http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 4&t=200267
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Co dla miłośników BMW (szkoda że wirtualny KY się zwiatrował
)
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Qa0GhUgxwE
I mistrzowie, którzy nawet kręcić kierą w aucie nie potrafią - szalala szalala, mydełko faaaa
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Qa0GhUgxwE
I mistrzowie, którzy nawet kręcić kierą w aucie nie potrafią - szalala szalala, mydełko faaaa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
"teren do wyżywki"... to zapraszamy tych cfffaniaków na zawody..
Nie ma? Są.. Tylko trasy jakoś dużego placu nie przypominają
Alan, Alan, Alan!, mi to nie wyglądało na żabkę (na biedronkę też nie
), tylko na próbę postraszenia/rozgonienia tłumu, bo gość zrobił tak kilka razy... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wiem, ale i tak śmiesznie wyglądało.eMTi pisze: Alan, Alan, Alan!, mi to nie wyglądało na żabkę (na biedronkę też nie ), tylko na próbę postraszenia/rozgonienia tłumu, bo gość zrobił tak kilka razy...
I tak już bardzo się nie czepiajcie. Palą laczka we własnym sosie, każdy kocha tak jak chce
w sumie fakt
only haters gonna hate 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ja tam jestem zdania ,że jak im to sprawia frajdę to niech sobie robią co chcą ,krzywdy nikt nie ma lepsze to niż jakieś wyścigi na ćwiartkę po mieście gdzie mogą zrobić komuś bubę ,a niestety deficyt miejsc w których można by się pobawić legalnie jest u nas w kraju dramatyczny. Zastanawiam się tylko kiedy ludzie wyczują biznes ,że jest tyle aut ,tyle małolatów którzy chętnie by polatali po jakimś torze tylko toru nie ma nawet takiego jak Rakietowa ,a i tak jak widzę po temacie dostać się na niego nie jest prosto bo obłożenie cały czas 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Rakietowa jest na sprzedaż pod logistykę
ból taki, że to są tak potworne inwestycje, że się nigdy nie zwrócą... Chyba, że byłoby to coś full profi, na czym można rozgrywać zawody FIA. Ale to też jest pod znakiem zapytania... Nawet Nurburgring GMBH poszło do piachu, gdyż kompleks zbudowany na potrzeby GP był przeinwestowany.. I nie pomogły różnorakie imprezy, wliczając wielki festiwal Rock Am Ring...
ból taki, że to są tak potworne inwestycje, że się nigdy nie zwrócą... Chyba, że byłoby to coś full profi, na czym można rozgrywać zawody FIA. Ale to też jest pod znakiem zapytania... Nawet Nurburgring GMBH poszło do piachu, gdyż kompleks zbudowany na potrzeby GP był przeinwestowany.. I nie pomogły różnorakie imprezy, wliczając wielki festiwal Rock Am Ring...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
- Policja, słucham?
- Panie władzo, od dłuższego czasu mam problem z grupą bandziorów. Co tylko zarobię jakieś pieniądze część mi zabierają. Zostawiają marne grosze na życie, a ostatnio grożą, że będą zabierać jeszcze więcej. Nie mam już siły, proszę coś z tym zrobić.
- Ma pan jakieś ich dane, nazwiska?
- Nie znam wszystkich, ale do swojego przywódcy mówią Panie Premierze.
- Panie władzo, od dłuższego czasu mam problem z grupą bandziorów. Co tylko zarobię jakieś pieniądze część mi zabierają. Zostawiają marne grosze na życie, a ostatnio grożą, że będą zabierać jeszcze więcej. Nie mam już siły, proszę coś z tym zrobić.
- Ma pan jakieś ich dane, nazwiska?
- Nie znam wszystkich, ale do swojego przywódcy mówią Panie Premierze.
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 169 razy
"Jedna jaskółka wiosny nie czyni" czy jakoś tak, ale coś tam się dziejeburat pisze: Zastanawiam się tylko kiedy ludzie wyczują biznes ,że jest tyle aut ,tyle małolatów którzy chętnie by polatali po jakimś torze tylko toru nie ma nawet takiego jak Rakietowa ,a i tak jak widzę po temacie dostać się na niego nie jest prosto bo obłożenie cały czas
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /121018835
danikl, no własne widziałem mam nadzieję ,że ten pomysł się przyjmie i więcej tego typu obiektów będzie w Polsce budowanych
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Kubik1, pod jakim względem 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
Rodzina Michalczewskich . Boje się że pomysłodawca może nie mieć na to wpływuburat pisze:Kubik1, pod jakim względem
Chloru, mój młodszy ma rechot nieprzeciętny z tego

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
burat, no coś mi ostatnio goście mówili, że potrafię się bawić z dziećmi 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
eMTi pisze:Rakietowa jest na sprzedaż pod logistykę![]()
![]()
No, jak jeszcze wybudują oś inkubacji obok toru to będzie bardzo smakowity kąsek...
Marcin
-_-
-_-
4 pancerni i pies na DVD z dubbingiem w języku okupanta
Link: http://www.youtube.com/watch?v=CaL5To0Cw-w
No i zawartość kolekcjonerskiego zestawu
Link: http://www.youtube.com/watch?v=CaL5To0Cw-w
No i zawartość kolekcjonerskiego zestawu
Barthol, tu można powiedzieć tylko jedno "Japierdole"