"Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Re: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Polska-Niemcy 0-2
Polska-Austria 1-1
Polska-Chorwacja... muszę się jeszcze zastanowić...
Polska-Austria 1-1
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Prorok jaki, czy co?Gal pisze:Polska-Niemcy 0-2
Polska-Austria 1-1

czarne jest piękne...
nic sie nie stało, Polacy nic sie nie stało, nic sie nie staaaałoo, Polacy nic sie nie staałoo...

To i ja się podłączę
19. Polska - Chorwacja 1:1
20. Austria - Niemcy 1:1
21. Holandia - Rumunia 2:1
22. Francja - Włochy 2:1 (mam nadzieję, że będzie rzeźnia
)
23. Grecja - Hiszpania 1:3
24. Rosja - Szwecja 1:2

19. Polska - Chorwacja 1:1
20. Austria - Niemcy 1:1
21. Holandia - Rumunia 2:1
22. Francja - Włochy 2:1 (mam nadzieję, że będzie rzeźnia

23. Grecja - Hiszpania 1:3
24. Rosja - Szwecja 1:2
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

"Na szczęście opuszczamy te Mistrzostwa w doborowym towarzystwie... Francuzi, Czesi też nie podołali fazie grupowej"
To cytat z jutrzejszych gazet...
Chciałbym się mylić... 
To cytat z jutrzejszych gazet...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex pisze: Chciałbym się mylić...

Dolce far niente 

Polska- Chorwacja 0-1, że tak pozwolę sobie dołączyć do ligi typerów 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
antyperystaltyka się we mnie odzywa
chyba przełącze tv

chyba przełącze tv
OT czy nie
Chorwatów jest ca. 4,5 mln ludności.
Polaków prawie 10 X więcej....
Nie ma z kogo wybrać, czy znowu duch Fryzjera sie unosi....

Chorwatów jest ca. 4,5 mln ludności.
Polaków prawie 10 X więcej....
Nie ma z kogo wybrać, czy znowu duch Fryzjera sie unosi....

Dolce far niente 

minimus pisze: nic sie nie stało, Polacy nic sie nie stało, nic sie nie staaaałoo, Polacy nic sie nie staałoo...
na razie to nic sie nie dzieje, Polacy nic się nie dzięje, nic sie nie dzieeeje......

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Polacy przegrają z Chorwacją (tak z 3:0), a Austriacy wygrają z Niemcami. Będzie wesoło. Żadna inna drużyna nie ma tyle ostatnich szans (zwłaszcza zmarnowanych) co nasza reprezentacja. 

Przestałem oglądać.
D-A 1-0
PL-Hr 0-1
Idę czytać książkę...
D-A 1-0
PL-Hr 0-1
Idę czytać książkę...

Dolce far niente 

Piotr Świerczewski pisze:Leo chodzi wzdłuż ławki bardzo taki zastanawiający się.

czarne jest piękne...
Nic nie powiem i nikomu nie będę ubliżał 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
mały 5150, tu nie ma co ubliżać. Oni po prostu nie umieją. Czasami zdarza się dobry mecz, ale to tylko przypadki, dobry układ planet czy coś podobnego.
Nigdy (o ile pamiętam) nie było takiego meczu w którym musieliśmy zagrać i wygrać - i świadomie od początku zagraliśmy jak trzeba i wygraliśmy.
Nigdy (o ile pamiętam) nie było takiego meczu w którym musieliśmy zagrać i wygrać - i świadomie od początku zagraliśmy jak trzeba i wygraliśmy.
Polacy jak zwykle wyszli obronną ręką z cieżkich meczy

Konto usunięte, masz zupełną rację tylko ja jak ten głupek za każdym razem siadam i wierzę
ale rzeczywiście nikt jeszcze z gówna bata nie uplótł.
Szkoda tylko, że ten wygrany mecz z Portugalią bedziemy teraz wspominać następne 20 lat

Szkoda tylko, że ten wygrany mecz z Portugalią bedziemy teraz wspominać następne 20 lat

No i się zacznie kopanie leżącego.
Te lepsze mecze to sie nam trafiaja jak sie zlozy ze z 4 podstawowych graczy w tym samym meczy jest w formie. Niestety, zazwyczaj jest zgoła inaczej.
A może to chodziło o to, żeby wypromowac Boruca. Przynajmniej tak wyglądała gra naszej reprezentacji z tyłu.

