No risk no funKonto usunięte pisze: czy środa lub czwartek u Was tam będzie padał śnieg ?

No risk no funKonto usunięte pisze: czy środa lub czwartek u Was tam będzie padał śnieg ?
Upsss, sorki, zapomniałem, że Pietia poważnie poprawił hamulce. Ale chyba są szesnastki, które wchodzą z luzem na czterotłoczek, również AP racing? Niekoniecznie te seryjne.Chloru pisze: Tam jest AP Racing 16 cali felga raczej odpada...
Bez sensu, przecież u was teraz bardziej sprawdzają się przystanie, a nie przystankiKruszyn pisze: znowu dwa przystanki zasilą Warszawę ....
O jasny gwint, znaczy się, jednak biale STI?Piter 35 pisze: Dubaj Stiyle
Ja odbierałem yetiego podczas ostatniego wiosennego ataku zimy (oczywiście na letnich gumach), Ty możesz podczas pierwszego jesiennego - cóż za piękna klamra artystycznaKonto usunięte pisze: środa lub czwartek u Was tam będzie padał śnieg ?
Nie płacz, metro wam zalało to chociaż możecie usprawnić komunikację lądową dostawiając dodatkowe przystankiKruszyn pisze:I znowu dwa przystanki zasilą Warszawę ....
WiS pisze:
Ja odbierałem yetiego podczas ostatniego wiosennego ataku zimy (oczywiście na letnich gumach), Ty możesz podczas pierwszego jesiennego - cóż za piękna klamra artystyczna![]()
Wielbłąda kupiłeśPiter 35 pisze:Rodzinny dupowóz kupionyDubaj Stiyle .
:
Każdy jeździłWiS pisze:A kto nie jeździłesilon pisze: jeździłem gumas tym Twoim samochodem![]()
uczepił się tego wieku średniegoKonto usunięte pisze:leczy kryzysy wieku średniego
To może jakieś chlejady przy okazji ?Konto usunięte pisze: no bilet zakupiony
cola 0 na cpn-ieBergen pisze:To może jakieś chlejady przy okazji ?Konto usunięte pisze: no bilet zakupiony
Konto usunięte pisze: nie ma odwrotu
zaczyna sięKonto usunięte pisze: czy zestawy hamulcowe delphi są cos warte
Odjechał odjechałWiS pisze: Odjechał...?
To skąd ta rozpacz na twarzy?Piter 35 pisze:Odjechał odjechałWiS pisze: Odjechał...?![]()
jakby co, na szybko zorganizujemy Grupę Wsparcia Psychologicznegoesilon pisze: się wstydzisz
esilon, szpachla schnie i lakiernik czeka ,później będą fotyesilon pisze: wrzucaj wreszcie foty nastepcy ,
co chyba że się wstydzisz![]()
nie potrafi zrobićesilon pisze:Piter 35 pisze: Odjechał odjechał
wrzucaj wreszcie foty nastepcy ,
no chyba że się wstydzisz
jednak Nasz naród to krejzoleWiS pisze:Odjechał...?
To teraz czekamy na info z trasy, czy potrzebna jest pomoc drogowa gdzieś między Jelenią a Warszawą