Dlatego wcale nie spieszy mi się z rozstaniemЛукашэнка pisze: Myślę nawet, że będziesz wspominał tego OBK jako auto wyjątkowo wolne od jakichkolwiek upierdliwych usterek.

Dlatego wcale nie spieszy mi się z rozstaniemЛукашэнка pisze: Myślę nawet, że będziesz wspominał tego OBK jako auto wyjątkowo wolne od jakichkolwiek upierdliwych usterek.
Jeśli ktoś czasem zjeżdża z czarnego, to OBK jest jednym z najlepszych kompromisów. Na polnych drogach radzi sobie bardzo dobrze. Na asfalcie prowadzi się świetnie, jak na auto z takim prześwitem.FUX pisze:Znaczy, jakie?So What! pisze:Fajne auto
rrosiak pisze: Choć nie ma stosownego wątku w dziale „Nasze Subaru” to auto raczej znane przez większość z użytkowników forum.
Jak na razie cały czas poruszam się swoim OBK, ale faktem jest, że w ostatnich dniach nabyłem C5 w cenie dobrego roweru, jako rozwiązanie zapasowe ew. tymczasowe, gdyby jednak znalazł się kupiec na Subaru.esilon pisze: naprawdę przeszedłes na cytrynówke ?
rrosiak pisze: w ostatnich dniach nabyłem C5 w cenie dobrego roweru, jako rozwiązanie zapasowe ew. tymczasowe
rrosiak,rrosiak pisze:w ostatnich dniach nabyłem C5 w cenie dobrego roweru, jako rozwiązanie zapasowe ew. tymczasowe, gdyby jednak znalazł się kupiec na Subaru.
gregski pisze: ale jaja :)
WiS pisze: Jaja z cytryną, niezła przekąska w oczekiwaniu na prosię
Nie dziw się.gregski pisze:biturbo w cenie roweru
Лукашэнка pisze: 0-100 km/h w 8,5 sek przy niby 240KM mocy silnika
Jeszcze nie wiemy, czy RR przypadkiem nie mial na mysli landrowerugregski pisze: tlusto, tlusto.. biturbo w cenie roweru
Książkowe przyspieszenie, w topowym OBK H6 i topowym C5 akurat jest podawane takie samo.Chloru pisze:Лукашэнка, o czym Ty piszesz? O H6 czy o Citroenie?
A wiesz, że może jest coś na rzeczy.Gregski pisze:a ty Gutek kiedy fiorda zmieniasz?
Nic, tylko powinieneś dzwonić do rrosiaka i rezerwować jego OBKЛукашэнка pisze: kupiłbym jakieś używane auto - zarazem wygodne i dość solidne, ale równocześnie stosunkowo tanie zakupie oraz w eksploatacji...
Bardzo możliwe, że zdecydowałbym się w takiej sytuacji nie na żadnego fiorda...
tylko na jakieś siubaru.
A jak mi się spodoba i kupię drugiegoKruszyn pisze:rrosiak, przemęczysz się cytrynowym paździerzem
rrosiak pisze: A jak mi się spodoba i kupię drugiego
Sprzedaj, bo się gotów rozmyślićrrosiak pisze:
Aha, wstępna rezerwacja już jest, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, bo klient zbyt szybko chciałby zabrać mi auto![]()
Zawieszenie w trybie sport na pewno jest twardsze niż w OBK.esilon pisze: zaskakująco twarde auto
Płakał nie będęSo What! pisze: (...)się gotów rozmyślić![]()