KUpno
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Adam 4249v
- 0 gwiazdek
- Auto: Mercedes e430 4 matic
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
KUpno
Witam co sadzice o tym samochodzie jestem zainteresowan kupnem jak juz wczesniej pisalem tylko poszukiwania sa bardzo trudne poniewaz wiadomo jak sa szanowane najczesciej imprezy http://otomoto.pl/subaru-impreza-wrx-C26711036.html
Re: KUpno
Jeżeli auto wstępnie akceptujesz, umów sie w Krakowie na sprawdzenie w kumatym warsztacie. Pytaj Krakusów, co polecaja.
4Turbo, Emil Frey; te obiły się o uszy.
Lepiej wydać kilka setek za przegląd, niż sie później dziwić.
4Turbo, Emil Frey; te obiły się o uszy.
Lepiej wydać kilka setek za przegląd, niż sie później dziwić.
-
Adam 4249v
- 0 gwiazdek
- Auto: Mercedes e430 4 matic
no wlasnie zeby to nie byl wydatek 35 tys i 20 pozniej na naprawy:) w warsazawie znam warszat w piasecznie ale jedank w krakowie stoi samochod wiec bede musial sie umowic z kims z krakowa ale dzieki:) podoba mi sie bardzo ladny niebieski kolor:)
Adam 4249v, to auto ma zmieniony przód i tył na nowszy model ( inne światła - przednie i tylne inne zderzaki ) i nie miało nigdy 225 koni - ta wersja ma 218 ps .
Sprawdź dokładnie, w którymś z warsztatów co wymienił Fuks
Sprawdź dokładnie, w którymś z warsztatów co wymienił Fuks

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
kwiatek6178
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru impreza
-
kwiatek6178
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru impreza
dawno tu nie bylem wiec teraz odpisuje .auto w serwisie jest i bylo tylko raz w roku aprzebieg taki bo nigdy mnie nie ma to raz a 2 to mam wiecej aut a impreza juz nie na sprzedaz .lepszuch aut nie maFUX pisze:Dużo w serwisie musiała stać, skoro taki przebieg...