Nie no, aż tak zdeterminowany raczej nie jest, żebyś musiał na siebie uważaćKruszyn pisze: Ja bym szczególnie uważał na Ciebie ..![]()
Do Dubaju mu trochę brakujePiter 35 pisze:
A jak ten hotelos wygląda![]()
Kolonijnych , ośmioosobowychChloru pisze: Kilka pokoi
Kruszyn pisze: FUX, np Ciebie , biznesmen ,właściciel ziemski i to w rożnych krajach,salonowiec , globtroter itd Ja bym szczególnie uważał na Ciebie ..![]()
Powiększyłby perspektywę salonowcaKonto usunięte pisze:
Jednym skokiem delikwent znalazłby się w kręgach szoł biznesu.
Piter 35 pisze: czysto w pokoju, ciepło bo z laskami Moimi był przyjechał
Czyli tam taki mały Hotelikrrosiak pisze: Piotruś, ale jeżeli wszyscy zapisani na liście się zjawią, to będziesz na odległej pozycji listy rezerwowej. Od razu poszukaj lepszego przybytku
No jeśli taki to jak sam przyjadę to mogę spać na korytarzykuChloru pisze: Piter 35, w sumie podobny do tego, tylko trochę mniejszy
Kruszyn pisze: Chloru, jak coś to zabezpieczasz ostre dyżury ortopedyczne w okolicy
Jaki młodziutki chłopaczekChloru pisze: Konto usunięte, niech ćwiczy
Link: Strona z klipem
jeszcze wystraszony kamery , oczy mu "uciekały "Konto usunięte pisze: Jaki młodziutki chłopaczek![]()
Na Chlora można zawsze liczyćKonto usunięte pisze: Jak ktoś skręci nogę, albo coś, to na bank Chloru pomoże![]()
I w mowie literówek nie robiKonto usunięte pisze: Jaki młodziutki chłopaczek
Chloru pisze: WiS, jak już znajdziesz odpowiedzi na te pytania to daj znać. Ogłosimy Cię organizatorem