Te lepsze mecze to sie nam trafiaja jak sie zlozy ze z 4 podstawowych graczy w tym samym meczy jest w formie. Niestety, zazwyczaj jest zgoła inaczej.
A może to chodziło o to, żeby wypromowac Boruca. Przynajmniej tak wyglądała gra naszej reprezentacji z tyłu.
czarne jest piękne...
tak Boruc w obronie i Kubica na szpicy, to tyle dobrego
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To ja - jako naczelny sceptyk i prześmiewca w temacie naszej reprezentacji - stanę w obronie.vibowit pisze: No i się zacznie kopanie leżącego.
Za sam fakt awansu - należy się im wszystkim, od trenera, poprzez piłkarzy, po kucharzy, masażystów i inne infirmerie, wielkie DZIĘKS! I gratulacje. To jednak nie było byle-co.
Piłkarzom, za wolę walki, za wyplute na boisku płuca i poranione golenie - też. Mało kto się oszczędzał, to było widać. Że dramatycznie mało z tego wynikało - to inna rzecz.
Trenerowi - mimo wszystko... też dałbym szanse dalszej pracy. Ale, żeby uczciwie ocenić, trzeba odpowiedzieć na dwa zasadnicze pytania:
1. Czy w kraju zostali jacyś wybitni piłkarze, których Leo zabrać do Austrii mógł - ale z głupoty lub złej woli nie wziął? Tacy, których obecność zapewne odmieniłaby obraz gry? A może zaniedbał wskazania prezydentowi jeszcze ze czterech Guerreirów?
2. Czy w dzisiejszych warunkach selekcjoner i jego sztab - mając piłkarzy przez parę dni na zgrupowaniu - jest w stanie w sposób decydujący wpłynąć na ich motorykę, szybkość, zwrotność, kondycję, etc.? Czyli - kto zawinił, że np. Smolarek czy Krzynówek byli dalece poniżej swej przyzwoitej formy?
Ja nie wiem. Pytam...
I nie ukrywam, że wolałbym odpowiedzi pozytywne dla LB. Bo jak będą negatywne, to PZPN gotów oddać kadrę jakimś Apostelom, Wójcikom albo nawet Tomaszewskim...
WiS pisze: Za sam fakt awansu - należy się im wszystkim
ale przykro , że to maks jest
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
esilon pisze: boisk mało, młodzież gruba,
...kluby skupione głównie na przewałach, praca z młodzieżą w rękach niedouczonych amatorów, korupcja i spółdzielnie zaczynające się w rozgrywkach juniorów...
W tych warunkach - to i tak jest cud boski i skrzypce, żeśmy doszli do tego etapu rozgrywek.
Ja zawsze staram się unikać tego typu ocen. Fakt, że media będą spekulować, ale one z tego żyją. To jest tak, że jak się weźmie 11 Ronaldinio, to niekoniecznie będzie z nich zespół. Na wynik składają sie nazwiska graczy, ale zestawione z koncepcją jaką ma w głowie trener. Ten musi też znaleźć z zawodnikiami wspólny język. Z tym dogadywaniem się jednak jest jak w życiu, z jednym się można dogadać, z innym nie.WiS pisze:1. Czy w kraju zostali jacyś wybitni piłkarze, których Leo zabrać do Austrii mógł - ale z głupoty lub złej woli nie wziął? Tacy, których obecność zapewne odmieniłaby obraz gry? A może zaniedbał wskazania prezydentowi jeszcze ze czterech Guerreirów?
Trener odpowiada za wynik końcowy. Tylko kto jest w stanie ocenić, czy taki wynik jest na miarę naszych możliwości, czy poniżej. Wiadomo, że u nas w kraju wszyscy znają się świetnie na futbolu, także opinii będzie wiele.
brrrr......Bo jak będą negatywne, to PZPN gotów oddać kadrę jakimś Apostelom, Wójcikom albo nawet Tomaszewskim...
Same osobistości i eksperci. Gmoch to przynajmniej bywa zabawny, a ci wymienieni ino żałośni.
czarne jest piękne...