Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Powitanie
Konto usunięte, po podpisie i odgrzebywaniu jakichś zamierzchłych wątków
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Godlik pisze: Kolejny spamer...
po produktach których nigdy ale to nigdy nie kupimy a wszystkich znajomych poinformujemy że nie warto ryzykowac i wydawac jakikolwiek grosz u cffffaniaków ,Konto usunięte pisze: Po czym ich rozpoznajecie?
zapisujcie się , każdy z dobrymi zamiarami mile widziany..........ale zaraz zrobimy listę z linkami z waszych podpisów z podkreśleniem:
bardzo niepolecamy

Mam nadzieje, ze to nie o mnie chodzi. 

Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie spoko luzik. Akurat się złożyło, że w ostatnich dniach ktoś sobie wziął za cel opchnąć nam jakieś kotły czy coś.H4lik pisze: Mam nadzieje, ze to nie o mnie chodzi.
I dobrze, bo zostałem zmotywowany.
Witam wszystkich,
Po 24h spędzonych na forum, poświęconych czytaniu wszystkiego, co się da i dotyczy tematu (albo i nie), stałem się szczęśliwym (jeszcze średnio, ale...) Imprezy. Pojazd wymaga jeszcze trochę pracy, ale docelowo ma być moim oczkiem w głowie. Wersja nie jest najmocniejsza, ale ma służyć do codziennych dojazdów do pracy (czytaj 70km dziennie, co daje około 1,5k przebiegu miesięcznie) oraz okazjonalnych zabaw na śniegu. Jednostka to stare dobre 2.0 125KM, przez wielu z Was bardzo chwalone za wytrzymałość. Mam nadzieję, że w tym konkretnym przypadku się to potwierdzi... Dla ekonomii wyposażone w lpg'a (zakładanego jeszcze w DE, więc wygląda to całkiem schludnie pod maską). Teraz spędzi tydzień u mechanika, żeby doprowadził Ją do stanu "niezawodności", a na wiosnę będzie czas na poprawki blacharskie. Żeby nie było nudno i wolno, Subarynka parkuje koło trochę mocniejszej maszynki, może przejmie w jakiś cudowny sposób odrobinę mocy
. Mam nadzieję, że wybaczycie mi czasami banalne pytania, ale świat Subaru jest dla mnie czymś nowym.
Pozdrawiam Marcin zwany Snow
NA

nie NA

Po 24h spędzonych na forum, poświęconych czytaniu wszystkiego, co się da i dotyczy tematu (albo i nie), stałem się szczęśliwym (jeszcze średnio, ale...) Imprezy. Pojazd wymaga jeszcze trochę pracy, ale docelowo ma być moim oczkiem w głowie. Wersja nie jest najmocniejsza, ale ma służyć do codziennych dojazdów do pracy (czytaj 70km dziennie, co daje około 1,5k przebiegu miesięcznie) oraz okazjonalnych zabaw na śniegu. Jednostka to stare dobre 2.0 125KM, przez wielu z Was bardzo chwalone za wytrzymałość. Mam nadzieję, że w tym konkretnym przypadku się to potwierdzi... Dla ekonomii wyposażone w lpg'a (zakładanego jeszcze w DE, więc wygląda to całkiem schludnie pod maską). Teraz spędzi tydzień u mechanika, żeby doprowadził Ją do stanu "niezawodności", a na wiosnę będzie czas na poprawki blacharskie. Żeby nie było nudno i wolno, Subarynka parkuje koło trochę mocniejszej maszynki, może przejmie w jakiś cudowny sposób odrobinę mocy

