Taaa. W Rumunii to mają same nowoczesne obiekty.esilon pisze:tak tak, wiem, boisk mało, młodzież gruba, eh

Taaa. W Rumunii to mają same nowoczesne obiekty.esilon pisze:tak tak, wiem, boisk mało, młodzież gruba, eh
.Tomasz Iwan pisze:niegdy nie słyszałem o tym panie
vibowit pisze: Wyżywają się teraz i mędrkują.
vibowit pisze: Brożek, Wichniarek, Zieńczuk..
Polska liga jest dobra inaczej.WiS pisze:Któryś z nich wiosną prezentował formę, pozwalającą liczyć, że zaprezentuje się lepiej niż Żuraw czy Saganowski? Np. strzelał bramki w dobrej lidze?
Czepiasz się.Konto usunięte pisze:Ja mam inną propozycję. Zacznijmy od szkolenia młodzieży.
Jak wtedy kiedy uznał bramkę Rogera ze spalonego?WiS pisze: Sędzia nas nie skrzywdził!!!![]()
To już za późno. Od dzieci trzeba zacząć.Konto usunięte pisze: Ja mam inną propozycję. Zacznijmy od szkolenia młodzieży.
Konto usunięte pisze: Gdybyśmy jednak przeszli, musiałbym jechać na mecz do Bazylei zamiast do Kielc na forumowy offroad.
Za kasę z biletów sobie gdzieś skoczymy z małżonką szanowną.
Wszystko jest kwestią ceny.esilon pisze:Korona Pany
Barthol pisze: wszak cierpimy na chroniczny brak bohaterów naszej sportowej wyobraźni...
cierpimy na chroniczny brak naszej narodowej sportowej wyobraźni... i mamy ogromne kompleksy
Błąd Fido!Konto usunięte pisze: Ja mam inną propozycję. Zacznijmy od szkolenia młodzieży.