Pewnie było ale za nic nie mogłem znaleźć

Dzięki za info!
nooo google też wyrzuca takie wyniki :D:Dowoc666 pisze:A ja myślałem, że chodzi o starego Mercedesa.
Carfit nie regenerujeelf_pomocnik pisze:Generalnie z tego co się dowiedziałem, jeśli ktoś by kiedyś chciał wiedzieć to Carfit regeneruje SLS ( 12 miesięcy gwarancji)
Pozdrawiam
A do jakich aut montujesz ?carfit pisze:Carfit nie regenerujeelf_pomocnik pisze:Generalnie z tego co się dowiedziałem, jeśli ktoś by kiedyś chciał wiedzieć to Carfit regeneruje SLS ( 12 miesięcy gwarancji)
Pozdrawiam, tylko montuje regenerowane przez jedną z lepszych firm w Polsce , ale i tak dziękuję za polecenie
do japońskichKubik1 pisze:
A do jakich aut montujesz ?
1200 pln kpl bruttoKubik1 pisze: Ile kosztuje i dlaczego tak drogo ?
trzeba pisac a nie dzwonicKubik1 pisze:carfit,
To następnym razem odbierz telefon
dlatego jest też podany stacjonarny , mail , jesli nie odbierałem a chciałeś sie skontaktowac , wystarczyło napisac mail, sms, wiadomosc na PW czy mail, sposobu kontaktu ze mną jest wiele , a tel. kom. zdecydowanie najgorszyKubik1 pisze:carfit,
Jak na wizytówce jest Twój numer to facet dzwoni na ten z wizytówki . Zaznacz na wizytówce, że to prywatny i będzie oki i poszanowanie prywatności .
Kubik1 pisze:Rano mu powiem że wujkowi carfit, nie szczela się focha![]()
Pytanko mam: co tyle kosztuje? Demontaż, regeneracja i montaż?carfit pisze:do japońskichKubik1 pisze:
A do jakich aut montujesz ?![]()
same amory , + montazTOMA52 pisze:Pytanko mam: co tyle kosztuje? Demontaż, regeneracja i montaż?carfit pisze:do japońskichKubik1 pisze:
A do jakich aut montujesz ?![]()