Zima w Górach AD. 2012
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Zima w Górach AD. 2012
No wiesz, jak się nie umie po śniegu jeździć, to trzeba się chociaż nowymi oponami ratować 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Zgodnie z obietnicą uprzejmie donoszę żę JEST!!!
Niestety pada drobno i narazie się topi ,ale w nocy zapowiadają już bardziej intensywne opady!!!
Niestety pada drobno i narazie się topi ,ale w nocy zapowiadają już bardziej intensywne opady!!!

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
W prognozie na jutro opad jeszcze bardziej sążny niż zapowiadany wcześniej ale ciekawe czy zima zaskoczy drogowców i to co spadnie w ogóle utrzyma się na asfalcie. Jedno jest pewnie: o bandach możemy na razie pomarzyć. 

Arti, ten wysprzęglik ogarnąłeś?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Po co ... będzie wsadzał biegi bez sprzęgła 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
No właśnie jeszcze nie ale jak się zrobiło zimno to zaczął w miarę dobrze działać. Do prawdziwej zimy go zrobię. Klapa mi przyszła ze spojlerem i miałem dać do malowania razem z przednim zderzakiem i się zastanawiam czy jest sens to robić przed tzw okresem zimowym.eMTi pisze: Arti, ten wysprzęglik ogarnąłeś?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie ma sensu. Problem jednak polega na tym, że przypomnisz sobie o tym w kwietniu i wtedy pomyślisz: kurna już kwiecień, szkoda na te pare miesięcy się z tym pieprzyćArti pisze: przednim zderzakiem i się zastanawiam czy jest sens to robić przed tzw okresem zimowym.

zderzak przód czy tył? Klapę można by psiknąć, bo o bandy się nią nie będziesz (mam nadzieję) opierał
Ale z drugiej strony lakier trochę pomaltretujesz miotełką w trakcie odśnieżania.. Ale Tobie swirlsy i inne takie walą, więc maluj 

W Świdnicy pada teraz deszcz i są 2'C co w połączeniu z letnimi gumami daje całkiem miłe połączeniewojtas. pisze:Zgodnie z obietnicą uprzejmie donoszę żę JEST!!!

w kielcach ponoć ma napieprzać 
kurde, tak ma wro wyglądać??
chyba furę w domu zostawię... dogorywające 070tki to nie jest dobry pomysł na takie warunki

kurde, tak ma wro wyglądać??

chyba furę w domu zostawię... dogorywające 070tki to nie jest dobry pomysł na takie warunki

eMTi, tu jesteśmy
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=8&t=9579

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
eMTi pisze:ale ściemniacz z Ciebie
Co to znaczy umieć jeździć po śniegu, to mi 2 lata temu, na Sylwestrze w Srebrnej Górze, tubylcy pokazali. Ja to mogę się co najwyżej toczyć z wolna.

to fakt
a mi się akurat dziś kończy urlop i mam dwie nocki pod rząd

a mi się akurat dziś kończy urlop i mam dwie nocki pod rząd

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ahahahahhahahahah
@lbert, masz rację 

- Arti
- 6 gwiazdek
Alarm czerwony odpowiada mniej więcej 5-temu stopniowi zagrożenia z poniższej tablicy, więc chyba jeszcze nie czas

Arti +1, ale niektórzy mają tak mokro w gaciach, że nie wytrzymują
Ja co prawda należą do nich, ale to tak tylko żeby rozpocząć gdzieś w okolicy sezon... Ale w dobrych warunkach też bym sobie śmignął 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Panowie jak coś to PW proszę ;)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh