Nie bardzo rozumiem.zento pisze:Tu siedzicie :). Te kilka dni jest straszne...
Co takiego strasznego dzieje się -lub będzie się działo-przez te kilka dni?
Nie bardzo rozumiem.zento pisze:Tu siedzicie :). Te kilka dni jest straszne...
bojar pisze: Co takiego strasznego dzieje się -lub będzie się działo-przez te kilka dni?
Kreskowy Bar słabo działa.apal pisze:Cześć filesterfilester pisze:Też jestemOd czasu do czasu zawsze zaglądam poczytac... A konto ja mam od 2008 roku proszę Państwa
![]()
... ja też tu jestem tak długo
![]()
![]()
THE Bar działa w najlepsze![]()
![]()
Aaa to taka rozpacz z powodu nieczynnego forum? Ciekawe ,zamknęli je już na zawsze? Trochę by była szkoda.Ze względu na sierotki.Konto usunięte pisze:
Pewnie moderatorzy czytają wszystkie wsteczne wątki do upadku komuny włącznie, żeby komuś dać bana
Spokojnie, nikt tu nie zamierza zamieszczać swoich nagich zdjęćbojar pisze: Część się zachłyśnie wolnością i może być nieszczęście![]()
burat pisze:ktoś z was widział już "nową kropkę"![]()
dla mnie jakieś to strasznie pogmatwane i nieczytelne
chyba skończy się moja bytność tam ,choć i tak była bardziej "czytająca" niż "pisząca"
![]()
do naszych adminów mam apel żeby jak będą chcieli coś zmieniać to......... niech tego nie robią![]()
Jakieś dwa lata temu m.in. ipboard było brane pod uwage, ale stwierdziliśmy, że nie ma sensu jak to już działa i wszyscy są przyzwyczajeni.burat pisze: do naszych adminów mam apel żeby jak będą chcieli coś zmieniać to......... niech tego nie robią
Ale pacjent będzie żyłAlan, Alan, Alan! pisze: Kreska jest od 2 tyg na stole operacyjnym ale nic wielkiego i nie wiadomo kiedy
ta. głównie chodzi o uproszczenie aktualizacji.Piter 35 pisze: Ale pacjent będzie żył
Dziś dopiero wszedłem aleburat pisze:ktoś z was widział już "nową kropkę"![]()
dla mnie jakieś to strasznie pogmatwane i nieczytelne
chyba skończy się moja bytność tam ,choć i tak była bardziej "czytająca" niż "pisząca"
![]()
do naszych adminów mam apel żeby jak będą chcieli coś zmieniać to......... niech tego nie robią![]()
To w sumie bez znaczenia. Ten temat - jak najbardziej.bojar pisze: Kropkę?![]()
![]()
Można gdzieś zobaczyć jakąś betę, czy lepiej się nie denerwować?burat pisze:ktoś z was widział już "nową kropkę"![]()
esilon pisze: w sumie naprawdę długo wytrzymali![]()