Pewnie pomoglby video-rejestrator.. :/cubikon pisze:A propos karmy, to gościowi się upiecze. Niestety, 3miesięczna córeczka z żoną są w szpitalu i na prawdę wymierzanie sprawiedliwości zeszło na drugi plan.
Numerów rej niestety nie mam, WZ ... i tyle, prawdopodobnie jakbym temat podrążył to bym je może wyciągnął z monitoringu miejskiego.
Nikt ze świadków których niewątpliwie było trochę, nie rzucił się by mi zapamiętane numery podawać, a ja zanim pozbierałem się i manele to jedynie te "WZ" dojrzałem.
Nic to, bark i dupa trochę boli, bagażnik się dokupi, a nauczka pozostanie w pamięci.
Swoja drogą uważam, że każdy uczestnik ruchu drogowego powinien sobie ma motocyklu po mieście pojeździć
Trzeba mieć z główką, żeby jeździć RenófkąFUX pisze: Wurc, Ty z tą renófką to masz jakieś skrzywienie...
czas leci już dwóch nie ma ....Konto usunięte pisze: Przemysław Gintrowski nie żyje
Jak słyszałem ostatni wywiad to przestałem go lubić . Opowiadał w jaki sposób dokonano zamachu na samolot z Kaczyńskim .Konto usunięte pisze:Przemysław Gintrowski nie żyje
Kubik1 pisze: Jak słyszałem ostatni wywiad to przestałem go lubić . Opowiadał w jaki sposób dokonano zamachu na samolot z Kaczyńskim .
jak tego słucham to mnie ciary przechodząKruszyn pisze:czas leci już dwóch nie ma ....Konto usunięte pisze: Przemysław Gintrowski nie żyje![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ooOFIMVFET0
W głowach, jak w głowach - w sercu na pewno.Konto usunięte pisze: "Mury" w wykonaniu tej trójki pozostanie na zawsze w naszych głowach
Tak jak u mnieesilon pisze:podobno mój samochód ma w ITD zdjęcie, "niedrogo", 200zł![]()
musze teraz zrobić śledztwo kto jechał
Uwaga: Nowe wersje Trojanów: Citadel oraz Zeus p2p
W internecie pojawiła się nowa wersja wirusa, która umożliwia przejęcie kontroli nad komputerem i zmianę wyglądu wyświetlanych stron internetowych. Jest to Trojan: Citadel oraz Zeus p2p.
Po zalogowaniu do bankowości elektronicznej użytkownik, posiadający zainfekowany komputer może zobaczyć fałszywy komunikat zawierający prośbę o wykonanie testowej transakcji
w ramach fikcyjnej aktualizacji systemu bankowości elektronicznej lub żądanie zwrotu środków, które zostały przesłane przez obcą osobę na jego rachunek.
Treść i wygląd komunikatu do złudzenia przypominają komunikaty banku jednak zastosowanie się do tych "zaleceń" będzie skutkowało realizacją nieuprawnionej transakcji.
Oni zawsze "podobno są", tylko nikt ich nie widzi. Ja jak widzę kuriera DPD to bym go już udusił za samą tylko obecność. Zawsze mają jakieś problemy z dostarczeniem przesyłki na czascitan pisze:Kurier TNT mnie olał. Aha, podobno był i mnie nie było.
To jednak tego TNT nie było? Ja sam już nie wiem komu wierzyć. citan, może lepiej, że go nie było, byś miał później jakieś śladowe ilości na kompie.citan pisze: Kurier TNT mnie olał. Aha, podobno był i mnie nie było
Przyszedł jakiś całkowicie porysowany, trzeszczący szmelc z poplamioną okładką. No zayebe normalnie.Stan płyty i okładki: IDEALNY! Jak Nowa!