no właśnie nie, to była jedna z modyfikacji poprawiających G25. Chodzą plotki, że ma być wypuszczona G28..

Znalazłem przy okazji ciekawy komentarz:
"Naprawiam te kierownice od 2 lat.
Koszt ich wykonania - model G25/G27 - nie jest adekwatny do tego co oferują.
Najbardziej rozsądnym zakupem jest DFGT albo Fanatec.
Na chwilę obecną Logitech nie ma w planach wprowadzenia do sprzedaży nowej kierownicy (?G28?), bo i po co skoro można klepać dalej okrojoną G25.
Przekładnia ślimakowa? Jedyny plus to jej cicha praca przy szybkim kręceniu kierownicą, która ma się nijak do gównianych amortyzatorów zamontowanych w obudowie kolumny kierowniczej. Kawałek plastiku i sprężyna, która po czasie się zużywa i kierownica pracuje głośniej niż jej starsza siostra.
Praca przez wiele lat? Jak to przeczytałem to myślałem, że spadnę z fotela. Obecnie kierownice out-off box idą na serwis. Tygodniowo mam 10-20 maili i tyle samo telefonów z pytaniem: co mam zrobić bo moja kierownica ... a ma tydzień, dwa tygodnie, miesiąc.
@HakX_91
Większość z tych kierownic co jeździ po takich właśnie pokazach trafia do mnie na wymianę obudowy kolumny kierownicy bo ludzie wchodząc do symulatora i odpychając się od koła łamią ją.
Proponowałem gościowi zakup metalowych (chyba jako jedyny na świecie będę je sprzedawał) ale stwierdził, że mu się nie opłaca.
Dalej.
Rażącą wadą i krokiem wstecz jest usunięcie sekwencji z shifter'a.
Hamulec ręczny można przeboleć. Żadna kierownica obecnie sprzedawana go nie posiada."