NA

nie NA

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
Witam wszystkich :)
W końcu się zebrałam i zarejestrowałam na forum, Subaru fascynują mnie już od dawna, zaraził mnie nimi starszy brat :)
W końcu się zebrałam i zarejestrowałam na forum, Subaru fascynują mnie już od dawna, zaraził mnie nimi starszy brat :)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A mnie młodsza ciocia. Czekamy na jakąś ważną wypowiedź w wątku o stacjach benzynowych, albo w wątku o ESKKchrum pisze:Witam wszystkich :)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-0-se ... 25109.htmlsnowmoto pisze:Witam wszystkich,
Po 24h spędzonych na forum, poświęconych czytaniu wszystkiego, co się da i dotyczy tematu (albo i nie), stałem się szczęśliwym (jeszcze średnio, ale...) Imprezy. Pojazd wymaga jeszcze trochę pracy, ale docelowo ma być moim oczkiem w głowie. Wersja nie jest najmocniejsza, ale ma służyć do codziennych dojazdów do pracy (czytaj 70km dziennie, co daje około 1,5k przebiegu miesięcznie) oraz okazjonalnych zabaw na śniegu. Jednostka to stare dobre 2.0 125KM, przez wielu z Was bardzo chwalone za wytrzymałość. Mam nadzieję, że w tym konkretnym przypadku się to potwierdzi... Dla ekonomii wyposażone w lpg'a (zakładanego jeszcze w DE, więc wygląda to całkiem schludnie pod maską). Teraz spędzi tydzień u mechanika, żeby doprowadził Ją do stanu "niezawodności", a na wiosnę będzie czas na poprawki blacharskie. Żeby nie było nudno i wolno, Subarynka parkuje koło trochę mocniejszej maszynki, może przejmie w jakiś cudowny sposób odrobinę mocy. Mam nadzieję, że wybaczycie mi czasami banalne pytania, ale świat Subaru jest dla mnie czymś nowym.
NA
nie NA![]()
to chyba to cudo
-
michal2r
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy 2.0D my09
witam Wszystkich,
forum czytam od kilku miesięcy i również od kilku posiadam legacy 2.0D.
mam nadzieję że będziemy razem bezawaryjnie jakieś 200tys km :)
pozdrawiam,
MR
pozdrawiam,
MR
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
michal2r pisze: witam Wszystkich,
pozdrawiam,
MR
O! i to jest powitanie konkret, a nie jakieś spamerskie nasienie, które nie potrafi zdania sklecić.
Cześć Michal2r!!
p.s. jak mnie ci spamerzy "nieudolni trendsetterzy" zaczęli denerwować
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
Nie denerwuj się, bo to szkodziKonto usunięte pisze: p.s. zaczęli denerwować

A i witam nowych forumowiczów

W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
Fido już nic nie może zaszkodzićsubarka665 pisze: Nie denerwuj się, bo to szkodzi![]()
![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
amyloidagi
- 0 gwiazdek
Cześć wszystkim
W 2002 kupiłem moje pierwsze Subaru, które dzielnie mi służyło przez ponad rok eksploatacji w śniegu, górach i piaskach. Czasami na klapie dzwigalo dwa rowery, a czasami zastepowalo mi namiot. Przejechało w ciagu dwóch miesięcy traśe od jednego oceanu do drugiego, az ktoregos dnia musialem je sprzedac i wyjechac - białe, kanciaste Legacy kombi, w automacie, silnik 2.2 jeżeli pamięć mnie nie myli, rocznik 94.
Od tamtego czasu z sentymentem spogladam na mijane na drogach Outbacki, Forestery, czy Legacy, wiec czas najwyzszy, aby ponownie zasiąść za kółkiem Subaru...
Pozdrawiam
W 2002 kupiłem moje pierwsze Subaru, które dzielnie mi służyło przez ponad rok eksploatacji w śniegu, górach i piaskach. Czasami na klapie dzwigalo dwa rowery, a czasami zastepowalo mi namiot. Przejechało w ciagu dwóch miesięcy traśe od jednego oceanu do drugiego, az ktoregos dnia musialem je sprzedac i wyjechac - białe, kanciaste Legacy kombi, w automacie, silnik 2.2 jeżeli pamięć mnie nie myli, rocznik 94.
Od tamtego czasu z sentymentem spogladam na mijane na drogach Outbacki, Forestery, czy Legacy, wiec czas najwyzszy, aby ponownie zasiąść za kółkiem Subaru...
Pozdrawiam