Trzeba było pieska nie drażnić , to by nie łaziłLouCyphre pisze: mną Bulldog chodzi ....
Cztery łapy dobre, dwie łapy lepsze
Re: Cztery łapy dobre, dwie łapy lepsze
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jest jest, poczekaj chwilę, albo kliknij jeszcze raz.LouCyphre pisze: Nic nie ma pod tym linkiem ...
skuter potrzebny dla kobiety
250 pojemność, z kufrem, budżet w okolicach 5-7kpln
pytanie do znawców w czym wybierać, włoszczyzna ? japońskie cos ? czy młodszy chinczyk ?
250 pojemność, z kufrem, budżet w okolicach 5-7kpln
pytanie do znawców w czym wybierać, włoszczyzna ? japońskie cos ? czy młodszy chinczyk ?
50cm może jeździć także 70-80 km/h
Same miasto czy poza również?
Na krótkie dystanse styka. 250 jest zdecydowanie cięższa.
Same miasto czy poza również?
Na krótkie dystanse styka. 250 jest zdecydowanie cięższa.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
esilon, chyba szukałbym lekko używanego "koreańczyka". Np. coś z oferty KYMCO lub SYM
W jeżeli trochę zwiększysz budżet to możesz kupić nowy skuter Kymco Dink 200I
Skuter ten dobrze wypadał w testach.
Jeżeli pogadasz z dealerem to możesz dostać sporą zniżkę zwłaszcza, że zaczął im się już chyba "martwy sezon".
W jeżeli trochę zwiększysz budżet to możesz kupić nowy skuter Kymco Dink 200I
Skuter ten dobrze wypadał w testach.
Jeżeli pogadasz z dealerem to możesz dostać sporą zniżkę zwłaszcza, że zaczął im się już chyba "martwy sezon".
FUX, So What!, dziekuję za reakcję
koleżanka uparła się na skuter którym mozna trochę dalej pojechać,
wogóle to chciała motocykl ale wygoda wsiadania wazniejsza
budżet jest jaki jest i większy nie będzie ( podobno:) ) , zastanawianie sie wygląda tak: starszy "markowy" czy eksperymentowac z "mniej uznanymi markami" ale nowszymi egzemplarzami
istotne aby był bezawaryjny, w miare dobrze prowadzący się ze sporym kufrem
to Kymco nawet ciekawe, podesle jej linka, niech się męczy
koleżanka uparła się na skuter którym mozna trochę dalej pojechać,
budżet jest jaki jest i większy nie będzie ( podobno:) ) , zastanawianie sie wygląda tak: starszy "markowy" czy eksperymentowac z "mniej uznanymi markami" ale nowszymi egzemplarzami
istotne aby był bezawaryjny, w miare dobrze prowadzący się ze sporym kufrem
to Kymco nawet ciekawe, podesle jej linka, niech się męczy
Esi.
Niech szuka u dealerów. Oni również maja używki, którzy klienci zostawili. Albo wiedzą, kto ma.
Tylko ten budżet....
Niech szuka u dealerów. Oni również maja używki, którzy klienci zostawili. Albo wiedzą, kto ma.
Tylko ten budżet....
to samo bym zasugerował - Burgman rulezSo What! pisze:To może Suzuki Burgmanesilon pisze: starszy "markowy"
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
esilon pisze: koleżanka uparła się na skuter którym mozna trochę dalej pojechać,
Koleżanka? A co Bona na to?
Jest jeszcze jedna ciekawa opcja - BMW C1. Kolega to sobie bardzo chwalił a jeździła tym głównie jego córka. Koreańskie kymco i sym trzymają jakość, moi koledzy mają serwis skuterów i mówią że typowe chinole się nie umywają. No ale kobieta to najlepiej wygląda na stylowym włoskim wozidle, dobrze jak może jechać z osłoniętymi kolanami a nie jak na normalnym motorze.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
jak w ten deseń idziemy to tylko vespainquiz pisze:. No ale kobieta to najlepiej wygląda na stylowym włoskim wozidle,.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Najwygodniej się wsiada do samochoduesilon pisze: koleżanka uparła się na skuter którym mozna trochę dalej pojechać,
Dziwne, męczyć się, chodzić na kurs, zdawać prawko na motocykl a potem marudzić że nogę trzeba zadrzeć do góry przy wsiadaniu...
Moje osobiste zdanie jest takie, że żadne Tajwany, żadne Włochy, tylko Japonia. 10-letni Japończyk i tak będzie bardziej niezawodny od nowego Tajwanu czy Włoch. Na produkty z Chin, w tym i te które ja używałem, spuśćmy zasłonę milczenia.
+1 dla Tego Pana, który wreszcie napisał coś sensownego. Chinole nawet z górnej pólki to i tak jest pośledni sort. Jak dla kobiety to :
1. Jak mam być stylowy o w ogóle ołłł ełł, to jakaś Vespa
2. Jak mam służyć jak niewolnik to tylko Japaneese :]
1. Jak mam być stylowy o w ogóle ołłł ełł, to jakaś Vespa
2. Jak mam służyć jak niewolnik to tylko Japaneese :]
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Bergen pisze: Najwygodniej się wsiada do samochodu
Dziwne, męczyć się, chodzić na kurs, zdawać prawko na motocykl a potem marudzić że nogę trzeba zadrzeć do góry przy wsiadaniu...
Typowo męski punkt widzenia

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no więc odpowiadając z nie męskiego punktu widzenia - czerrrrwony.Konto usunięte pisze: Typowo męski punkt widzenia .
Bergen pisze:że żadne Tajwany
Kumpel mial (padl przez US, a nie serwis) flote skuterow dla knajp i wlasnie Taiwany okazaly sie najlepszym rozwiazaniem...
g.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
W wawce wszelkie pizzerie jeżdżą na tajwanach. U mnie w domu już drugie dziecko katuje Kymco vitality na wiejskich drogach czy to słońce czy deszcz, a czasami i śnieg, jak zaskoczy drogowców. Plastiki już ciut połatane trytytkami ale mechanicznie nie do zarżnięcia. Nie wiem jak te większe pojemności, ale 50-tki robią na pewno dobre i trwałe.
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Miałem Piaggio liberty 50 ,synek go katował,wytrzymał,po zdjęciu blokady szedł ponad 70.Obecnie yamaha xmax 250.Fajna rzecz choć poza miasto lepiej jakąś 400. Koreańce faktycznie ludzie chwalą.Ciuchy moto konieczne ! Bo puszki wymuszają a nawet mały ślizg na kolanach daje duże rany.
Pamietajmy o Wołyniu.