http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=9788

WiS,WiS pisze:Dobra, przeczytałem te 6 stron... i właściwie, to wszystko co istotne, to już wiem.
To teraz tylko parę prostych pytań dodatkowych, o trzeciorzędne duperele:
1) kiedy?
2) za ile?
3) co jest w tej cenie (tzn. jaki program/poziom jazd i jaki program pozatorowy)?
4) komu składkę, jak i do kiedy?
To nie jest możliwe, najwyraźniej WiS zapomniał, że on w weekendy nie może. Nawet jeśli teraz nie pamięta, to sobie przypomni parę dni przed impreząChloru pisze:WiS, jak już znajdziesz odpowiedzi na te pytania to daj znać. Ogłosimy Cię organizatorem
Zgoda.WiS pisze:Ale patrząc realistycznie - to jesli ma coś z tego być poza gadaniem, to ktoś z zainteresowanych musi się wziąć i zorganizować. Znaczy: zadzwonić do Andrzeja, sprawdzić/uzgodnić terminy, podać warunki, zebrać przedpłaty...
Ja - nie.
O moatko, chloru, złośliwy jesteś.Chloru pisze:Konto usunięte, niech ćwiczy
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... S8WZwLtkQg
![]()
GolonkaЛукашэнка pisze: kto był właściwie pomysłodawcą?
Nie kpij ze starości i ze związanej z nią sklerozą.Konto usunięte pisze: najwyraźniej WiS zapomniał,
esilon pisze: jutro jak będę mógł to zadzwonię
No proszę, jak dobrze uderzyć w stół, to się okaże, ze nożyce na nim leżąKruszyn pisze: jutro wieczorem Al ma podesłać wolne terminy,
A co to, telefono nie magregski pisze: Ja? Nie moge, jestem zagranico :)))
Nie nie ,nie ma głupichWiS pisze: No proszę, jak dobrze uderzyć w stół, to się okaże, ze nożyce na nim leżą![]()
WiS pisze: Przykład: taki Konto usunięte, czyta mojego posta w którym jest napisane, że raczej nie dam rady, a potem tuż poniżej pisze swojego, i już nie pamięta, co przeczytał przed chwilą...![]()
WiS pisze: Fido, liczyłem się z tym, dlatego odczekałem z odpowiedzią pół godziny, żebyś miał czas na lepsze zorientowanie się w temacie![]()
tylko tak. puscilem do ALa link do WONtku. jesli sa profi to ogarna(i zalatwia snieg), jesli zleja to trudno.Лукашэнка pisze:WiS,WiS pisze:Dobra, przeczytałem te 6 stron... i właściwie, to wszystko co istotne, to już wiem.
To teraz tylko parę prostych pytań dodatkowych, o trzeciorzędne duperele:
1) kiedy?
2) za ile?
3) co jest w tej cenie (tzn. jaki program/poziom jazd i jaki program pozatorowy)?
4) komu składkę, jak i do kiedy?
a może by tak tym razem dać gospodarzowi wykazać inwencję?
ze strony internetowej http://www.alsds.eu/:
Imprezy integracyjne
Oferujemy organizację imprez integracyjnych na torze, podczas których proponujemy Państwu: doskonalenie techniki jazdy, pokazy jazdy sportowej, przejazd samochodem rajdowym (w charakterze pilota lub kierowcy), zawody sportowe przy wykorzystaniu oferowanych przez Organizatora pojazdów, próby sprawnościowe oraz pełną obsługę gastronomiczną, rezerwację hotelu oraz inne atrakcje według życzeń klienta.
Program imprez integracyjnych jest każdorazowo opracowywany i dostosowywany do wymagań Klienta.
WiS pisze: wieczorny dostęp do MG, więc jakoś przeżyję
Kruszyn pisze: wieczorem Al ma podesłać wolne terminy
WiS pisze: ale z drugiej - po latach jeżdżenia FWD i RWD wypadałoby obcwiczyć na śliskim czteropęda. Więc mam zwiększoną motywację.
WiS pisze: Ja w razie czego mam w odwodzie imprezy Waszki i/lub wieczorny dostęp do MG, więc jakoś przeżyję
WiS pisze: Zresztą, póki śniegu ni widu ni słychu, to jest całkiem rozsądna alternatywa nie tylko dla wycia w poduchę...