecenia komisarza meczowego FIFA dotyczącego zamknięcia dachu Stadionu, Polski Związek Piłki Nożnej poniósł szkodę majątkową oraz wizerunkową i stał się podmiotem nieuzasadnionej krytyki. Dlatego też, Zarząd Polskiego Związku Piłki Nożnej podjął decyzję o wystąpieniu do Ministerstwa Sportu i Turystyki z roszczeniem o naprawienie poniesionych strat i wyrządzonych szkód.
źródło: PZPN
Polski Związek Piłki Nożnej domaga się odszkodowania od Ministerstwa Sportu i Turystyki za poniesione straty spowodowane nieodbyciem się meczu pomiędzy reprezentacją Polski i Anglii.
Poniżej oficjalny komunikat PZPN w tej sprawie (zachowano oryginalną pisownię).
W związku z nienależytym wykonaniem umowy najmu stadionu Narodowego przez Ministerstwo Sportu i Turystyki, w tym niewłaściwym przygotowaniem płyty boiska oraz niewykonaniem polecenia komisarza meczowego FIFA dotyczącego zamknięcia dachu Stadionu, Polski Związek Piłki Nożnej poniósł szkodę majątkową oraz wizerunkową i stał się podmiotem nieuzasadnionej krytyki. Dlatego też, Zarząd Polskiego Związku Piłki Nożnej podjął decyzję o wystąpieniu do Ministerstwa Sportu i Turystyki z roszczeniem o naprawienie poniesionych strat i wyrządzonych szkód.
źródło: PZPN
Tak się składa, że jestem dzisiaj w stolicy i wygląda na to, że mam wolne popołudnie.
No i tak się zastanawiam czy może spróbować dostać się na ten mecz....
i wyczarować jakiś śnieg tym razem
Ile może kosztować bilet u konika przed meczem?
No i tak się zastanawiam czy może spróbować dostać się na ten mecz....
i wyczarować jakiś śnieg tym razem
Ile może kosztować bilet u konika przed meczem?
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Лукашэнка, kumpel z pracy kupil od goscia z Pozniania, ktory byl wczoraj, a dzis nie moze, bilet za 170pln.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To, to raczej "...kolejna zmiana w polskiej drużynie, Grosicki wchodzi na boisko..."Konto usunięte pisze: (...)
![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, spox, Anglicy zaraz dorzucą ze dwa... 
oj chyba nie dorzucą i raczej będą się cieszyć z remisu

- WiS
- 6 gwiazdek
Nie wiem, nie oglądam
Ale jak Anglicy nie dorzucą, to zawsze może ich wyręczyć ktoś z naszych
Oby nie, wskaźnik optymizmu konsumentów (i wyborców) podskoczy po kolejnym "zwycięskim remisie"
Ale jak Anglicy nie dorzucą, to zawsze może ich wyręczyć ktoś z naszych
Oby nie, wskaźnik optymizmu konsumentów (i wyborców) podskoczy po kolejnym "zwycięskim remisie"